SZCHPH
SZCHPH
Ľudská hlúposť či neznalosť ?

Autor: Milan Blahovský

Ľudská hlúposť či ne...
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

JM
Ján Melichárek
28.12.2012, 09:04
No ale nesmieme zabúdať ,že do kolonky zapletené PH píšu aj laici. Je tu však možnosť a vyriešiť zadanie všetkých iniciálov v predpísanej podobe tak ako je tomu na CZ stránke a Hung ta je ešte viac špecifikovaná len na pár výrazov dokonca i v kolónke pre bydlisko sa nedá napísať všeličo. Ďalšia z možností je aby sa zobrazoval tento údaj.. napr.(---.173-41-86.t-tek.cz) To ostatné nechajme na fantázii prevádzkovateľa tejto stránky Malý Moricko píše Santa Klausovi: -"Prosím Ťa pošli mi bračeka." Santa Klaus: -"Dobre, ale pošli mi mamičku! PS:Kto druhému jamu .... tak sa z lesa ozýva
ĽH
Ľubomír Hovančík
27.12.2012, 18:22
Stačí zaviesť registráciu podávania príspevkov a problém s anonymnými blbečkami, by bol vyriešený.
RM
Robert Molnár
26.12.2012, 23:07
opravujem sa v holubarení
RM
Robert Molnár
26.12.2012, 23:00
p.adamik plne s vami suhlasim. a to nie len v tejto sfere./holubareniu/
VS
Vladimí­r Smieško
26.12.2012, 22:17
Ano. Presne tak. Spústa darebákov a ľajdákov, žiaľ, dnes múti vody. V časoch, čo si pamätám, podobné exempláre nebolo takmer vidieť. Takí totiž nemali šancu. Boli na okraji spoločnosti, boli zalezení, lebo ich normálny ľudia tvrdo brzdili a nepotrebovali na to žiadne zákony. Tým vôbec nechcem pripomínať socík, aj tam ich bolo neúrekom, iba že 60 -te roky bola ešte inak kutá generácia. Potom sa to vylepšovalo. No a po "Nežnej či Zamatovej" prišla expansia. V našich podmienkach z večera na ráno samý darebák a ľajdák zrazu podnikateľ, milionár, poslanec či politik a tak podobne. V tých novembrových časoch som raz doma pri telke povedal: "a teraz príde divočina". To som ale celkom netušil, čo som povedal. A tak je to tu. Pokojné sviatočné dni.
ZA
Zdeňek Adamík
26.12.2012, 19:57
Za mého mládí byl anonym pojmem pro darebáka a člověk, který svou čest a jméno nevkládal na podporu toho, co hlásal, byl zbabělec a jeho slovy se nikdo nezabýval a anonymní dopisy se házely do koše. Dnes takoví primitivové zneužívají internet, podobně jako někteří ubožáci - zbabělci, přepadají zejména staré lidi možná i ve tmě, zezadu, a mnohdy jen v přesile.
JM
Ján Melichárek
26.12.2012, 15:01
............... Nuž je možné ,že tomuto mimozovi alias ,,mimo misu"zaletel rozum anemôže sa s tým vysporiadať
MB
Milan Blahovský
26.12.2012, 14:16
Stoji za povšimnutie!!!!!! Blahovský dal do dražby zaleteného Poľského holuba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak to je teda objav, za ktorý sa skutočne ani podpísať nie je možné. Prevzaté z http://www.postoveholuby.sk/zaletene/index.php Ubožiak, ktorý je doslova úplne "mimo misu" si rieši svoje komplexy podobnými informáciami, nie je v tejto spoločnosti ojedinelý a tak jeho sila rastie každou odpoveďou na jeho úlet. Takže "bezmenný tvor" na tvoje vysvetlenie : Z dôvodov vyčerpania zásob rodových obrúčiek na Slovensku v pomerne skorých mesiacoch roka 2012 ( k čomu možno prispelo vymieňanie "poškodených"obrúčiek ) som požiadal priateľa z klubu pri jeho nákupoch v Nowom Targu aby mi nejaké zakúpil ak budú mať. Doniesol ich 100 ks včítane preukazov a 50 mi z nich predal. Tie som použil na okrúžkovanie neskorých mláďat, ktoré mi bolo ľúto utratiť vzhľadom na ich výborný pôvod. Niekoľko z nich už bolo odpredaných a je možné, že noví majitelia ich doteraz neobdržali, ale to poriešim. Som maximálne časovo skrz prestavby rodinného doma zaťažený a tak sa mi stane, že mi niektoré drobnosti ujdú za čo sa im ospravedlňujem. Takže len tak ďalej, určite to niekam dotiahneš...
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.