Poďakovanie

Oldrich Savara (15.01.2011, 17:49)
Ďakujem prezidentovi Zväzu ing. KUREKOVI Jurajovi, že mi umožnil prevziať si cenu za víťazstvo v "Národnom preteku OSTENDE " v priestoroch CV a že som tak nemusel absolvovať výstup po schodoch v priestoroch Agroinštitútu. Zároveň ďakujem všetkým čo ste sa podielali na prípravách CV boli ste skvelí.
Peter Matalík (15.01.2011, 23:01)
Oldo.Stretli sme sa pred vchodom,pár slov .....drž sa !
Vlastimír Pomajdík (18.01.2011, 18:32)
chcem vyslovit uprimne podakovanie prezidiu sz za dobre zorganizovanie cvbol som pri organizovani olympiady v prahe organizoval som celostatnuvystavu v poprade a spisskešj novej vsi viem kolko je treba vynalozit usilia a obetavej prace vazim si ludi ktori nieco dokazu a vedia to robit.takych ludi si vazme pretoze su zarukou uspesnej prace celeho nasho zvazu. dakujem i za to ze sa mi na sklonku mojej 61 rocnej chovatelskej cinnosti v sz dostalo zadost ucinenia z ust prezidenta ing. juraja kureka, dr. sisku vladimira a mgr. milana blahovskeho ale i ostatnych priatelov chovatelov za vitazstvo mojho holuba vo velkej cene slovenska. vdaka vamvsetkym za vyslovenu priazen stal som pri zrode nasho zvazu pracoval som dlhe roky ako jeden z funkcionarov a dnes som spokojny z jeho pracou a som presvedceny ze bude iv dalsom obdobi uspesna to si zelajme vsetci lebo sme jedna rodinaktora uz aj v medzinarodnom meritku nieco znamena.
Pavel Ostrolucký (19.01.2011, 13:51)
Pán Pomajdík - potvrdzujem Vaše slová a želám Vám ešte veľa rokov úspešnej práce a pretekania s Vašimi holúbkami. Váš víťaz medzinároného preteku o niečom svedčí a na výstave bol úžasný - jeden z najkrajších výkonných holubov na CV. Čo sa týka CV to je len tvrdá práca a drina. Dobré CV doteraz boli na území Slovenska Prešov, Spišská Nová Ves,Prešov,prvá v Žiline, v Bratislave a táto v Nitre. Za federácie bola vysoko položená latka a to Pražská Olympiáda - ak prekonáme o dva roky PRAHU budeme frajeri, ale to nás čakajú ešte dve sezóny a množstvo úspechov a možno aj sklamaní, no musíme sa snažiť stále napredovať ináč to nemá cenu !
Ing.Zdeněk Horák (19.01.2011, 16:26)
Na pražský Palác kultury nemáte a nikde na Olympiádě jsem něco takového ještě neviděl. Na tak vysoce připravený raut, program a prostředí i Němci čuměli.
Ľudovít Jančok (19.01.2011, 16:43)
Pán Horák a Tí Nemci to sú mimozemtania, alebo Vaša hegemonia už nemá hraníc? Jančok Ľudovít.
Ľudovít Jančok (19.01.2011, 16:53)
Navrhujem osloviť na uvítací ceremoniál Lúčnicu, a bude čumeť celý svet nie le Nemci. Ľudvik.
Zdeňek Adamík (19.01.2011, 17:45)
Dobrý nápad nejvíce z toho asi budou nadšení vystavovaní holubi. Jinak se nenechejte vyhecovat. Uděláte to po svém a určitě dobře. Pozn.: jen to utahování opasků tři roky dopředu vám skutečně nezávidím.
Igor Barbírik (19.01.2011, 18:12)
Páni nezdá sa vám že ste si niektorí pomýlili a znevážili podakovanie Olda.
Ľudovít Jančok (19.01.2011, 18:59)
No chvala bohu, už som si myslel že ste pán Barbírik niekde na Aljaške. Verte mi že Oldo sa na nás nenahnevá, a možno sa aj zasmeje že sa tu prekárame ako chlapci na piesku. Pán Horák má pravdu, to prostredie je ťažko nahradiť, a Lúčnicu necháme samozrejme vo vestibule, aby Zdeňkove rýchliky nevyskočili z kože. No už sme komplet priatelia, chce to zaujímavú tému, ktorú nechávam na Vás , môže aj pán Horák, veď tiež má fúru skúseností. Ja sa teším a Vy? Ľudvik.
Ing.Zdeněk Horák (20.01.2011, 04:55)
Pán Jančok, jedna věc je si něco plánovat a druhá věc je kdo to zaplatí. A pokud vám na takový projekt nedá vláda tučnou dotaci, tak potěš vás na výchdě Evropy sám Pán bůh!
Pavel Ostrolucký (20.01.2011, 07:55)
No ja by som začal asi takto - Oldík šavara si pochvalu a odmenu zaslúžil v plnej miere a jeho holubica to zrejme ukázala, že niečo znamená, škoda že sa rozhodol skončiť, mohol ešte niekoľko rokov vydržať.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Čo sa týka Ing. Zdenka Horáka tak musím uznať, že v tom či prekonáme PRAHU a bývalú OLYMPIÁDU má asi úplnú pravdu, lebo to bolo na vysokej úrovni či už celková výstava, oslavy v Lucerne a Paláci kultúry - vtedy len na novo otvorené - ja som osobne bol v Palaci kultúry a tam čo sa týka pohostenia, či už švédskych stolov alebo pitia nemalo obdobu, no musím konštatovať, že vtedy sa to ľahšie zvládalo, lebo boli dotácie od štátu, od bývalej KOMUNISTICKEJ vlády a naozaj to stálo len " babku " lebo keď porovnáme dnešené ceny, ceny jedla, alkoholu, prepravy, cenu krmív, čo bolo v tej dobe tiež dotované na cca. 1 ks a 3 kg na holuba určite je to dnes len utópia a ak by boli nejaké videofilmy z tejto akcie, čo tiež asi vtedy nebolo, lebo kamery mali 100 - 150 kg a muselo ich obsluhovať niekoľko ľudí, nie ako dnes zachytí nám skoro všetko jedna osoba a to je náš veľký propagátor SZ - CHPH Danko Krajčík a to v 100 % kvalite a úplne aktuálne, skoro v priamom prenose!!! No a ak už neprekonáme PRAHU práve kvôli dražobe tak ja si myslím, že na Oostende alebo Dortmud máme a že ich vysoko prekonáme, priestory na to máme a čas ukáže či ich prekonáme aj kvalitou výstavy a našou pohostinnosťou alebo len folklórom a množstvom opitých holubárov.
Ľudovít Jančok (20.01.2011, 08:24)
Zdravím Vás. Už keď sme to rozprplali, ja by som alkohol úplne na túto akciu ZAKAZAL bez mihnutia oka, a keby sa niekto opovážil vytiahnuť fľašu , bez milosti vykázať z areálu.Ja nie som žiadny abstinent, ale poznám dôverne svoj národ. Peniaze sú veľmi dôležité, ale srdce je dôležitejšie, a to my máme. Ľudvik.
Vlastimír Pomajdík (20.01.2011, 18:18)
Ked uz hovorime a spominame na Prazsku olympiadu tak v podstate to vystihol Palko Ostrolucky. Treba len dodať dve skutočnosti. Vynikajúce kulturno spolocenske prostredie, vynikajuca organizatorska praca s velkou obetavostou .Cely vyspely holubarsky svet bol priam sokovany. To treba popravde priznat. Sucasnost je celkom ina i požiadavky su daleko narocnejsie. Ale nasa historiou ospevovana Nitra je krasna a predurcena na zorganizovanie takej spolocenskej akcie ako je svetova olympiada postovych holubov. Som presvedceny ze nas zvaz sa tejto ulohy zhosti.Preto si tak myslim, lebo vidim zaruku v schopnostiach organizatorov, ktori budu nieswt tarchu na svojich pleciach.Ale tu musime vsetci v hlbokom povedomi poskytnut všestrannu pomoc a niest spoločnu zodpovednost. Mame v nasom zvaze vynikajucich chovatelov ale aj vyznamných organizatorov. Co chcem vsak pripomenut a zaroven aj poprosit vytvorme v tych dvoch rokov pripravy kludnu atmosferu a pricinme sa podla svojich schopnosti a skusenosti o dobru pomoc. Aj kuvici a stali kritici nech prispeju k dielu . Aj kritika a poukazovanie na nedostatky ked su konstruktivne veci len pomozu. A len potom ked sa vec vydari mozme pan Horak povedat kde sa skryva uspech.Ved olympiadu ide organizovat bratsky slovensky holubarsky narod.Ved Slovaci mali značný podiel na uspešnosti olympiady v Prahe. A mali sme spolocnu radost.Nech je to pre nas spolocne memento

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené