Preložené preteky

Ľubomír Hovančík (30.06.2011, 14:01)
Výbor OZ CHPH Sabinov oznamuje, že prekladá pretek Žatec z 03.07.2011, na 05.07.2011 z dôvodu zlej predpovede počasia na vídend. Košovanie sa koná v pondelok podľa harmonogramu. Zároveň oznamujem aj členom GCS, že pretek Poznaň 2 sa uskutoční taktiež v utorok 05.07.2011, košovanie v pondelok podľa harmonogramu.
Richard Baško (30.06.2011, 15:07)
A co na to R3, teda KDTVR? Tento pretek je deklarovany ako spolocny pretek OZ zdruzenych v KDTVR. Preto by to mala byt dohoda vsetkych zainteresovanych...alebo???
Milan Blahovský (30.06.2011, 17:10)
Richard od rána je jasné že takýto krok urobil celý region. Oznam o tom nemusí visieť na tomto fóre od prvej chvíle. Mám taký pocit, že v tomto prípade bola dohoda všetkých zainteresovaných bez toho aby tam niekto vkladal bodky či otázniky.
Richard Baško (30.06.2011, 21:38)
Tie bodky a otazniky su tam preto, lebo som bol na pochybach, ci sa tak rozhodlo iba OZ Sabinov alebo aj ostatne OZ v KDTVR. Pokial tam p. Hovancik mohol dat informaciu aj pre clenov GCS o zmene datumu preteku, tak tu niekto z kompetentnych mohol byt dat aj informaciu pre ostatnych chovatelov z vychodneho Slovenska o zmene terminu konania preteku Zatec. A ak to bolo jasne od rana, ako pises, tak preco to z vas lezie ako z chlpatej deky az poobede a az vtedy, ked sa niekto na to opyta? Alebo radovi chovatelia podla teba nemaju pravo na vcasne informacie, hlavne ked sa tykaju takejto veci?
Ľubomír Hovančík (30.06.2011, 21:58)
Pán Baško, informáciu som napísal za OZ Sabinov som tu vycvikárom OZ, v GCS som predsedom RK, a myslel som si, že tých pár riadkov ma nezabije, ak ich napíšem. Ale za KDTVR nie som oprávnený plniť oznamovaciu povinnosť. Aj keď si myslím že informácia mala preniknúť najprv z OZ na ZO a tak k "radovým chovateľom". Nezávidím Vášmu vycvikárovi v ZO-čke. A to že som nezamestnaný neznamená, že budem celý deň sedieť na internete. U nás /OZ SB/ fungujeme asi takto: tí zopár, čo sme hore o niečom rozhodnú. Vo väčšine prípadov pošlem sms, alebo zavolám vycvikárom popr. predsedom ZO a oznámim informáciu, ak tá neprenikne ďalej môžu si všetci ostatní húkať na svojich doma, nie na mňa, lebo potom sa môže stať, že niekoho pošlem ............. možno za svojim funkcionárom.
Milan Blahovský (30.06.2011, 23:25)
Pán Baško, ja mám aj iné povinnosti ako vás obvolávať. Skúste si to doma poriešiť alebo ma vymeňte.
Richard Baško (01.07.2011, 07:55)
Pre p. Hovančíka: nikde som nenapísal, že ste to mali dať na net Vy, písal som všeobecne o niekom z kompetentných, ale asi ste to pochopili po svojom. Ja som v našej ZO predsedom VK, takže ste dobre napísali, že mu (mi) nezávidíte, ja totiž poväčšine posielam SMS alebo obvolávam chovateľov. Pre p. Blahovského: nie je nikde napísané, že nás máš obvolávať. Stačí, keď sa dá informácia na web, najlepšie čerstvá, niekto si to tam už nájde a dá vedieť ostatným. Ale zdržiavať informácie asi niekomu vyhovuje. A nikto nie je nenahraditeľný...
Ľubomír Hovančík (01.07.2011, 08:13)
časový rozdiel medzi Vašim príspevkom a oznamom OZ na Vašej stránke je 3 minúty, prečo Ste si nepreveril informáciu najprv doma? a nemuseli sme teraz takto diskutovať, alebo s Vami nikto z funkcionárov nekomunikuje? P.S.: žeby platilo "Poupratujte si najprv doma"
Richard Baško (01.07.2011, 08:50)
Keď som videl Váš príspevok, pozrel som aj na našu stránku. Keďže tam nebolo nič, opýtal som sa na fóre SZ? Čo som si mal podľa Vás preverovať, keď do 15.00 hod. som nemal o preložení preteku ani potuchy? To, že so mnou niektorí funkcionári nechcú komunikovať je možno pravda, pretože pravda sa niekedy ťažko počúva. Osobne mi však nikto nič nemusí oznamovať, stačí, ak sa to včas oznámi na verejne dostupnom mieste. Ak mohol Milan B. písať o 14.30 "Ľubkovi o jednom takom červenákovi", mohol ako funkcionár KDTVR podať informáciu aj o zmene preteku Žatec. Aj tak by to už bola stará informácia, keď poniektorí o tom vedeli od rána.
Richard Baško (07.07.2011, 09:52)
Uz ste nacisto rozum potratili? Ked uz si nevazite chovatelov ako osoby a zametate s nimi, ako sa vam zachce, tak si zacnite vazit aspon holuby, ktore o sebe same rozhodnut nemozu. My v OZ Bardejov sme leteli v utorok prelozene preteky a teraz im este sktacujete cas na regeneraciu o dalsi den, neviem preco. Ked bola deklaracia preteku na nedelu, aky bol dovod na jeho prelozenie na sobotu? Pocasie to urcite nie je. A ake ine dovody mozu byt na jeho prelozenie? Ziadne. Tak prosim prehodnotte svoje rozhodnutie a zmente kosovanie na sobotu, aby sa pretek letel v nedelu podla planu. Adresovane tym, ktori rozhodli o zmene konania preteku Ceska Trebova.
Richard Baško (07.07.2011, 10:44)
Este ma napadlo ze druhym dovodom na prelozenie preteku moze byt porucha vozidla. Chcem sa preto spytat tych, ktori rozhodli o zmene konania preteku, ci maju pokazene auto, ze musia holuby viezt na pretek o den skor. Ak aj tento dovod na prelozenie preteku je neaktualny, tak si mozete vysledky strcit viete kam, pretoze tymto budu porusene podmienky MS.
František Šimko (08.07.2011, 17:33)
Kto ma doma ešte cca 50-60 holubov tomu to pasuje,ale kto ma 30 a počítal že niečo zo Žatca dá na nedeľu ... A potom vam oni povedia ,veď boduje iba 7 a z košíka vyberú 40 , pre istotu ... Nie oni nie sú farmári, veď každy môže krmiť a liečiť 100 holubov na preteky, malé chovy sú prevalcované masou taká je realita. Nech donesie konkurent na prvý pretek 40 ks a na holubníku už neostane nič ,potom by už nikoho nenapadlo meniť preteky , nakatovať dvojzávody , série , ale oni to nie pre seba ,to aby boli počty...

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené