Podakovanie pan Vydermanovy

Igor Barbírik (06.11.2012, 18:39)
Touto cestov sa chcem podakovat pan Vydermanovy ktrý ma oslovil že mi dá holuby van Gramberen čo sa aj stalo dal mi 2 orginály a 1 jednu holubycu na dlhé trate apsolutne super pôvodu na svete. Moje velke prekvapenie ,pan Vyderman nás privítal mna aj môjho priatela uplne super. Ale najviac zo všetkého ma prekvapila ta spústa orginalov chvných holubov asi 300 ks Jansen oklo 40 ks ,Van Lon,Van Dena Bele,Van Dyck,Kopman bosua ,atd,apsolutne super kvalita nielen v rodokmenoch ale aj v ruke V tom chove sa není čo čudovat že tam letia už ročné holuby. Pýtal som sa aj na ceny za mládatá ,som takého názoru že sú dostupné aj pre menej solventných chovatelov,a som si istý že pan Karol Vyderman ml.výde v ústrety aj takýmto chovatelom. Prezerám si testovačky a vo všetkých mu letia oluby v špici.
Zdeňek Adamík (06.11.2012, 19:33)
To je škoda že děkujete tak opožděně. Já to dělám, pokud je důvod, na místě a okamžitě.
Igor Barbírik (06.11.2012, 20:07)
Pan Adamík podakoval som sa aj okamžite,ale moje rozhodnutie je podakovat sa aj verejne, A chcem dodat že u Karola Vydermana sa nejdna o nakupene mladata ale o skutočne esa ktoré u tých chovatelov závodily alebo boli v chovných volierah.
Ján Fecko (09.11.2012, 16:09)
Dobrý deň , je krásna vec, keď Vás tak obdarí človek, ktorý Vás nepozná. Ja som sa s takým stretol . p.Gerd Häfner z Erlembachu. Po asi štvormesačnom poznaniu, sme sa s mojim českým kolegom dohodli, s p. Häfnerom na odbere 4 kusov mláďat . Pri ceste domov sme si prišli k odberu , na náš podiv sme dostali 16 chovných holubov , ešte väčšie prekvapenie nás čakalo, keď nám dodal rodokmene. Medzi nimi boli org. ako od p. H.W.RITZ, (Meteor), Th Huth) p. H.J. Fulgoni.(ADONIS) p. Hub Hendrix. Aj keď sa s nami vôbec nemusel zaoberať, nie to ešte darovať také holuby . Po obhliadke holubov mojimi priateľmi , boli chválené . Po rozprávaní príbehu mojim Holandským priateľom o dare , krútiac hlavou že sa takí ľudia nájdu . p. Häfner je jeden z dvojice ktorý napísali knihu o očnej teórii. Ďakujem p. Häfner. [%sig%]
Igor Barbírik (14.11.2012, 19:47)
Gratulujem k uspechu v thasku.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené