INTERMAJSTROVSTVO 2014

Ivan Oravec (23.03.2014, 18:37)
INTERMAJSTROVSTVO 2014 určené pre chovateľov poštových holubov, Poľska, Maďarska, Česka a Slovenska Preteky: 11 vopred deklarovaných pretekov konaných od 17. mája do 28. júla 2014 (vrátane) V jednom týždni môže byť deklarovaný iba jeden pretek Štart pretekov: podľa počasia a pretekového plánu – piatok, sobota, nedeľa, pondelok Súťažné družstvo: na každý pretek ho tvorí päť holubov, ktoré sú zapísané na kontrolnom liste ako prvé Počet bodujúcich holubov: tri holuby z každého preteku. Súťažná séria je: 5 nasadených holubov/ 3 bodujúce Zápočet pretekov do súťaže: 6 pretekov (počty holubov a chovateľov podľa podmienok FCI) - z toho tri do 500 kilometrov. - z toho tri nad 500 kilometrov, pričom jeden povinne nad 700 km Výsledok: je súčtom 18 koeficientov (FCI) zo 6 pretekov. Bude deklarovaný jednoduchou tabuľkou, potvrdenou organizátorom pretekov. Výpočet koeficientov (podľa podmienok FCI): na tri desatinné miesta Pri rovnosti koeficientov rozhoduje: 1. Lepší koeficient v pretekoch nad 500 km 2. Vyšší počet kilometrov započítaných pretekov Deklarácia pretekov: musí myť zaslaná na sekretariát národného zväzu do 15. mája 2014 Chovateľ alebo team môže súťažiť iba s jedným družstvom Chovateľ alebo team je zaevidovaný do súťaže po zaplatení súťažného vkladu na účet národného Zväzu. Súťažný vklad: 5,- eur (alikvotná časť v národnej mene) Rozdelenie vkladu: 50% vkladu sa použije na vyhodnotenie národného intermajstrovstvá (70,- Kč uhradí přihlášený chovatel) 50% vkladu sa použije na vyhodnotenie medzinárodného intermajstrovstvá ((uhradí Českomoravský svaz) Vyhodnotenie súťaže: 1. Národný výsledok súťaže - Zväzy vyhodnotia vo svojej krajine. 2. Medzinárodný výsledok sa vyhodnotí na olympiáde v Budapešti Riadiaci výbor súťaže: po jednom zástupcovi z krajín, ktorých chovatelia sa do súťaže zapoja. Vypracoval: kolektív SZ CHPH
Ivan Oravec (23.03.2014, 18:39)
zdroj:www.postovniholub.cz
Eduard Buček (24.03.2014, 08:30)
Otázka pre kompetentných na Slovensku. Je to záväzne aj pre Slovákov? Lebo zatial nevieme nič oficialné,len z diskusie.
Zdeňek Adamík (24.03.2014, 08:58)
Každá soutěž je dobrovolná, není tedy závazná neb dokonce povinná. Určitě to není jen můj názor nebo vnímání společenských souvislostí.
Eduard Buček (24.03.2014, 11:44)
Pán Adamík toto je súťaž štyroch štátov na založenie tejto súťaže dali podnet Slovenský funkcionári. A v konečnom dôsledku chovatelia reprezentujú svoju krajinu. A ak to je len v diskusií není to právoplatne .
Zdeňek Adamík (24.03.2014, 13:51)
Zdravím pane Buček. Ano vím o tom a naše vedení se k této soutěži přihlásilo, historie jak to vznikalo je mi také dobře známa. Nicméně není to soutěž krajín jak to uvádíte nýbrž soutěž chovatelů jednotlivců z těchto zemí (štátov). Zda-li už byl či nebyl ustaven řídící výbor této soutěže mi není známo. Rovněž postrádám ustanovení o úrovní a četnosti kontrol (kdo řídí kontroluje) včetně dopingových, atd. atd. Takže asi jako: Amatéři 4 zemí spojte(me) se! Snad se to časem utřepe a tato myšlenka snad dojde i profesionálnějšího naplnění.
Jozef Toporcer (24.03.2014, 14:04)
Takto si predstavujem aj propozicie v suťaži majstrovstvo Slovenska tieto pravidla IM su nastavene veľmi dobre tym padom su vtiahnuty do týchto suťaži všedci chovateľia ktori nasadia 5 a viac holubov prečo sa to da v IM a v MS SA TO NEDA!!!! aktualne pravidla MS su pre usku skupinu chovateľov no skratka Bananistan
Ľudovít Jančok (24.03.2014, 16:09)
Zdravím Vás. Podmienka každej súťaze by mala byť vylúčenie drevených hodín a elektročasiek a sporných konštatovacích systémov. V niektorých štátoch spomínaných v IM. sú drevené hodiny štandard. Ja keď vidím drevené hodiny a veľa pohárov som v strehu. V tejto dobe??? Pozdravujem Ludvik.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené