Krúžky 2011

Miroslav Luhovy (13.01.2011, 21:49)
Na českej zvazovej stránke p.Novotný informoval o situácií s krúžkami.Budeme informovaní aj my na Slovensku od našeho prezídia?
Peter Matalík (13.01.2011, 21:54)
Aj môj názor je ,aby kopmpetetní informovali oé krúžkoch,nech nevznika panika.Alebo je oprávnená?
Zdeňek Adamík (14.01.2011, 08:18)
Možná by stačilo oskenovat potvrzenou kupní smlouvu, "pověsit" ji na tento web a leccos by se vyjasnilo. Rozhodně členské základny mají na tuto informaci právo.
Milan Blahovský (15.01.2011, 23:57)
Český zväz už nejakú zmluvu Zdenku vylepil na web ????
Zdeňek Adamík (16.01.2011, 07:16)
Ne, ale Vy pořád tvrdíte že jste lepší, tak jsem očekával, že to potvrdíte i v praxi. Jak vidět, nestalo se. Máš-li s tím problém, kup si medvídka mývala. Však víš. Snad jsem to nepřepískl, když jsem zde nedávno psal že máš smysl pro humor.
Milan Blahovský (16.01.2011, 09:24)
Zdenku, zmysel pre humor sa dá uplatniť v iných diskusiách a nie pri takej téme ako je práca prezídia. Nemám pocit, žeby sme sedeli niekde so založenými rukami a s kľudom angličana sa bavili na nervozite chovateľov. Vytvára sa tu umelo panika medzi chovateľmi a to nepridáva na pohode pri práci. Každopádne sa robia kroky, ktoré upokoja túto situáciu. Pozri sa dookola seba koľko podvodníkov ťaží z ostatných v sfére obchodu. Žiaľ je taká doba a to nie je zase podiel prezídia.
Ing.Zdeněk Horák (16.01.2011, 09:44)
Je až s podivem, jak oba naše svazy dělají ve všem stejné kroky, stejné chyby, stejné výjimky, stejně porušují svoje stanovy, stejně cestují za ......... atd., atd.
Zdeňek Adamík (16.01.2011, 16:25)
Já si vůbec nemyslím, že "kauza" kroužky 2011 je "práca Prezidia". Předpokládám že je to práce, jak vy říkáte úloha, jednoho maximálně dvou lidí. Ostatní z prezidia s tím určitě nemají nic společného. Nevidím nic složitého na tom zjistit si bonitu dodavatele, jeho pověst a případně celou transakci pojistit. Za půl hodiny nemám co dělat. No ale to není pro současný stav podstatné. Za podstatné mám nyní to, že když už taková situace nastala bylo a je nutné objektivně, pravdivě a v reálném čase informovat členskou základnu, která někomu svěřila svoje peníze. A příležitostí bylo (např. při vystoupení Prezidenta na otevření nebo Ukončení CV nebo na těchto stránkách) dostatek. Je zcelo jedno zda se jedná o funkcionáře české, slovenské nebo mongolské. Výše uvedené má totiž obecnou platnost.
Peter Fiľarský (16.01.2011, 17:34)
Čím to asi je? ... . Odpovede môžu byť rôzne a je prinajmenšom povážlivé posudzovať a následne odsudzovať niekoho z prezídia, pokiaľ nepoznáme podrobnosti prípadu. Mimochodom, predpokladám jeden dôvod neuverejnenia komplexnej zmluvy na webe (ak je to on), ale v každom prípade chovateľská verejnosť mala byť informovaná okamžite, keď bolo zrejmé, že krúžky nebudú dodané včas, aby sa našlo iné, náhradné riešenie. Keďže nepoznám obsah zmluvy tak iba dúfam, že sa jedná o štandardne vypracovanú zmluvu, v ktorej sa pamätalo aj na prípad nedodania krúžkov v dohodnutej lehote, resp. prípadných reklamácii ich kvality, zapracovaním potrebných ustanovení týkajúcich sa penále, ale aj odstúpenia od zmluvy, ktoré by mali byť značne stimulujúcimi pre dodávateľa krúžkov. Osobne by som preferoval zmluvu, v ktorej by lehota dodania krúžkov bola taká, aby v prípade jej nedodržania bol vytvorený dostatočný časový priestor na zabezpečenie krúžkov u iného výrobcu. Načo potom objednávky dávame (ZO, OZ) dopredu takmer s ročným predstihom? Ostáva len dúfať, že krúžky budú čoskoro a tento prípad, ktorý ak si dobré pamätám je zatiaľ ojedinelý a prvý, bude postačujúcim poučením pre kompetentných s vyvodením žiaducich dôsledkov, aby sa to v budúcnosti neopakovalo. Myslím, že chovateľov zaujíma na krúžkoch v podstate ich včasne dodanie, kvalita a cena a nie to, kto to spôsobil, aj keď by nás malo zaujímať aj to. Ostatné je na tých, ktorým sme dali dôveru. Neprináleží mi posudzovať prezidenta susedného zväzu, ale z jeho strany je sympatické, že našiel čiastočne riešenie a informuje o situácii. Predpokladám, že u nás sa to zdržalo iba kvôli povinnostiam súvisiacich s CV. Nechajme a milo prekvapiť.
Štefan Nochta (16.01.2011, 20:55)
........a aký humánny , ospravedlňujúci a vytočený príspevok p. Fiľarského.........
Peter Fiľarský (16.01.2011, 23:57)
No tak to je vec názoru. Ak to myslíte vážne a považujete ho za humánny, tak vždy sa snažím riadiť krédom veci riešiť ľudský - humánne, pokiaľ sa to dá. A žeby mal byť ospravedlňujúci? Tak buď som to zlé štylizoval, alebo ste nepostrehol nenápadne uvedenú pointu príspevku. A možno že sme nastavení na rôznych vlnových dĺžkach. Isteže sa to dá napísať aj ináč, menej slušne, či z mosta do prosta a pravdu povediac dalo sa predpokladať, že niekto môže podobne zareagovať, ale nemohol som predpokladať, že to budete Vy. Skoro som zabudol, pointou celého príspevku, aspoň snahou bolo naznačenie nutnosti vyvodenia adekvátnej a konkrétnej zodpovednosti. Sám som zvedavý na seba reflexiu zodpovedného člena prezídia. Mimochodom, ja som aspoň oficiálne požiadal o zaslanie fotokópie predmetnej zmluvy a čo Vy? V prípade, že to mienite ironický, tak s tým ja nič nespravím. Ak viete, kto je konkrétne zodpovedný za danú situáciu prečo to neuvediete? Ja to podľa mne doteraz dostupných informácii neviem. Alebo si myslíte, ak teraz začneme všetkých členov prezídia kameňovať, že to prispeje k vyriešeniu veci? Neprávom obviniť je ľahko, horšie už je to s nápravou. Kolektívnu zodpovednosť sme už raz mali a ako to dopadlo.
Daniel Krajcik (17.01.2011, 00:05)
Vazeni priatelia, situacia s obruckami rocnika 2011 nema sice obdobu, ale je riesitelna. Obrucky boli objednane v dotatocnom predstihu v druhej polovici roka 2010 u rovnakeho holandskeho dodavatela ako v roku 2009. Tato firma nam dodala kvalitne obrucky - na snurkach a so sirsim vnutornym priemerom, co si mnohi chovatelia pochvalovali. Na zaklade tychto skutocnosti a samozrejme aj dalsich pozitivnych referencii nebol dovod preco obrucky neobjednat opat od toho isteho dodavatela aj pre rok 2011. Od zaciatku decembra sme si s dodavatelom vymenili niekolko emailov, kde nas holandska firma ubezpecovala, ze vsetko je na najlepsej ceste a ak dojde k miernemu zdrzaniu, tak len preto, ze mame „komplikovane cislovanie rodovych obrucok“. Termin dodania (15.12.2010) sa posunul na koniec decembra. V sprave z 30.12.2010 sa pise, ze dojde k zdrzaniu, ale coskoro obrucky budu k dispozicii. Potom dodavatel prestal komunikovat. V druhom januarovom tyzdni sa nam podarilo zistit vyrobcu v Azii, kde mala byt vyroba nasich obrucok aj povodne zrealizovana. Mame ustny prislub riaditela firmy, ze slovenska objednavka bude dokoncena 27.1.2011 a ihned odoslana na Slovensko. Predpokladam, ze v prvy februarovy tyzden budu rodove obrucky na Slovensku. Verte, ze nas vzniknuta situacia mrzi a robime vsetko pre jej pozitivny vysledok. Daniel Krajcik, clen prezidia SZCHPH [%sig%]
Štefan Nochta (17.01.2011, 07:39)
p.Fiľarský, ja som sa nikde nedočítal, že by niekto vinil konkrétnu osobu z Prezídia, alebo dokonca celé Prezídium. Tak, ako sa k predmetnej situácii včas dokázali postaviť zodpovedné osoby z okolitých štátov /Česko,Maďarsko/ a dokázali vysvetliť situáciu,ktorá vznikla, tak toto u nás nehrozí. Na upokojenie chovateľskej verejnosti ozaj stačí pár viet zodpovedného človeka,ktorý vie zjednať nápravu - u nás toto nie je v móde....... Vaše slová - vyvodenie adekvátnej a konkrétnej zodpovednosti - sú naprosto správne - je to však utópia.......... Ak ste nepochopil môj predošlý stručný príspevok, tak Vám ho premením na "drobné".: Váš príspevok je "vytočený" v tom, že na jednej strane vyjadrujete nespokojnosť, ale druhým dychom zase obhajujete. Nepripadá Vám to trošku zvláštne? Lebo mne až priveľmi. Nikto neberie prezidentovi Kurekovi jeho zásluhy na výstave a práce okolo nej, ale taktiež je zodpovedný aj za svojich členov prezídia.......... Takže, ak sa navodím na tému krúžky, tak nebudem básniť sem o niečom čo s tým nesúvisí. To len tak na okraj. Je chválihodné, že sa D.Krajčík podujal a vysvetlil celú situáciu, malo to však prísť skôr, ako sa to prevalí a problém by bol zažehnaný - môj názor. A vyvodenie zodpovednosti - to už neprináleží mne............. Pekný deň.
Miroslav Luhovy (17.01.2011, 08:50)
p.Krajčík,toto je presne to čo som chcel vedieť ako vlastne na tom sme.Držať chovateľov v neistote je zlé.Takto všetci vieme,že zhruba mesiac ešte krúžky nebudú a mnohí,ktorí už chceli páriť holuby ešte pre istotu týždeň-dva počkajú.V každom prípade dík za info.
Zdeňek Adamík (17.01.2011, 09:42)
Pouze včasná informace je kvalitní informací.
Peter Fiľarský (17.01.2011, 23:18)
P. Štefan N., čo k tomu dodať? Ak som Vás vytočil, nemal som to v úmysle, ale Vy ste sa nemali dať, ibaže ste sa chceli zapojiť. Prezídium a CV boli reakciou na Ing. Z. H. a Z. A. a práve tá CV mohla, či ak chcete mala byť v úvodzovkách. Takže odmyslite si tú „obhajobu“ a skúsme vymyslieť niečo, čo veci viac prospeje, ako náš nič neriešiaci dialóg. No čo, aspoň sme si vymenili názory. P. Daniel K., Váš pokus je sympatický, ale s malou chybičkou krásy, trošku oneskorený. Mate pravdu, situácia je riešiteľná, ale pre koho ako a s akým výsledkom? (neokrúžkované mladé). Mojim cieľom nebolo kritizovať pre kritiku, ale ak to zvulgarizujem, zistiť príčinu a túto ... . Na moju otázku „A v čom to asi je“ som si odpovedal sám, lebo nepredpokladám, že sa tu niečo relevantné dozviem. Je to v zmluve a táto je taká, aká bola niekým vypracovaná a podpísaná a podpísať ju mohla len jedna z dvoch osôb uvedených v stanovách. Je dobré zobrať si z každej veci poučenie a ak sa nedá zobrať to, ako sa to má robiť, tak aspoň to, ako sa to robiť nemá. Z. A. tu načrtol, ako sa to robiť má, krúžky 2011 sú príkladom, ako sa to robiť nemá.
Štefan Nochta (18.01.2011, 11:02)
p.Fiľarský, vôbec ste ma nevytočil, Váš príspevok bol vytočený.....nechajme to tak, popísali sme si a aspoň tí pasívni mali čo čítať. Behať po internete a diskutovať je pre mňa zábava, nemám z toho nervy, môžete byť kľudný. Rád sa dám poučiť, rád sa učím a zbieram skúsenosti. Nech sa Vám darí.
ĽUdovít Dziak (26.01.2011, 17:46)
AKO TO VYZERA NA SLOVENSKU S KRUZKAMI?? V CESKU ICH MAJU DOSTAT 27.1 CO JE ZAJTRA. ZACHVILU JE FEBRUAR A DOKYM SA KRUZKY POROZDELUJU PO OZ A NASLEDNE PO ZO TAK BUDE AJ POLOVICA MARCA. [%sig%]
Jozef Slamka (28.01.2011, 17:32)
Český priatelia podľa DF rodové krúžky už majú ,teraz ich rozdeľujú po svojich organizáciach.Rád by som sa dozvedel ako to vyzerá zo Slovenskými.Kto by nám/mne/ to mohol oznámiť? Ak pravda to nie je nejaké tajomstvo... Z pozdravom JOŽO... -.,-,* [%sig%]
Daniel Krajcik (01.02.2011, 12:40)
Situaciami s rodovymi obruckami 2011: V Poznani sme absolvovali rokovanie s taiwanskym producentom. Vyroba sa oneskorila, pretoze museli prerabat uz vytlacene nalepky, ktore nezodpovedali nasej objednavke (bledozeleny podklad a cierne pismena). Chyba vznikla pri zadani na strane firmy Deil Electronics BV. Momentalne su obrucky vyrobene a caka sa na koniec novorocnych sviatkov a letecke odoslanie na SK. Vo stvrtok/piatok tohto tyzdna bude ukoncena vyroba 3.000 ks nahradnych (0999) obrucok objednanych u firmy SAVIC, ktore budu na SK dorucene zaciatkom buduceho tyzdna a nasledne distribuovane tym chovatelom, ktori potrebuju kruzkovat mladata.
Miroslav Luhovy (01.02.2011, 13:01)
A kedy je koniec tých ázijských novoročných sviatkov?
Richard Baško (01.02.2011, 13:11)
To záleží od toho, podľa akého kalendára sa riadite. Oni používajú dva kalendáre. Gregoriánsky je oficiálny a Čínsky. Čínsky rok nezodpovedá nášmu, nový rok v Čínskom kalendári je prvým dňom prvého mesiaca čínskeho lunárneho roku, ktorý je obvykle začiatkom februára. Navyše domáci roky číslujú nie od narodenia Krista , ale od začiatku poslednej dynastie. Takže nevieme opäť nič.
Daniel Krajcik (01.02.2011, 13:18)
V Cine je to vzdy 2+5 dni, na Taiwane podobne. Verim, ze do 15.2. by obrucky mali byt tu.
Pavol Javorček (05.02.2011, 20:20)
V piatok poobede boli na sekretariát SZ CHPH, doručené krúžky série 0999 pre rok 2011 v množstve 3000 ks. Distribúcia sa bude vykonávať v mnozstvách max. 100 ks pre jednotlivca - pre preklenutie obdobia do dodania krúžkov pre jednotlivé OZ. Cena tejto 3000 ks série je 0,25 Eur za kus. Prosím záujemcov, nech si objednávku zašlú na e-mail: szchph@agroinstitut.sk., pričom je potrebné uviesť, či majú byť krúžky zaslané na dobierku alebo budú vyzdvihnuté osobne na sekretariáte SZ CHPH. s pozdravom Javorček Pavol - sekretár SZ CHPH [%sig%]
Pavol Javorček (09.02.2011, 14:12)
Krúžky obmedzenej (3000ks) série s označením 0999 sú už vypredané. s pozdravom Javorček Pavol - sekretár SZ CHPH
Jozef Slamka (09.02.2011, 15:18)
A poniektorí o ních ani nevedeli.... [%sig%]
ĽUdovít Dziak (09.02.2011, 15:33)
NO AKO JE TO S TYMI NA THAIWANE??? UZ VYTRIEZVELI PO NOVOM ROKU?? [%sig%]
Miroslav Ďurana (09.02.2011, 16:06)
Neviem či nešlo o preklep v cene,ale je zarážajúce ak si niekto kúpil krúžky v cene0,25 eura s označením 0999.My ostatný si máme teraz kúpiť tie Thajwan s označením 0999 za 0,40 eura.Predať 3000ks teraz na začiatku februára v našich podmienkach na chov mladých dosť nereálne nie?Alebo som zaspal dobu?
Peter Matalík (09.02.2011, 17:50)
Som šokovaný bleskovým predajom krúžkov 0999! To každý druhý chovateľ na Slovensku už odchováva?Ja som volal p.Javorčekovi o 200 ks,ale pre nových chovateľov,ktorí prišli do ZO.Mal som poslať E-mail,len som to odkladal a vypomstilo sa .No hold.Kto zaváha-nežerie!Prosil by som však tých,ktorí kúpili 0999,/čo ak nebudú obyčajné?/,nech mi potom ponúknu tých 200ks.
Pavol Javorček (10.02.2011, 07:40)
Po dodaní krúžkov z Taiwanu na sekretariát SZ CHPH, bude táto skutočnosť oznaména na tomto diskusnom fóre. Taktiež budem informovať zástupcov jednotlivých OZ o tejto skutočnosti. Javorček Pavol [%sig%]
Jozef Slamka (10.02.2011, 22:20)
A nebudú mať Korejčani aj Troch Králí.... Ja len tak uvažujem keď!!!!!!!..... JOŽO.ČAU.. [%sig%]
Ondrej Vaňo (15.02.2011, 10:35)
Dobrý deň, chcem sa spýtať a informovať ko sme na tom s krúžkami a či vôbec ešte budú ???Dakujem
Milan Blahovský (15.02.2011, 11:16)
Snáď do 28.2. vydržíte, či už mladé pískajú ????
Tibor Balogh (15.02.2011, 13:22)
Ved ste to slubovali do 15.2.
Milan Blahovský (15.02.2011, 13:39)
To hej, Daniel bol viac optimista ako realista...
Tibor Balogh (15.02.2011, 14:14)
Super odpoved
Pavel Ostrolucký (15.02.2011, 14:21)
Asi nám budú dobé aj NAŠE...staré...
Milan Blahovský (15.02.2011, 14:47)
Raz dávno na stanici Devín, DJ Fero Hora mal reláciu :Staré, ale dobré. Myslel si toto Pali ???:o)))))))))
Pavel Ostrolucký (15.02.2011, 15:05)
Áno staré, ale dobré, ale mne tam nakoniec vypadlo " r " tak to vyznelo ako dobrá pica s mäkčeňom / môže byť aj stará, ale najlepšia do 1000 týždňov/.
Zdeňek Adamík (15.02.2011, 15:11)
No Ty si teda troufáš. A ty kroužky mohou být i rtěnkou, že? Ale budiž Ti přáno.
Milan KuÄŤera (15.02.2011, 19:34)
To si páni hadam robite srandu.Ja som vykružkoval už aj zvláštnu ediciu 0999 40 ks. čo teraz dalej. Dáte vyrobit dalšich 3000 ks? NESKUTOCNE
Juraj BArtal (16.02.2011, 14:07)
dobry den kde su kruzky 2011 minuly rok us davno boly ???!!!
Milan Blahovský (21.02.2011, 14:25)
Pán Janča ponúka záujemcom 100 rod.obrúčiek ročník 2011 v cene 0,17 € za kus. Pán Janča pracuje v Novom Meste nad Váhom a kontaktovať ho môžte na tel.č.0908/978502 v čase od 7:00 - 15:30 hod.
Daniel Krajcik (22.02.2011, 11:14)
Obrucky 2011 dnes dorazili na SK. Su v BA, po vybaveni colnych nalezitosti budu k dispozicii chovatelom. Info o moznosti vyzdvihnutia budu zverejnene hned ako to bude mozne.
Peter Matalík (22.02.2011, 12:40)
A sme doma!
Pavel Ostrolucký (22.02.2011, 12:56)
No a ja si pre istotu dve vajcia stále nosím so sebou, môžem začať s párením ak sa niečo vyliahne, môžem začať s krúžkovaním - hurá !!!
Milan Blahovský (22.02.2011, 13:30)
No dúfam Pali, že ti nezachladli v posledných dňoch nám tu pekne prituhuje :o)))))))))))))))))
Milan KuÄŤera (22.02.2011, 13:32)
Chvala bohu. Podakovanie vsetkým zainteresovanim ze ich vobec mame. Dufam ze sa funkcionari poucili na tento rok budu kruzky uz v decembri, aby sme p. Blahovskemu nedali priestor robit si z nas srandu( v dobrom slova zmysle. ) Parit v novembri a mrznut na holubnikoch niekolko hodin totiz nie je moc srandovne. Vsetkym prajem skvelí odchov a vela uspechov v sezone. LETU ZDAR
Milan Blahovský (22.02.2011, 13:44)
Som rád, že ste to p.Kučera pochopili, je vždy lepšie sa na veci pozerať s nadhľadom ako ich "priťahovať za vlasy". Nebol problém vyhrotiť situáciu podobne ako tomu je v arabských krajinách...a mal som pocit, že niektorí od toho nemali príliš ďaleko.
Peter Matalík (22.02.2011, 13:45)
A môžme si zaspievať:Aj tak sme stále frajeri..
Zdeňek Adamík (22.02.2011, 13:52)
Borovička?
Milan Blahovský (22.02.2011, 13:56)
A nie sme Peter ??? Dúfam, že si to zaspievaš aj po 28.2.2011 :o)))))))))))
Pavel Ostrolucký (22.02.2011, 14:23)
No aj tak väčšina chovateľov tie krúžky aj tak hneď nepotrebuje - veď je ešte naozaj chladno - zimnoóó. Keď teraz zapária a to je málo takých nedočkavých, 10 až 15 dní do znesenia vajíčok, 17 až 19 dní sedenia, plus asi 25 až 30 dní do odstavu mladých / z toho vyplýva, že krúžkovanie mladých môže prebiehať tak o mesiac a možno aj neskoršie/ a dovtedy sa asi tie nedočkavé krúžky rozdelia - len jedno bude dôležité, či pri tej rýchlosti výroby budú aj natoľko kvalitné, aby choli všetci chovatelia spokojní. / Myslím tým klavitu krúžkov, priemer, čitateľnosť, sfarbenie, koľko ich bude v sériách chýbať, váhu či do nich nenatrieskajú nejaké olovo, dioxín a pod. /.
Peter Matalík (22.02.2011, 15:58)
Zdeňku! Borovička už sa tak"nenosí" skôr moravská slivovica....U nás je so slivkami poslabšie-hlavne zdravie!
Pavol Javorček (24.02.2011, 09:11)
Krúžky pre rok 2011 sú už na sekretariáte Zväzu. [%sig%]
Pavel Ostrolucký (24.02.2011, 11:08)
Dobrá práca sekretariátu zväzu sa ukazuje, konečne sú chovatelia dobre informovaní o priebehu čo sa na SZ - CHPH deje. A teraz som zvedavý ako budú reagovať ÓZETKY a aj ZÉOČKY, či tie chýbajúce krúžky nebudú v Nitre tvrdnúť ešte mesiac alebo aj viacej - lebo veľa chovateľom už mladé asi pískali - pípali a pod., no skutočnosť je asi úplne iná, ako viem veľa chovateľov ešte ani nepárilo svoje PH.
Štefan Nochta (24.02.2011, 12:13)
Skvelá práca p.Javorčeka.....pochvala a zároveň poďakovanie za jeho aktivitu a informovanosť verejnosti....
Miroslav Luhovy (24.02.2011, 14:35)
OZ Považská Bystrica má už krúžky doma.
Milan Blahovský (24.02.2011, 14:40)
Otvárate šampanské ?????????? My až zajtra, tak sa zderieme pod obraz boží :o)))))))))))))))
Pavol Javorček (24.02.2011, 14:40)
Dobrý deň, Zajtra t.j. v piatok 25.2.2011 spravím vývoz rodových krúžkov (2011) pre OZ Žilina, OZ Prievidza (po ceste), OZ Terchová, OZ Čadca, OZ K.N. Mesto, OZ Bytča, OZ Dlhé Pole do Turia - pohostinstvo pána Valíčka pri klubovni miestnej ZO v čase od cca 12,00 hod do 13,00 hod. [%sig%]
Pavel Ostrolucký (24.02.2011, 14:47)
Sever SK ako vidím je skvele zabezpečený a juh Slovenska bude kedy ?
Milan Blahovský (24.02.2011, 14:51)
To vieš Palino, nám už pískajú a hlavne nám nezachladli :o)))))))))
Pavel Ostrolucký (24.02.2011, 14:58)
Milan ani mne nezachladli mne ich poctivo hreje priateľka, nie síce každý deň ale pokiaľ je pri mne tak často - vajcia nezachladnú - mladé budú tak o vyše dva mesiace podľa toho ako prevediem párenie a v akej intenzite ...
Milan Blahovský (24.02.2011, 15:12)
No Palino tak ty sa nezaprieš, mojej to kľulo po 9 mesiacoch :o))))))))
Pavol Javorček (24.02.2011, 15:43)
Dnes o 15,30 hod. máme na sklade sekretariátu len krúžky OZ REVÚCA a OZ FIĽAKOVO, ak nerátam krúžky, ktoré zajtra odovzdám OZ v Turí. [%sig%]
Ľudovít Jančok (24.02.2011, 16:38)
Pán Javorček už aj hviezdička super práca. Ďakujeme Ludvik.
Peter Matalík (24.02.2011, 17:45)
Tak,tak
Alojz Timko (24.02.2011, 18:24)
Pre plnú informáciu krúžky ZV, SNV, PP, KE, KK, PO, BJ a SB mám v aute a ZV budú zajtra doobeda u p. Vidholda. PP a KK okolo obeda u p. Gréka, SNV u p. Lesnického a zvyšné u pána Blahovského t. j. : PO, KE, BJ, SB. S pozdravom Timko. Potom bude to spomínané šampanské pána Blahovského.... :))))))
Štefan Nochta (24.02.2011, 18:39)
OZ Komárno už má krúžky!!!
Pavel Ostrolucký (25.02.2011, 09:07)
No my v Revúcej a vo Fiľakove ako tam prestali robiť pece sme ako na Sibíri, mrzne až tak praští - sem sa asi ani auto nedostane. Ale ani nikto nereptal, že už potrebuje krúžky.
Tibor Balogh (27.02.2011, 13:03)
Nech sa nikto nehneva ale tento rok krúžky ani zdaleka nedosahujú vlaňajšiu kvalitu,a ešte aj za zvíšenú cenu,prečo sa každy rok mení výzor a kvalita krúžkov ked je ten istý výrobca ??
Dušan Petro-Monocký (27.02.2011, 20:28)
Zdravim,akej farby su kruzky?.....
Tibor Balogh (27.02.2011, 20:46)
Svetlozelenej.....
Dušan Petro-Monocký (27.02.2011, 21:09)
vdaka....:)
Miroslav Ščibravý (27.02.2011, 21:54)
Hovori sa,zatial svetlozelene!!!!Hahaha. Cas, ukaze.........
Ivan Oravec (27.02.2011, 22:05)
Podľa mňa sú rodové obrúčky tej istej kvalite ako v roku 2010 len majú trošička menšie písmo. Foto na stránke OZ Trnava

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené