pretekovy plan

Igor Barbírik (10.04.2011, 14:42)
Zdá sa že chovatelia OZ Śurany ho dostanú až po sezone !!
Tibor Balogh (10.04.2011, 17:47)
Čo Igor čuduješ sa.......
Igor Barbírik (10.04.2011, 21:44)
čau Milan možem ta poprosit daj aspom śuransky pretekový plán na veb a zoznam nahlasených členov ZO budem ti vdačný a nie sám
Igor Barbírik (10.04.2011, 22:05)
Prepáč Tibor ja sa už ničomu nečudujem !!!
Milan Blahovský (10.04.2011, 22:24)
Čakám ešte na úpravu plánu od Serede, ale vaše tam nahodím.
Igor Barbírik (10.04.2011, 22:37)
vdaka
Alexander Hlavatý (10.04.2011, 23:00)
Tak to je veľmi zaujímavé, že sa Igor pýtaš na pretekový plán OZ Šurany ,keď si bol pri jeho tvorbe od začiatku ( v Seredi). Je to úbohé keď sa potrebuješ takto zviditeľňovať a naozaj si niekedy na smiech celému Slovensku aj u susedov (ČR). Dokážeš volať do NL... a keď ti nieje niečo jasné tak prečo nezavoláš mne a musíš to riešiť cez DF SZCH? Inak ak by sme boli dnes leteli cvičný závod, tak P.plán so všetkým bol namnožený a každý člen klubu by ho bol dostal. Neviem o čo Ti ide ak o funkciu tak to prednes oficiálne a nie poza bučky. Podľa Tvojich komentárov ku všetkému máš asi aj na prezidenta SZCHPH. Toto je moja prvá aj posledná reakcia na Tvoj príspevok na DF. Inak telefón aj email mám funkčný ak máš problém, alebo čokolvek, tak sa ozvy alebo príď, len už si ne..r do vlastného hniezda a nepíš bludy na DF.
Igor Barbírik (11.04.2011, 00:23)
Ja sa nepotrebujem zviditelnovat nepotrebujem ani žiadnu funkciu!!! aj tej čo mám sa vzdávam a nie som sám treba vydržat do konferencie. Lebo takýto chaos som za 20 rokov nezažil!! Veryl som ti písal som akeho máme super PRECEDU a ty sy nás všetkých podrazyl a celú sezonu klamal a naviac ,sa oto snažíš aj dalej ! mna nezaujimajú džentlmenské dohody ale čo je na papieri !!!a túto sezonu si chovatelom predražil o 20 eur len za svoje ego.Z Nitrov sme mali 18 pretekov za 135 eur plus 4 kratke za 10 eur a konfort!!!!!!!!! A teraz máme 15 trati za 155 eur Je pravda že som bol pri tvorbe alebo som bol tvorcom planu Pretože ked si v Nitre všetko posral trebalo nájst náhradne riešenie 2 mesiace pred sezonou a všetky podklady som nechal tebe a ty na všetko se...š treba to steba tahat jak s chlpatej deky !!! A po týchto skúsenostach chcem aby bol znova preceda LENDEL ak to prijme budem rád a myslím že všeci. Ked už som pritom touto cestou sa ospravedlnujem aj výboru OZ NITRA že som ich obvinil z neseriozného jednania a myslím že aj pán Gubric by sa rád ospravedlnil !!!!! Pred 3 týťdnamy sy povedal že nám ten plán odmejluješ a nič !
Igor Barbírik (11.04.2011, 08:30)
Spolupraca OZ NR a OZ SU Dna 25.2.2011 sme mali oblastnu konferenciu, kde sa potvrdilo rozhodnutie vyboru OZ NR, ze preteky na KaST ideme sami, bez OZ SU. Rozhodnutie padlo po tvrdohlavom postoje Vasich zastupcov OZ SU pana Ing. Hlavateho a pana Gubrica, kde nechceli upustit od myslienky vratenia penazi do pokladne OZ SU. Oficialne nemali narok na ziadne peniaze, pritom vam stary vybor odpustil na jesen 648 EUR, ktore ste si zadrzali z mladych holubov. Nasim chovatelom nevratil nikdo nic. Neuvedomujete si, ze sme dotovali aj vasich chovatelov v cene boxov. Tie peniaze, co sme zarobili na pretekoch, co sme viezli ostatne OZ, sme pouzili n a dotaciu boxov na rok 2010. Inak by mohol box stat aj 180 EUR. Nasi chovatelia chceli 80 boxov, po krateni sme dostali 66 boxov, neboli spokojny. A ked povedali Vasi zastupcovia, ze si robili prieskum u prepravcu v Banove a ze by vas v pohode vozil za 145 EUR, a nechceli ustupit od vratenia okolo 540 EUR, tak sme im navrhli, aby sme kazdy isli sam. Na silu nie je nic dobre. Nasa spolupraca moze pokracovat: - na pretekoch DT (3xHalle,1xGotha) a SDT (3xHannover) - mate k dispozicii zapis zo zasadnutia Nitrianskeho regionu, aj objednavku na DT aSDT Tak porozmyslajte nad touto moznostou. Pripadne, ak sa rozhodnete, poslite objednavku cim skor. S pozdravom Peter Zahorsky. +421 907 40 60 40
Igor Barbírik (11.04.2011, 08:35)
A uplný záver bol zvolte si nového precedu a môžeme v spolupráci pokračovat dalej .
Tibor Balogh (11.04.2011, 09:16)
Igor maš úplnú pravdu. Ale Hlavaty a Gubric chceli odstúpit a nečudujme sa že to nikto nechcel zobrat. Veď poznáš to príslovie / Keď sa ľoď topí ..................atd / ale vo všetkom mal prsty aj Šaňo Fiala.
Tomáš Fiala (11.04.2011, 14:26)
Pán Barbirik a pán Balog akí ste zrazu múdri.Jediné čo dokažete je ohovárať druhých a vo výsledkoch vás nejak nevidieť.
Tomáš Fiala (11.04.2011, 14:33)
a pán Balog Šaňo Fiala ma prsty aj v tom,že počíta celej oblasti koeficienty na Národnú výstavu a nosí tam holuboch a po každej výstave tam čaká aby ich mohol vrátiť ich chovateľom,si to niekedy možte isť aj vy niekedy vyskúšať
Igor Barbírik (11.04.2011, 15:41)
Tomáš Fiala nechcel som tu vytahovat zakulisne tahy nepotrebujem ani nikoho ohovárat ale ked si to načal tak prosím môžem v tom pokračovat verejne.Môžeme rozobrat prečo vylúčily Petrányho a nebyt Pana Śišku putujete za ním za vylepšovanie kooficientov a robenie duplycitných výsledkov.Začo ste dostaly zákaz vykonávat akukolvek funkciu. Ale podme do súčasnosti na predposlednom vybore OZ sa odohralo niečo velmi čudne ked preceda OZ oznamil pánovy Gubricovy aby sa posunul dalej a uvolnil miesto tvojmu otcovy a tajomník OZ sedel úplne bokom .Pre mna je čudne ked nečlen výboru OZ zastupuje prítomneho tajomníka. Tvojmu otcovy nevyhovuje ani pan Ondrej Dudák pretože ked bol v Palárikove zistil u vás nedostatky pri košovaní.Ale mu nevyhovuje ani pán Lendel Jozef lebo nepripustil tieto zakulysne tahy. Ked som chcel dat z Nitrov všetko do poriadku tvoj otec natáral pánovy Hlavatému že chcem byt preceda ,v žiadnom prípade chcel som pana Lendela načo mám svedkov.Moj zaujem je aby sme sa mohly spokojne venovat nášej zálube ,holubom, za dostupne ceny všeci a nie len ty čo su bohatý alebo zarabajú na holuboch....... A pán Balog len doplnil to čo som ja nenapísal a nebyt toho že ma osočiš že niekoho ohováram nenapísal by som ani toto asi ti išlo len oto. Z pánom Hlavatým zme sa dohodly že najneskôr do troch dní my pošle pretekový plán a do dnešného dna ho nemám .A na výbore bolo schválene že s prepravcom bude spísana zmluva a zas nieje a džentlmentske dohody ???????????????????????????????????????? Však to sú neni naše peniaze !!!!!!!
Tomáš Fiala (12.04.2011, 13:35)
Pán Dudák bol u nás viackrat na kontrole a žiadne zavady zistené neboli,bol aj pri vyhodnotení,aj pri dolete a pokiaľ viem,vždy keď tu bol sme pretek vyhrali a závada nebola žiadna. Prepačte nachytany bol pán Petráni a nie my,tak tu nešírte klamstvo,prečo by sme za ním mali putovať? Kludne si prídite na kontrolu,či zistíte nejakú závadu,kludne aj na každý pretek. Pán Hlavatý tam písal,že pretekový plán mal byť poslaný autom ktoré zbieralo holuby na cvičný let,lenže kvôli zlému počasiu sa neišlo,tak ich doniesie tento vikend.
Igor Barbírik (12.04.2011, 21:03)
Tomáš ja nespochybnujem vaše holuby ani vašu starostlyvost ktora je na špičkovej urovni.Ale dám ti dobru radu netlač ma do krajnosti ! Skončilo to tak jak to skončilo,pán Śiška zachranoval všetko pred medzinárodným debaklom a prosím nehadžte všetko na Ptrányho pretože ten robyl všetko pre OZ . Nechcel som vykonávat žiadnu funkiu ale po tvojích slovách sa budem uchadzat špecialne o precedu KRK a uvydíme. Pan Hlavaty toho už nasluboval vela ,do troch dni ho mate na meily a odftedy je už mesiac a nič skutek utek. Ked si niekto zoberie funkciu musí vediet že sa musí aj troška obetovat lebo tu neplatí že ja mám aj iné starosti !potom nech si neberie funkciu na ktoru nema čas!! Každy si ma nabrat len tolko kolko vládze!!
Alexander Hlavatý (12.04.2011, 21:45)
Tomáš, nemá to význam reagovať na nezmysli! Niekto si tu myslí (ak má vôbec s čím) že všetci budú tak skákať ako si bude pískať. Ale že píska falošne to on chudák nemôže vedieť. Včera bol zlý Lendel, dnes som zlý ja zajtra bude zlý XY, len sám najdokonalejší bude stále najlepší a najmúdrejší. Zajtra sa bude uchádzať o funkciu predsedu KRK - čo snáď je táto volná? A kto by ho tam už len potreboval? Zrazu bude aj Petráni nevinný a všetci ostatní podvádzajú - to je čo???? Poprosil by som o ukončenie tejto diskusii, je to vnútorná záležitosť OZ Šurany, máme riadne zvolené všetky orgány, ak je nejaký problém ktorý si nebudeme vedieť vyriešiť, tak potom prosím....
Igor Barbírik (13.04.2011, 07:24)
No vydíš aj tento článok svedčí o tvojom charaktere osočovat a uražat miesto toho aby si si plnil povynosti .Ja som tu nikoho nemenoval ale ty hned podme dotoho urážat a osočovat .Na schvodzy ZO so ti v jasne povedal svoje stanovysko k tvojej lajdackosti že všetko nechávaš na poslednu chvílu a potom nato doplácame všeci. Nevytváraj tu demagogiju o Lendelovy on sa vzdal funkcie OZ kvoli tomu že sme odstavyli Laha a ked sme zvolily nový výbor ZO . A naštastie že ty nerozhoduješ gdo bue aku funkciu vykonáva nato je konferencia a ty už maš obavy preto že vieš že ja si potrpím aby robylo všetko tak jak sa ma.
Tomáš Fiala (14.04.2011, 20:14)
pán Hlavatý súhlasím,už sa neoplatí reagovať [%sig%]

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené