aukciaholubov

Ľubomír Drgáň (14.02.2012, 17:33)
Na základe požiadaviek chovatelov ,niečo predať kupiť. Sme vytvorili stránku. www.aukciaholubov.sk Tu môžete predávať,kupovať a dozvedieť sa veľa veci. Ak su pripomienky poprosím ,dajte vedieť môžeme doladiť.
Milan Klačan (17.02.2012, 17:37)
Keď už chcete "reagovať" na požiadavky širokéj chovateľskéj verejnosti , tak by som navrhoval jednu rubriku na linku-stránke SZCHPH,kde by sa ponúkali a dopytovali holuby a veci súvisiace s chovom PH. Bolo by to prehladnejšie a holuby, konšt. systémy, krmivo, časopisy a iné veci na predaj by sa nemuseli písať do diskusného fóra. Bol by to vlastne taký "bazár" a nie formou aukcie! Aukcia je zložitejšia, zdľhavá a len pre predávajúceho výhodná a hodí sa skôr na predaj holubov ( funguje na ČMSCHPH - aukce holubú ) a nie na drobnosti ako sú vd. krmítka , napájačky ap. Rubrika : Predaj - kúpa by určite pomohla a sprehladnila predaj a kúpu, ktora by sa nemusela hladať v DF. Posielať príspevky bez registrácie až kým by sa to nezvrhlo na vulgarizmy. Môj názor...
Igor Barbírik (17.02.2012, 21:06)
http://www.internet-taubenschlag.de/auktion/index.htm http://www.pitts.be/index.asp?par=f_news.detail&ID=10324 Pán Klačan ak sa pánovy Drgáńovy podarý vytvorit takéto stránky tak to bude bomba pre SK chovatelov. Pán Drgáń držím palce ,len si neberte príklad CZ dražieb. Vinikajúca je aj NL dražba.
Ľubomír Drgáň (18.02.2012, 07:19)
Ďakujem za postrehy. Tato stránka, bola vytvorená,hlavne pre predaj poštových holubov.Kde sam chovateľ si môže nafotiť a umiestniť svojho holuba aj s popisom. Ak si to netrúfa, my mu ho nafotíme a spracujeme na aukciu. Ak sa jedna o systém bazár, tak to funguje funguje formou KÚP TERAZ, a netreba nič prihadzovať.A daný produkt si môžete kúpiť hneď bez dražby za cenu akú uviedol predajca pri vytvorení aukcie.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené