Ing.Miroslav Vidhold
        (01.07.2012, 17:26)

Slaný -region TO+LE+ZV
štart:5,10 hod.. !!!!!!!!
počasie :zamračené búrky zo všetkých strán
Dakujeme profesionalom :štartérovi Konopčíkovi,výcvikárovi OZ Topoľcany p.Poništiakovi za "vyčistenie holubníkov od pliev".

Ernest Kováčik
        (03.07.2012, 10:23)

Slaný  - 
Viem  Teraz   sa  Ozvem  :príde   sama  kritika 
Lietam   pre  môj   koníček - a  nie  pre  Biznisz.
Ale   ľutovať  môžem   profesionálnych  chovateľov  poštových  holubov , ktorý  pre  Biznis   -do  poštových   holubov  vrážajú  veľké   peniaze .
Mal   som   možnosť vidieť , keď  sa  vypusti tri  auta  Holubov  . 
A  to  robia  teraz  aj  Topoľčany -Levice  -Zvolen  - Tento   spôsob  vypušťania nie  dobre   ,ani  jednému   OZ-  
Ani  to  že  letnom  počasí  je  štart  o  6  hodín  -  je  to neskoro  - (  to  sa  naučili  už Južný   susedia ))
Preto  by  sa  mali  skôr  vypúšťať , ak  nie  je  náznak   Búrky !
(  Chodím  do  práce ráno  4 h.20  mín  pustím  holuby a už sú  vo  vzduchu ))) 
Vypúšťať :
a  časových   intervaloch -  asi  15  -20  mín  Určite   že  profesionálni  ako  aj  koničkari   by  mali  holubov  väčšiu  radosť   .
Ja   si  myslím  že  o ten  pokus  to  stojí  -  Krmiť?? aute  už  ráno  4  hodín  holub  sa naje  ak  je  okolo neho   pohýb  !!! treba  to  skúsiť  --nie je  čas  tak ako píšem môže byť  20  -30  mín  neskoršie -nemusí to byť ako  to píšem --nehľadajte  kritiku !!! ale zlepšenie ...
Nie  som  rozum  Slovenská !! ale  o ten  pokus  ??!!!to asi  !!!

Ľudovít Jančok
        (03.07.2012, 14:50)

Zdravím Vás. Pán Kováčik, čo Vás do toho ako my vypúšťame holuby. Kto Vám dal právo starať sa do vypúšťania holubov nášho Regionu? Ludvik.

Ernest Kováčik
        (03.07.2012, 15:45)

Pekný deň  Pán  Jančok  
OD  ROKU 1999  zastihla   aj  našu   krajinu  ,  také   niečo   slobodne  slovo ,  čiže  každý  má   právo  na  svoj  názor  . 
Ale   sú  asi   ľudia   ktorý  , za   40  rokov  sa  naučili   Diktovať  . 
A  nie   sú rád   keď   im   niekto   povie   niečo  len  proti  srsti ,-

Ľudovít Jančok
        (03.07.2012, 18:09)

Zdravím Vás. Aby bolo jasné ja som radový člen a nerozhodujem o ničom, ani nemám záujem. Všetci ale vedia, že som zástancom spoločných štartov a to čo v najvačšej miere. Čudujem sa len že sa nájdu občania ktorí sa starajú do vecí do ktorých ich nič nie je. Ludvik.

Július Krško
        (04.07.2012, 21:40)

Dobrý večer Ludvik, aj pán Kováčik má do toho niečo povedať, nakoľko je aj on členom OZ Levice a radovým členom ZO M. Ludany. Neberme mu jeho osobný názor, nech si povie, respektívne napíše ako to on osobne vidí, alebo myslí. Osobne ani  mne nesedí region TO-ZV LV, myslím to polohovo, ale nikto sa nepýta na náš názor. Zástupcovia OZ si ušijú kabát na svoju mieru a ostatný musia držať krok, ak sa chcú zúčastniť pretekov. Stručne asi toľko, s pozdravom Julo.

Vladimír Smieško
        (04.07.2012, 23:09)

Vážení kolegovia,
Pán Ing. Vidhold upriamil svojim vstupom pozoronosť na niečo veľmi konkrétne. O čom sa bavíte vy?

Ľudovít Jančok
        (04.07.2012, 23:09)

Zdravím Vás. Nuž Táto informácia pán Krško mení situáciu o IOO%. Ospravedlňujem sa pán Kováčik, samozrejme máte právo, aj povinnosť mať pripomienky. Ja som ani netušil že patríte do OZ. LV. Pozdravujem Ludvik.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené