Výsledky regiónu R4

Ing.Pavol Korbáš (18.10.2012, 12:50)
Keď som sa včera pevne rozhodol zverejniť príspevok, bolo mi jasné, že to môže byť beh na dlhú trať. Ale svedomie mi nedá. Je to v mojej chovateľskej praxi v poradí druhá veľká ryba. Na tú z roku 1981, zapadnutú časom, už zabudli aj naši pamätníci. Ale poďme po poriadku. Čítajte fakty a nie reči starých báb. Trafená hus zagágala. Pokračuje v očierňovaní môjho mena a povesti OZ BA a OZ SE. Vyložme teda karty spod stola. 1. Ak máte dôkaz, že OZ BA a OZ SE neštartovali z Gothy 3.6.2012 za účasti povereného štartéra, prečo ste to neoznámili na sekretariát SZ bezprostredne po uskutočnení preteku? Lebo klamete! Originál protokoly o štarte OZ BA a OZ SE sú v zmysle núdzového stavu potvrdené pečiatkou citujem " Slovenský zväz chovateľov poštových holubov Oblastné združenie Dunajská Streda" a čitateľné meno " vodič Pezinok-Jozef Kolínek" plus jeho nečitateľný podpis, priami účastníci štartu. Protokol OZ BA bol takto aj s bločkom z drobného nákupu z čerpacej stanice PHL zaslaný dňa 4.6.2012 na sekretariát SZ. Druhopis je uložený v archýve OZ BA a je komukoľvek k nahliadnutiu. O núdzovom štarte bol informovaný sekretariát SZ a predseda výcvikovej komisie SZ elektronicky 3.6.2012 o 9,27 hodine. Štartéra pokým naši vodiči zatvárali kabínu a vozík poslali preč vaši vodiči. Mne sa ho nepodarilo dostať naspäť, hoci to jeho manželka sľúbila, ani do 8,30 hodiny. Zase klamete! Kde je Váš podpis ako tvrdíte?! Kedy som Vás o to požiadal? Veď nie ste členom štartovacej komisie za OZ DS a doteraz sme spolu nekomunikovali. 2. Máte dôkaz, že zasadal 8.8.2012 výbor OZ DS a prejednával objektívnosť doletu Vášho holuba? Je o tom zápis aj na sekretariáte SZ? Ako spoluorganizátori preteku sme takéto rozhodnutie neobdržali. 3. Rozhodnutie spoluorganizátorov preteku o nevydaní spoločných výsledkov obdržal elektronicky 13.8.2012 o 9,13 hodina štatutár OZ DS. Doteraz sa písomne k ničomu nevyjadril. Ústne prísľuby a postoje štatutára a ostatných členov výboru OZ DS sú len plané reči nehodné slobodných ľudí. Čím ste im zatvoril ústa? Medzi štyrmi očami sa vyjadria, verejne nie. 4. Súbory na vydanie výsledkov ste získali Vy cez svoju firmu Hekaw s.r.o. od spracovateľa regionálnych výsledkov 10.10.2012. Za akú cenu? Elektronicky ste ju v ten deň postúpili p. Kválovi a Gorozdošovi. 13.10.2012 ste ju poslali p. Mákovi a ten 14.10.2012 požiadal p. Oravca, aby ju zavesil na web .stránku OZ DS aj s mojím menom ako spracovateľom. Chcete ešte ďalej klamať a zavádzať už aj verejnosť ? Lož má krátke nohy, ďaleko neujde. 5. K pánovi Nochtovi odporúčam nasledovné : - Trikrát meraj a raz rež. - Čo ťa nepáli nehas.
Karol Wiedermann (18.10.2012, 19:48)
Pán Ing. Korbáš, reagujem na Váš list takto. Kto klame to nie som ja! Pretekový poriadok jednoznačne vyhlasuje, že pretek bez štartéra nie je legálny. V našom prípade štartér bol na mieste štartu Gotha 1, skontroloval a potom vypustil holuby OZHDS, to potvrdil aj svojim podpisom a pečiatkou. Vaše holuby podľa nás neboli na mieste štartu, alebo niečo nebolo legálne, pretože štartér nepodpísal Vaše protokoly. Chovateľ, ktorý chce byť majstrom Slovenska a chce tento pretek prepočítať, tak si nemôže dovoliť spomýnané štarty a chyby. P. Korbáš, Vy ste o tejto chybe vedeli a mali ste 4 mesiace na to akú výhovorku vymyslíte. Ja tento prípad som už napísal v liste dňa 30.08.2012, a chcel som aj poslať na adresu SZ CHPH, podpísaným vedením DS, ale neposlal som kôli mojim kamarátom z Bratilavy. Keď Váš pretek nebude vylúčený tak jednoznačne znamená, že v budúcnosti nikto nebude potrebovať štartéra a nemusí dodržiavať predpisi. Ďalšia schôdza OZ HZDS bola dňa 05.10.2012, na ktorej bolo prítomné vedenie každého klubu OZ DS. Rozhodlo sa o tom, že naďalej v žiadnom prípade nebudeme spolu závodiť s OZ CHPH BA-SE. Na záver by som Vám chel ešte raz vysvetliť, že výsledky Gotha 3 nie sú tajné lebo po tretekoch boly na webovej stránke BA-SE. Podľa mňa holub 437105 bol od Vás preto dodatočne vylúčený, lebo ste vypočítali jeho koeficienty a dozvedeli ste sa, že započítaním R4 je lepší ako Vaše ročiaky. Mali ste pravdu v tom, že ja som poslal výsledky p. Gorozdosa a ostatných, ale tie výsledky mne poslal p. Patera výpočtár R4, ako aj p. Oravecovi. Pripomínam, že tie výsledky sú tie isté, ktoré ste mali na Vašej webovej stránke. Viem, že takých chovateľov ako ste aj Vy, ktorý nemajú žiadne výsledky, je ťažké byť na konci listine, ale musíte pochopiť, že super holuby a super výsledky bez investícii nenajdete. Prajem Vám to, aby ste v tomto živote mali minimálne jedného takého holuba, ako náš 05, ktorý Vám spravý také úžitky. Preto Vám zadarmo ponúkam 2 ks mladých, aby ste aspoň mali šancu. Jeden od p. Chytila, ktorý na MS Nitra 2012 bol druhým šampionom SK-12-203-98MK.HA, ale pravdaže za mojím šampiónom THAILAND-12-50906. Spozdravom Karol Wiedermann
Ing.Pavol Korbáš (18.10.2012, 21:40)
Prosím Vás len nám tu tými Vašimi skratkami neprípomínajte naše politické hnutia a strany. ldem puknúť pri počítači od smiechu. Alebo mám plakať nad Vašou úbohosťou? V tomto prípade zrejme platia obe alternatívy. K tomuto prípadu, čo bolo potrebné som zverejnil. Vraví sa, že kto chce biť palicu si nájde, ale aj, že múdrejší ustúpi. Je nešťastím a katastrofou ak sa človek zrazí s ..... Že ste klamár a podviedol ste nielen svojich kolegov v oblastnom združení, ale aj celú chovateľskú verejnosť, Vám do očí povie každý objektívne zmýšľajúci človek. Denno denne ma v tom utvrdzuje množstvo prijatých telefonátov. S Vami preto už nemám o čom diskutovať. Kto má záujem dozvedieť sa viac, formu a spôsob kontaktu si ku mne nájde.
Štefan Nochta (19.10.2012, 05:56)
p. Korbáš, Vaše odporúčania beriem na vedomie.Možno, že ste veľmi múdry človek...až natoľko múdry, že sám priznávate, že štartovací protokol Vám nepotvrdil štartér, ale OZ DS a sám vodič vozidla a taktiež, že máte bloček z predajne - stanice PHL- ako píšete. A o tomto je reč! O tomto som písal a sám to priznávate.....tak čo mám 3x merať? Váš cynizmus v druhom príspevku nemá obdoby.Vy, ako muž s titulom taktiež máte vo svojich príspevkoch spústu gramatických chýb a preklepov, dokonca hrúbky!!....a nikto sa Vám neposmieva a Vy sa vysmievate človeku, ktorý chodil maďarské školy a nie je zbehlý v písaní na počítači? To ste teda pekný inteligent........ Ja sa s Vami určite nemienim hádať o ničom, ja som iba písal o tom, čo ste aj sám potvrdil, tak prosím Vás pozorne čítajte a slušne reagujte ...
Oldrich Savara (19.10.2012, 06:15)
Nechcel som sa do tejto prestrelky miešať ale nemám rád krivdu a môžem dokazať celemu Slovensku, že pán ing.Korbáš vie o čom píše a ak dostanem od neho súhlas na zverejnenie rád vysvetlím ich problém na štarte v Gotte zo dňa3.6.2012. Ubezpečujem Vás p. Wiederman, že problém nie je v tom o čom píšete.
Štefan Nochta (19.10.2012, 06:29)
.....-aby bola moja reakcia na Vaše príspevky úplná, tak sa vyjadrím aj k druhému Vášmu odporúčaniu: - čo ťa nepáli, nehas... P. Korbáš, Vy tu verejne pretriasate Váš prešľap, tak právo reagovať má každý chovateľ SZCHPH! Snáď si nemyslíte, že budete niekomu nariaďovať, že kedy a na aký príspevok má právo reagovať...... Moje príspevky, ak ich pozorne čítate, nie sú urážajúce ani ponižujúce a v medziach slušnosti vyjadrujem svoje vlastné názory (čo Vy postrádate) a preto Vaše odporúčanie nie je namieste! Ja Vám nejdem nič odporúčať, avšak zo psychologického hľadiska je známe, že keď človeku dochádzajú argumenty a faktá, tak sa uchyľuje k osočovaniu, urážaniu, ponižovaniu a cynizmu ...a v tomto sa prejavuje jeho úbohosť!!
Štefan Nochta (19.10.2012, 06:45)
Oldo, zdravím Ťa. Neviem o akej krivde tu píšeš... zhrniem to: - p. Wiederman zverejnil, že z preteku Gotha 1 nebol vykonaný spoločný štart ako to bolo deklarované - p.Korbáš nemá potvrdený štart z uvedeného preteku riadnym štartérom, ale pečiatkou OZDS a vodičom, čo nakoniec aj sám priznal. Vynára sa otázka, na ktorú treba dať jednoznačnú odpoveď: -boli holuby skutočne vypustené v Gothe a je platný tento pretek? Nebol porušený PP? Na toto bolo potrebné reagovať p. Korbášovi, jasne vysvetliť situáciu a bolo by po búrke........ Nič viac....a bez emócií.... Ahoj.
Štefan Nochta (19.10.2012, 06:52)
.....asi ma zarána udrel pisateľský démon.................
Zdeňek Adamík (19.10.2012, 07:03)
Dobré ráno, tak se mi zdá že odbíháte od původního tématu a tím byl nepřiměřený náskok holuba jisté dvojice Wiedermann-Bárdos. Nebo ne? Možná jsem blbej ale tak jsem to pochopil. Připadá mi to jak jeden politik, který začne mluvit o vlastním regionu a postupně (protože se mu to nehodí) skončí třeba v Palestině na chodníku. A podle mne se zde nejdná jen o možnost nepřiměřeného náskoku ale také o něco jiného. závažnějšího a tam také čekám jak zareaguje KRK SZ CHPH. Tak nech se vám daří.
Štefan Nochta (19.10.2012, 07:30)
Zdenku, neprimeraný náskok sa rozoberá v inej téme....."Dávam do pozornosti. Super dolet??????" Ahoj.
Zdeňek Adamík (19.10.2012, 12:15)
Tak teď už tomu fakt nerozumím, zdálo se mi to alespoň z pohledu diskukzních příspěvků jako provázané jako jeden zákon fyziky, který říká: káždá akce vzbuzuje reakci atp. A tím závažnějším jsem myslel porušení určitého ustanovení Stanov, na které předmětná ZO, která je porušila měla přijít už v čase přijímání pana Bárdose za člena. Kdo není členem ve smyslu Stanov nemůže ani závodit lhostejno zda v družstvu či samostatně atd. atd. Však si to najdi a uvidíš a následky jsou evidentní... Jen se divím, no možná s ohledem na komedii před třemi roky, bych ani nemusel, že kompetentní orgány hrají mrtvého chrobáka. Anebo se možná mýlím já a je všechno OK.
Ing.Pavol Korbáš (19.10.2012, 22:32)
Pre rok 2012 bol SZ schválený spoločný región R4 / OZ BA+OZ SE+OZ DS / Štartovacia komisia v zložení : 1. Pavol Korbaš - predseda / OZ BA / 2. Lukáš Chytil - člen / OZ SE / 3. Štefan Boroš - člen / OZ DS / 3.6.2012 ráno na mieste štartu z Gothy pristavené : a/ Prepravné vozidlo OZ BA + príves OZ SE b/ Prepravné vozidlo OZ DS c/ Prepravné vozidlo OZ PK Štartéra p. Daniela Siegmara zabezpečil na 5,30 hodinu p. Oldrich Šavara- výcvikár OZ PK. Štartér vykonal zameranie nových súradníc z miesta štartu. / na pôvodne určených súradniciach majiteľ pozemku nepovolil štart / Po vzájomnej dohode dostal p. Siegmar a prítomní vodiči môj telefonický pokyn na vykonanie štartu o 6,45 hodine. Ostatné som opísal v predchádzajúcom príspevku. Objektívnosť uvedeného môže potvrdiť p. Šavara, ktorý mi ochotne telefonicky pomáhal zháňať p. Siegmara po jeho odchode z miesta štartu a zistení, že nám nepotvrdil štartovacie protokoly./ OZ BA+OZ SE / Štartér sa ozval až po odchode prepravnej súpravy z miesta štartu. Havarijná situácia bola vyriešená v zmysle PP HLAVA II.-všeobecné ustanovenia, bod 8. citujem : Potvrdzovanie protokolu o štarte v prípade nedostavenia sa štartéra je povolené vzájomne za dodržania podmienok-spoločného preteku sa zúčastnia 2 a viac OZ so samostatnými dopravnými prostriedkami, spoločný pretek-miesto a čas štartu. K čomu som sa mal p. Nochta priznať? Čo som porušil? Že štartovacia komisia vyriešila vzniknutú neočakávanú situáciu v zmysle schválenej normy? Nad podozrievaním p. Wiedermanom s plnou Vašou podporou, že som porušil PP mám byť kľudný? Držte sa faktov a nie rečí tipu JPP. ktoré p. Wiederman neustále šíri. Tečie mu riadne do topánok. Prvým telefonickým kontaktom mi hrozil "prezidentom FCI?- Bardosom ", teraz písomne a verejne už aj holuby ponúka. Nuž čo odporcu treba akosi zastrašiť, zlomiť, alebo navnadiť lákavou ponukou. Tie spôsoby mi čosi pripomínajú. Áno ako uvádza p. Adamík a desiatku trafil aj p. Fiľarský vo svojich príspevkoch. Neodvádzajte pozornosť od diskutovanej témy. Venujme sa klamstvu uvádzaného doletu holuba č. 11-HD-437105 dvojice Wiederman-Bardos a jeho zverejneniu na webe OZ DS z preteku konaného 29.07.2012 z Gothy.
Štefan Nochta (20.10.2012, 07:15)
p.Korbáš, ja nepoznám ani Vás, ani p. Wiedermana, ale dal som si tú námahu, a včera som ho po tlf. dohovore navštívil. Môžem Vás ubezpečiť, že sa jedná o slušného človeka, ktorý nekypí nenávisťou, ani závisťou. P. Wiederman mi dal k nahliadnutiu protokol o štarte Gotha 1 zo dňa 3.6.2012, riadne opečiatkovaný nemeckým razítkom a podpísaný štartérom. Štart bol vykonaný o 5.45 hod. a nie ako vy mylne uvádzate. K prípadu uvádzam, že pred vykonaným štartom štartér skontroloval plomby a nariadil vodičom - aj Vášho vozidla, ktorí boli na mieste štartu, aby odblombovali, čo však Vaši ludia neurobili a odišli na kávu. Štarter jasne povedal, kedy bude štart........Pre mňa je nepochopitelné, prečo Vaši ľudia neuposlúchli pokyn štartéra........ Preto má iba OZ DS potvrdený štart. Pýtam sa Vás: Kedy bol vykonaný štart Vašich holubov? - kto vykonal štart ? - kto Vám potvrdil štartovací protokol? - môže byť tento pretek rátaný do R4 ? Aby som Vás trošku usmernil, Vy vo svojom príspevku miešate hrušky s jablkami a spájate dve veci dokopy, so zámerom aby ste odpútal verejnosť od tohoto problému. Riešme veci samostatne. 1./ pretek Gotha 1 - ako som vyššie uviedol 2./ Neprimeraný náskok - z preteku Gotha 3!!! K druhému problému - neprimeraný náskok z preteku Gotha 3: p. Wiederman mi predložil zápisnicu podpísanú kontrolným orgánom a výcvikárom OZDS, v ktorej sa uvádza: - Dňa 8.8.2012 sa konala schôdza OZDS, na ktorej bolo prítomné celé vedenie OZ a boli prerokovávané preteky Gotha 1 a Gotha 3(teda neprimeraný náskok). Na tejto schôdzi bolo skonštatované, že k žiadnemu pochybeniu zo strany chovateľskej dvojice nedošlo, p. Wiederman sa košovania nezúčastnil, teda neprišiel do styku so svojimi holubami vôbec a pri konštatovaní neboli zistené žiadne podozrenia - preto bol skonštatovaný čas holuba UZNANÝ za platný! V závere listu je písané, že opis tejto zápisnice bude doručený: SZCHPH, FCI, OZCHPH BA a OZCHPH SE - čo predseda OZ DS p. Boroš sľúbil, že zápisnice odošle. Či to urobil, alebo nie - je otázka pre neho. Teda žiadne pochybnosti o výsledku preteku Gotha 3 nenastali. Nastali však pochybnosti k preteku Gotha 1, ako som už vyššie uviedol! Ešte dodávam, že oba doklady -štartovací protokol ako i zápisnica z preteku Gotha 3 boli zaslané i na sekretariát SZCHPH. Ešte jedna dôležitá poznámka: pretek Gotha 3 bol uskutočnený 29.7.2012 a týždeň na to bola zvolaná schôdza k rozhodnutiu o regulérnosti tohoto doletu - takže žiadny odstup času........na rozdiel od Vášho štartu z Gothy 1, ku ktorému sa Vám akosi nechce zaujať jasné stanovisko a stále zahmlievate. Ja som to napísal podrobne preto, aby to aj tí menej chápaví pochopili a nerozdúchavali tu vášne. p. Filarskému odpoviem samostatne (možno). Je smutné, že niektorí diskutujúci zámerne nepíšu k meritu veci, odbočujú od hlavného problému, ťahajú sem národnostné prvky a pod. Hnus.
Zdeňek Adamík (20.10.2012, 08:10)
Štefane, u nás se kontrola prvního doletěného holuba provádí bezprostředně po jeho nahlášení, nebo pokud se o něm pořaedatel závodu dozví i jinou formou, obvykle nejpozději do 30minut. Nevěděl jsem že u vás, v "R4" až za 10 dnů formou diskuze. Národnostné prvky tu nikdo nezavádzá. Odpovědět na porušení Stanov takovou, nezlob se na mne hloupou výhovorkou, je poněkud trapné, nemyslíš?
Štefan Nochta (20.10.2012, 08:24)
Zdenku, aby sme si rozumeli: p.Wiederman nahlásil konštatovanie holuba hneď po jeho prílete..........protokol o kontrole je asi v OZDS. Tiež mám za to, že kontrola bola vykonaná v ten deň, avšak schôdza bola zvolaná, nakoľko sa jednalo o dva podozrenia a začali sa šíriť fámy a tu na schôdzi bol,o skonštatované na zaklade vykonanej kontroly, že prílet holuba a konštatovanie je v naprostom poriadku......takto to cháp a nie od stola .... aKéHO PORUšENIA STANOV SA DOPUSTILA SPOMíNANá DVOJICA?
Štefan Nochta (20.10.2012, 08:29)
Zdenku, prečo p. Filarský obrátil tému a začal od slova Bárdos István? Prečo sa nevyjadril k meritu veci? Teda k neprimeranému náskoku a k nie spoločnému štartu z Gotha 1? Prečo p. Filarský nerozpitváva aj iné dvojice?
Štefan Nochta (20.10.2012, 08:41)
-p. Bárdos má prechodný pobyt na Slovensku v jednej nemenovanej obci vlastní nehnuteľnosť........ -je členom SZCHPH -hlavné meno chovateľskej dvojice je meno ako prvé napísané p. Wiederman a názov dvojice si dám aké mne vyhovuje........ Toto je právna stránka veci.
Zdeňek Adamík (20.10.2012, 08:49)
1. Slovenský zväz chovateľov poštových holubov je záujmové združenie občanov podľa zákona č. 83/1990 Zb. O združovaní občanov, v ktorom sa združujú občania Slovenskej republiky a osoby, ktoré majú na území Slovenskej republiky trvalý pobyt alebo sídlo, Splňuje tyto podmínky, aby mohl být členem SZ CHPH? Pokud ne, tak ty dva další odseky jsou bezpředmětné.
Ing.Pavol Korbáš (20.10.2012, 10:02)
Po včerajšom celodennom zhone pri večernom osvetlení som urobil v príspevku vydanom v čase 22,32 hod. preklep v uvedení štartu. Mal som uviesť čas 05,45 hod. a nie 06,45 hod. Ospravedlńujem sa za túto chybu z nepozornosti. Aj majster tesár sa utne. Neveriacim ponúkam na posúdenie štartovací protokol, kde jasný čas štartu 05,45 hod. kliknutim na: https://docs.google.com/open?id=0B_WGTwxczZbhUzBlOHBQRE15RUU Poznámka k tým zápisom OZ DS p. Nochta. Štatutárom OZ DS je p. Štefan Boroš. P. Wiederman nie je členom výboru. Sám nemôže fabrikovať v mene výboru OZ zápisnice a predkladať ich štatutárovi. Nech sa vyjadrí výbor OZ DS.
Oldrich Savara (20.10.2012, 11:43)
Najprv pre Štefana : Dal si mi otázku o akej krivde píšem. Ak nevieš rád Ťa poučím, hoci na to nemám právo, ale zober to z nadhľadom. Za krivdu pokladám to ak človek človeka obviní a nevie to dokázať alebo ak chceš nevie to zdokumentovať. Ale k meritu veci. Dotknem sa iba toho o čom viem a to je spochybňovaná prítomnosť súpravy ( auto - vozík ) OZ CHPH Bratislava a OZ CHPH Senica na štarte v meste Gotha dňa 3.6.2012. Zodpovedne potvrdzujem, že na štarte boli a ich holuby boli spoločne v čase 05,45 vypustené s holubámi OZ CHPH Pezinok a Dunajská Streda štartérom Danielom SIEGMAROM. To čo však verejnosť nevie je fakt, že medzi štartérom a niekým z osádok aut nastal v priebehu potvrdzovania dokumentácie konflikt v komunikácii, čo sa p. SIEGMARA dotklo a okamžite opustil miesto štartu zanechajúc nedokončenú prácu pri potvrdzovaní protokolov o štarte. Na základe tohto stavu mi z Gothy volal vodič nášho auta, že konflikt sa odohral tak rýchlo, že sám nechápal čo sa vlastne stalo. Z tohto dôvodu som sa obratom spojil s p. SIEGMAROM aby som mu oznámil, že zanechal nedokončenú prácu. (nepotvrdil štart Bratislave a Senici ) Potvrdil, že po odštartovaní holubov všetkých aut v chvate odišiel, neuvedomiac si tento stav. Asi po hodine a pol nám p. SIEGMAR volal na Slovensko, že chcel nedorozumenie napraviť a vrátil sa znova na miesto štartu, ale autá už na mieste štartu neboli. Takáto je pravda !
Ing.Pavol Korbáš (21.10.2012, 10:23)
Pán Nochta akosi ste sa odmlčal. Že by to bolo kvôli zverejnenému protokolu OZ BA z 3.6.2012 a príspevku p. Šavaru? Myslím, že asi nie. Skôr to bude pod ťarchou výčitiek svedomia po obdržaní informácií od chovateľov z OZ DS, ktorí najlepšie vedia čo, kedy a ako sa udialo. Nepodľahli zastrašovaniu, vyhrážkam, možno korupcii a vydieraniu. Vedia čo je česť a spravodlivosť, len svoje názori a postoje nevedia resp. nemôžu dať na internet. Vy tú možnosť aj schopnosť máte. Preto ak ste rovný a charakterný chlap, čo môžete aj na tomto mieste diskutérom dokázať, zverejnite svoje stanovisko k štartu OZ BA z Gothy 3.6.2012 a klamstvám p. Wiedermana Karola ml., ktoré tu v diskusných príspevkoch uviedol.
Štefan Nochta (21.10.2012, 12:11)
Oldo, doposiaľ som si myslel, že za štartovacieho komisára sú vyberaní skúsení a fundovaní ľudia......
Zdeňek Adamík (21.10.2012, 13:08)
Tak v Německu určitě, tam musejí navíc absolvovat školení a skládat zkoušky. Mimo to mají výraznou podporu centra včetně meteoslužby v období závodní sezony. Při dvakrát chybném startu je jim licence odebrána.
Štefan Nochta (21.10.2012, 14:43)
Takže?
Štefan Nochta (21.10.2012, 14:49)
p.Korbáš, je sa neznížim na Vašu úroveň a nepodľahnem ani Vašim zvodným provokáciam. Ak máte nejaký relevantný dôkaz, predložte ho KKR SZCHPH , tá určite nájde riešenie. Ja dokazovať nemám čo-ale napíšem, že skutočne ma včera v noci zavolal p. Gorozdos, ktorý ma poprosil, aby som sa k veci viac nevyjadroval, lebo ani jedna strana nemá žiadny dôkaz a toto je iba celé mediálna prestrelka a taktiež mi povedal svoj názor na celú vec. Ja som sľúbil, že viac sa k veci nebudem vyjadrovať a preto som Vás odkázal na kompetentné miesta.
Ing.Pavol Korbáš (22.10.2012, 10:48)
Pán Nochta, nikto Vás v tejto diskusii nenúti niečo dokazovať. Práve naopak! Svojimi požiadavkami ste sa snažili odpútavať pozornosť od nastolenej témy-výsledky regiónu R4. V príspevku zo dňa 20.10.2012 o 07,15 hod. ste uviedli, aby sa veci riešili samostatne. Dokonca pretek Gotha 1 ste dali na prvé miesto! Hoci ste do preteku neboli vôbec zainteresovaný, žiadali ste na základe faktami nepodložených informácií od p. Wiedermana K. ml., aby som dokázal objektívnosť štartu OZ BA a OZ SE 03.6.2012 z Gothy1. Stalo sa. Ja Vás nemusím provokovať. Vy si to robíte sám. Čoraz viac si komplikujete vydanými príspevkami svoju situáciu. Z dôvodu, že ste zverejnili nepravdu ohľadom štartu z Gothy1, mám minimálne právo požiadať Vás, aby ste sa verejne ospravedlnili. Extrémny dolet holuba ma vôbec netrápi. Netreba k nemu poradenstvo a už vonkoncom nie od Vás.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené