SZCHPH
SZCHPH
Podakovanie a odporucenie holubov Jarda Strnada

Autor: Martin Dilong

Podakovanie a odporu...
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Martin Dilong
Martin Dilong
11.11.2025, 09:33

Dobry den priatelia holubari, dovolte mi podakovat vsetkym chovatelom, ktori ma podporili pocas pretekov mojich mladych holubov v testovacej stanici AviRings PRO 2025. Dakujem za vsetky gratulacie k 1 ESO holubovi SK - 25-0101-605 ( rodicia - holubica X. Verstrataete a otec Ing. Alexander Fiala).Celkovo za svoje uspechy s mladymi holubami v roku 2025 vdacim najma holubom od Xaviera Verstraeteho ( 4x vicemajster Belgicka a 1x generalny majster Belgicka). So Xavierom Verstraetem som v pravidelnom kontakte od roku 2014. Vo svojom chovnom oddeleni mam tiez niekolko velmi kvalitnych holubov od Ing. Alexandra Fialu ( Surany), Jardu Strnada a inych chovatelov. Linia holubov Gebr. Janssen , Van Looon ( krasne simle) od Jarda Strnada ( Rohatec, CR) sa mi vyborne osvedcili najma na kratke a stredne trate. Tento znamy chovatel a legenda europskeho formatu z Ceskej republiky predstavi svoje mlade holuby na vystave OZ Pezinok a OZ Senica 15.11. 2025 v Sterusoch pri Vrbovom. Ak uvazujete o posilach pre sezonu 2026 , z vlastnej skusenisti vrele odporucam holuby Jarda Strnada.

Martin Dilong

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.