SLANY

Ing.Miroslav Vidhold (01.07.2012, 17:26)
Slaný -region TO+LE+ZV štart:5,10 hod.. !!!!!!!! počasie :zamračené búrky zo všetkých strán Dakujeme profesionalom :štartérovi Konopčíkovi,výcvikárovi OZ Topoľcany p.Poništiakovi za "vyčistenie holubníkov od pliev".
Ernest Kováčik (03.07.2012, 10:23)
Slaný - Viem Teraz sa Ozvem :príde sama kritika Lietam pre môj koníček - a nie pre Biznisz. Ale ľutovať môžem profesionálnych chovateľov poštových holubov , ktorý pre Biznis -do poštových holubov vrážajú veľké peniaze . Mal som možnosť vidieť , keď sa vypusti tri auta Holubov . A to robia teraz aj Topoľčany -Levice -Zvolen - Tento spôsob vypušťania nie dobre ,ani jednému OZ- Ani to že letnom počasí je štart o 6 hodín - je to neskoro - ( to sa naučili už Južný susedia )) Preto by sa mali skôr vypúšťať , ak nie je náznak Búrky ! ( Chodím do práce ráno 4 h.20 mín pustím holuby a už sú vo vzduchu ))) Vypúšťať : a časových intervaloch - asi 15 -20 mín Určite že profesionálni ako aj koničkari by mali holubov väčšiu radosť . Ja si myslím že o ten pokus to stojí - Krmiť?? aute už ráno 4 hodín holub sa naje ak je okolo neho pohýb !!! treba to skúsiť --nie je čas tak ako píšem môže byť 20 -30 mín neskoršie -nemusí to byť ako to píšem --nehľadajte kritiku !!! ale zlepšenie ... Nie som rozum Slovenská !! ale o ten pokus ??!!!to asi !!!
Ľudovít Jančok (03.07.2012, 14:50)
Zdravím Vás. Pán Kováčik, čo Vás do toho ako my vypúšťame holuby. Kto Vám dal právo starať sa do vypúšťania holubov nášho Regionu? Ludvik.
Ernest Kováčik (03.07.2012, 15:45)
Pekný deň Pán Jančok OD ROKU 1999 zastihla aj našu krajinu , také niečo slobodne slovo , čiže každý má právo na svoj názor . Ale sú asi ľudia ktorý , za 40 rokov sa naučili Diktovať . A nie sú rád keď im niekto povie niečo len proti srsti ,-
Ľudovít Jančok (03.07.2012, 18:09)
Zdravím Vás. Aby bolo jasné ja som radový člen a nerozhodujem o ničom, ani nemám záujem. Všetci ale vedia, že som zástancom spoločných štartov a to čo v najvačšej miere. Čudujem sa len že sa nájdu občania ktorí sa starajú do vecí do ktorých ich nič nie je. Ludvik.
Július Krško (04.07.2012, 21:40)
Dobrý večer Ludvik, aj pán Kováčik má do toho niečo povedať, nakoľko je aj on členom OZ Levice a radovým členom ZO M. Ludany. Neberme mu jeho osobný názor, nech si povie, respektívne napíše ako to on osobne vidí, alebo myslí. Osobne ani mne nesedí region TO-ZV LV, myslím to polohovo, ale nikto sa nepýta na náš názor. Zástupcovia OZ si ušijú kabát na svoju mieru a ostatný musia držať krok, ak sa chcú zúčastniť pretekov. Stručne asi toľko, s pozdravom Julo.
Vladimí­r Smieško (04.07.2012, 23:09)
Vážení kolegovia, Pán Ing. Vidhold upriamil svojim vstupom pozoronosť na niečo veľmi konkrétne. O čom sa bavíte vy?
Ľudovít Jančok (04.07.2012, 23:09)
Zdravím Vás. Nuž Táto informácia pán Krško mení situáciu o IOO%. Ospravedlňujem sa pán Kováčik, samozrejme máte právo, aj povinnosť mať pripomienky. Ja som ani netušil že patríte do OZ. LV. Pozdravujem Ludvik.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené