Už sa Vám stalo niečo takého?

Ivan Černý (23.05.2011, 20:50)
V sobotu 21.05.2011 sme nasádzali v ZO Kúty oblasť Pezinok na pretek Gotha.Mali sme sa zísť o 09.30 hod. a odchod auta mal byť o 12.00 hod.Vždy sa nasádzalo tak,ako kto prišiel.Bol som hneď za prvým ,čiže som mal nasádzať ako druhý.Teraz v organizácii nás býva 13-14 ,čo je na garáž v ktorej nasádzame už dosť veľký počet,aby sme nezavadzali jeden druhému.Mne sa ušlo miesto na sedenie vonku na mojich košoch,hoci tam mám vnútri aj svoju stoličku ,ale to mi vôbec nevadí.Po hodine a štvrť ,keď už bolo všetko nagumičkované a načipované mala prísť už konečne rada ako poslednému na mňa.No výcvikár oblastného združenia pán Pernecký zahlásil,že mne sa z jeho prístrojmi čipovať nebude,nakoľko je to jeho majetok.Doteraz už po pár rokoch o tom nebolo ani reči a zrazu som bol postavený pred hotovú vec bez nejakého dôvodu."Čo ďalej ? " Ostávalo mi hodinu aj štvrť na vyriešenie pre mňa kritickej situácie,ako vec doriešiť.Musel som sa rozhodnúť -Šaštín,Gbely ,Kopčany.Vedel som ,že tam mi určite niekto pomôže.Zavolal som do Šaštína /čo je najbližšie/ pánovi Petrovi Hroznovi,ten mi bez problémov nachystal pristroj Bricon a ostatné príslušenstvo.Že som išiel prirýchlo cez dediny som neriešil ,len aby som stihol všetko priviesť a nasadiť holubov.Podarilo sa mi to stihnúť vďaka obetavosti pána Hrozna, za čo mu verejne ďakujem a zároveň sa chcem poďakovať aj Adrianovi Žilkovi a Janovi Melichárkovi za pomoc pri nasádzaní.Dúfam,že mi to moji holuby vrátia ... [%sig%]
František Kreml (23.05.2011, 21:48)
Jvan mal si ho nakopať .
Štefan Nochta (24.05.2011, 06:04)
Je to smutné........ a k tomu funkcionár.........
Milan Blahovský (24.05.2011, 07:38)
čo by len funkcionár...,ale aj popredný chovateľ, toto sa Ľudovít v slušnej rodine nerobí. Kam to potom chceme dotiahnuť, keď si už ani súpera nevážime ?
František Šimko (24.05.2011, 15:35)
Pri priemernom veku nás holubárov som počital že naša životnosť je tak cca 20 rokov , ale pre také praktiky to bude asi o čosi menej. Niekedy mate pocit že to nie su kluby holubárov ,ale teroristov a je dobré že nemáme zbrojné pasy, lebo až potom by veselo!
Ľudovít Pernecký (24.05.2011, 17:34)
Na takéto príspevky nereagujem,ale keď sa to tíka mojej osoby,tak reagovať musím.Pán Černý je taký dobrý obchodník,preňho všetko zadarmo,ale keď od neho niečo potrebujete tak vám to predá zo 100% prirážkou.Na košovanie chodí spravidla posledný a odchádza prvý aj bez rozlúčenia. To stou nasadzovacou jednotkou mu bolo naznačené už týždeň pred Gothou,keď prišiel do klubovne posledný a my sme už mali všetko spravené.Čakali sme už iba na jeho holubov a on nám tam chcel diktovať nové pravidlá a klásť si podmienky a takéto jednanie ma urazilo. Myslím si,že pre ZO KÚTY som urobil a robím dosť práce nato,aby som sa nechal urážať. Neviem prečo používa tri roky moju nasadzovaciu jednotku,keď doma má celý systém a tvrdí,že môj nepotrebuje a aj tak si musí požičiavať od p.Hrozna.Možno ho šetrý,aby ho predal za cenu nového.Na túto tému by sa dalo písať ešte dlho,ale ja sa k tomu už vyjadrovať nebudem,lebo som z toho všetkého znechutený. S pozdravom Pernecký.
Oldrich Savara (24.05.2011, 19:11)
Všetko je o medziludských vzťahoch a sem asi spadá aj tento príspevok. V ZO - CHPH Budmerice sme to vyriešili tak, že po oznámení členom o ukončení mojej pretekárskej činnosti sme sa dohodli na odkúpení "EKS" systému pre potreby ostatných členov, tak sa i stalo. Funguje to na 100%.
Milan Blahovský (24.05.2011, 22:06)
Každá minca má dve strany ...
Július Vida (25.05.2011, 11:17)
Nuž stále platí, čo je tvoje je aj moje. A čo je moje do toho ťa nič !
Ivan Černý (25.05.2011, 17:27)
Milý Ľuďo.Teraz nepíše Ivan Černý ,ale jeho dcéra Adriana.Chcem sa ťa opýtať ja ako podnikateľka ,či ty robíš zadarmo???Ty chodíš ,zháňaš a vyrobíš a potom predáš bez zisku???Robíš pre pekné oči??Prepáč ,ale určite nie.To ,že si kúpil pšenicu,čipy ,či čo ešte a zdalo sa ti to drahé ,tak si to kupovať nemusel ,mohol si si to kúpiť inde.A k tomu čipovaniu-dobre vieš ,že vždy sa gumičkovalo a potom až čipovalo ,vždy to tak bolo/veď som sa tam dosť dlho nachodila ...Zrazu sa ti nepáči po troch rokoch ,že sa používa tvoj prístroj je zaujímavé a otázne "že zrazu ".Mali sme Tipes, kôly tomu ,aby sa nemuselo rozbalovať aj to aj to sa predal a kúpil Bricon.A zrazu.....Myslela som,že ste jedna rodina tam,vždy to tak bolo a každý si povedal svoje a riešilo sa to ,aj ja som si povedala keď som tam chodila a dosť dlho aj unavená s malým o desiatej večer priamo z pretekov ,len aby sme boli počet ...a teraz sa robia takého trápne veci???Veď si bol super chalan a zrazu si sa takto otočil???Čo ťa štve hmmm prečo nepovieš priamo ???Ja myslím si svoje prečo to asi je ,ale nebudem to tu rozoberať...ale Ľuďo to je tzv.šport ,nejde o život...Chodím s malým po pretekoch štvorkoliek už štyri roky ,ale až takú rivalitu som nezažila.Čo by ste mali držať spolu všetci ,tak robia sa nezmyselne trápne intrigy.Máte byť hrdý na to ,že Kúty sa vyhupli a lietajú skvelo ,ale nieeeeee radšej položím niekoho???!!!!Vždy všade som Vás chválila aká ste super partia ,ale Ľuďo povedz si sám -ide tu o čipy alebo pšenicu???????????
Ľudovít Pernecký (26.05.2011, 12:47)
Ahoj Adriana.Ja nie som až taký podnikateľ.Som živnostník,ktorý čo si nezarobí vlastnými rukami to nemá.Keď píšeš o dobrej parte,tak tá tam stále je.Keď si chodila s holubmi ty, alebo Veronika nebol nikdy žiadny problém.To,že si chodila k nasadzovaniu holubov si nerobila iba pre nás,ale aj pre vašich holubov a pre tvojho otca,ktorý v tom čase mal zrušené členstvo v OZ Pezinok,lebo o to sám požiadal a teraz dumám nad tým,keď som bojoval o znovu priatie,či som urobil dobre. Keď sa stalo,že si prišla neskôr,alebo si potrebovala odísť skôr a bolo nás dosť ,tak dobre vieš,že nikto nemal žiadne námietky.Ešte stále si pamätám ako si kričala "čautééééé" a to každý nevie!!!! Tipes ste vymenili za Bricom z toho dôvodu,lebo keď si neprišla na košovanie ty,tak s tým nevedel nikto robiť,ale to že budete používať môj systém ste brali ako samozrejmosť,lebo sme dobrá parta. A keď píšeš o tej rodine,tak som sa vždy snažil každému pomôcť,či to bolo niečo z mojej profesie,alebo niečo previesť dodávkou,priviesť krmivo,pred prvým preťekom odviesť na spoločný trening , načipovať holubov alebo urobiť výstavné karty pred výstavou.Všetko som to robil s vedomím,že keď budem niekedy niečo potrebovať,tak mi zase pomôžu ostatný,lebo sme dobrá parta"rodina".V mnohých prípadoch som sa nesklamal.S tou rivalitou je to asi tak,že ja mám iné priority ako tvoj otec a teší ma každé víťazstvo,ktoré získa každý náš člen.
Ivan Černý (27.05.2011, 13:23)
Ľuďo vieš čo ,prídem a môžeš mi to povedať do očí ,kludne všetko...a to čauuuuteee som kričala vždy som tam bola,po X rokov ,lebo ma to bavilo ,ale už ma to nebaví a mám svojich vecí dosť.a ty si myslíš ,že mne alebo otcovi padajú eurá zadarmo alebo nebodaj si ich doma tlačím na tlačiarni ...Za dvere som ti zaplatila ako si pamätám a cenu normálnu ako pre ostatných ,tak prečo by si mal ty dostávať čipy a ostatné za nákupnú cenu???hmm??A nechýbala som ani raz pri nasádzaní a otvaraní ako si pamätám ... nemienim sa hádať ,ale neboj prídem na nasádzanie alebo ostváranie hodín a vyrovnáme sa za prepožičanie Tvojho prístroja aj papiere ti donesiem do tlačiarne ....a ten prístroj nepoužíval otec ,ale ja alebo Veronika ako viem ...tak narážaj na mňa a otcovi daj pokoj ,lebo na toto som alergická a veľmi zlá!!!!!!!A vieme svoje Ľuďo ,že ,takže ukončime túto debatu pán výcvikár oki.... PS:prečo niekto nevie prekúsnuť pekné výsledky druhých a kluby sa podporovať??? [%sig%]
Ľudovít Pernecký (27.05.2011, 23:39)
Debatu na tomto fóre som nezačal ja, ale ty.Ja dobre viem kto písal ten prvý príspevok.Tú pamäť asi až tak dobrú nemáš,lebo dvere som ti robil v roku 2001.V tej dobe sme ani nevedeli,že ZO Kúty bude existovať ,lebo ZO Kúty bola založená v roku 2004 a neboli sme spolu ani v jednej ZO.Zúčastňovať sa nasádzania holubov a otvárania hodín je povinosťou chovateľa!Každému sa stane,že musí ísť na nejakú oslavu,svadbu,alebo má iné neodkladné povinosti a vtedy sa za neho podpíše na KL Výcvikár ZO.Keď ste sa tak zúčastňovali nasádzania, tak prečo je minulý rok na skoro všetkých kontrolných listoch podpísaný výcvikár? A k tým pekným výsledkom asi toľko.Vystriedali ste viacero OZ a viacero ZO,v niektorých ste už aj druhý krát,to vám všade závideli výsledky? Najdlhšie ste vydržali v ZO Kúty a to vďaka tolerancii našich členov.A tú debatu by sme mali ukončiť,lebo aj tak to bude zajtra v klube dosť napäté,asi si viacero ľudí povie svoj názor a nebudú si to už šomrať popod nos.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené