Ako ulietať špičkové ceny?

Jozef Boka (01.04.2011, 23:26)
Špičkové ceny sa dá ulietať tak OZ Terchová, keď dve alebo tri ZO nakošujú svoje holuby na jednu stranu auta a ostatné ZO nakošujú na druhú stranu auta a je jasné, že na jednej strane sa holuby pustili skôr. Po dlhšom čase sme dosiahli to, že ZO Varín sa pridala a podporila tento návrh. Každá ZO nasadzovala polovicu svojich klietok na jednu stranu a polovicu na druhú stranu. Tým sme dosiahli rovnosť vypúšťania a dolety sa zlepšili každej ZO. No netrvalo to dlho a podľa môjho názoru na schôdzi OZ 2011 náš predseda Doktor Šimko a tajomník Chovan dali návrh vrátiť sa na nasadzovanie po starom. Neviem komu v tom pomáhajú zrejme prepravcovi u ktorého za to niečo majú inak si to neviem vysvetliť. Ale všetku drinu chovanie a nasadzovanie do auta, zdieľame len my členovia a on má riadne zaplatené. Náš predseda Doktor Šimko je taký fiktus aby to nebolo na neho tak si to dal schváliť na schôdzi OZ kde chodia väčšinou vybraní členovia, ktorí vyhovujú iba jemu a bola ich väčšina. Takýmto spôsobom odpísali aj člena OZ Stráža. Pán tajomník, keď sme spolu volali tak si povedal, že si vravel Šimkovi že bude z toho problém, ale na schôdzi si sa zdržal hlasovania z toho vyplýva že pomáhaš Šimkovi. Keď je taký spravodlivý tak prejdi do jeho ZO lebo vo vašej ste mu dali podpismi celoživotný zákaz a ani sa tomu nečudujem. A o tom kamerovani to je bieda. Takto som si to nepredstavoval. Hneď ti aj na to odpoviem prečo v bankách majú zamknuté trezory, kamery a bezpečnostnú službu? Lebo všetkým sa nedá veriť. Ešte je dosť času na to aby sa zmenil rozdeľovník klietok v každej ZO na každú stranu. Ďakujem!
Milan Blahovský (02.04.2011, 08:31)
Pán Boka, vaše OZ púšťa holuby bez štartérov ???? Je bežné aj v iných OZ, že holuby všetkých ZO nemôžu byť na jednej strane vozidla a napr. u nás v OZ sa robí rozpis rozdelenia košov tak, že koše sú na každý pretek na inom mieste ( posúvajú sa), Raz má ZO vpredu, raz v strede, raz vzadu v kabíne, raz za vodičom, inokedy za sprievodcom. Jednoduché a nik nemôže nadávať, že má výhody či nevýhody.
Jozef Boka (02.04.2011, 10:36)
Pán Blahovský, keď môžem povedať robilo sa to všeliako. U nás klietky sú napísane na celý rok na jednom mieste preto to rozdelenie na jednej a druhej strane bolo riešením k lepším doletom.
František Kreml (03.04.2011, 12:10)
Pán Boka pretekáze v OZ-Terchová?
Jozef Boka (03.04.2011, 19:08)
Áno pán Kreml v OZ Terchová. *ospravedlňujem sa nemá tam byť OZ Stráža ale ZO Stráža.
František Kreml (03.04.2011, 22:41)
Ak som v piatok, dobre videl a nemýlim sa že máte novú nadstavbu , ktorá stoji vo firme Alukov v Topolčanoch ide o moderné prevedenie, kde sa holuby vypúšťajú postupne zdvíhaním rolety, zo spodu na hor , tam nemôžem povedať že jedna alebo druhá strana má výhodu. Neiem či celé otvorenie trvá minútu. Pri starom výpúšťaní(vrchné holuby tlačili spodné až k zemi) , tam môžem povedať,že prichádzalo k špekuláciám.Horné koše boli vo výhode.
Anton Chovan (03.04.2011, 23:42)
Áno p. Krmel máme novú nadstavbu a otvára sa to cca 25 s je to super môžete si to pozrieť aj na našej stránke. No nevyhoviete každému chovateľovi niektorí volajú po hromadnom vypúšťaní ! [%sig%]
Anton Chovan (03.04.2011, 23:44)
Jozef vieš čo je demokracia? Ak ZO Terchová spolu so ZO Belá podali návrh aby sa klietky jednej ZO nerozdeľovali na obe strany vozidla vzhľadom na to, že sa štart kameruje a tam je evidentné, že sa obe strany púšťajú v ten istý čas, myslím že ani predseda ani tajomník ani nikto iný na konferencii nemá šancu zabrániť aby takýto návrh nepodali. Keďže našli prívržencov aj v iných ZO tak hlasovanie dopadlo tak ako dopadlo a návrh prešiel či sa ti to páči alebo nie. [%sig%]
Anton Chovan (03.04.2011, 23:46)
Pardon za preklep p. Kreml !
Jozef Boka (04.04.2011, 20:45)
Anton veď vieš ako to tu je. Ak je toto demokracia, keď sa na nieči príkaz dohodne schváliť a je ich väčšina tak druhí sa už môžu len pridať alebo nie.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené