Krúžky 2012

Vladimír Kostroš (07.02.2011, 11:34)
Na Čechách beží diskusia o možnosti objednania krúžkov do ktorých je možnosť vložiť čipovú tyčinku.Nakoľko sa vyjadril aj zástupca Benzing že tyč. nie je problém,tak sa pýtam či bude táto možnosť aj u nás? Alebo sa budeme tváriť ako slepí za dedinou!
Vladimír Sudor (07.02.2011, 20:53)
Myslel som ,že na objasnenie niečo napíše Daniel Krajčík,tak skúsim za neho. Prezídium SZ sa objednaním RO,do ktorých sa vkladá čipová tyčinka,zaoberalo dňa 23.4.2010,viď.zápisnica z Prezídia III/9. Môžem konštatovať,že pri rozprave tohto bodu sa väčšina členov Prezídia vyjadrila za objednanie takýchto RO. Zistenie ceny a výrobcu takýchto RO dostal za úlohu Daniel K. Na ďalšom zasadnutí Prezídia k.d.14.-15.9.2010 Daniel K.informoval o zistených skutočnostiach. Krúžky na vkladanie čipovej tyčinky sú oveľa drahšie a su vyrobené z plastu bez hlinikového krúžku.V BE sa zistili prípady,že "šikovní"chovatelia nahriali tieto krúžky a následne prekrúžkovali i staré holuby. Na základe tejto skutočnosti Prezídium SZ zatiaľ zamietlo objednanie takýchto krúžkov. Toľko na objasnenie,ak vie niekto viac,prosím nech ma doplní. [%sig%]
Vladimír Kostroš (07.02.2011, 21:43)
Vladimír ,stručné a jasné !!o tom som nevedel. Nakoľko mám jeden z holuba čo mi uhynul idem skúsiť nahriať ,či to je tak.
Zdeňek Adamík (07.02.2011, 22:51)
No o takových přpadech budou jistě někde písemné záznamy včetně záznamů o disciplinárním řízení s těmito chovateli. Snad nebude problém je sem "pověsit".
Vladimír Kostroš (07.02.2011, 22:56)
Vlado,je mi jasné prečo tým Belgičanom na to prišli, bez toho aby si ho nedodrbal ho neroztiahneš. Zniesol poriadnu teplotu tá stena z vonkajšej strany je taká tenká že ju stotinku natiahneš a je po ňom.Môžeš si pozrieť foto na stránke. No ale zabudol som Krajčík je "najmúdrejší" pre mňa iba ak s jedenatrištvrte hodinovými náskokmi z dvestotridsiatky to asi tiež pochitil od Belgičanov.
Daniel Krajcik (08.02.2011, 03:46)
Pozdravujem, kolega z prezidia, ocakavanie, ze objasnim situaciu bolo na mieste, kedze som to na jesen predkladal, ale vidime komentare a osobne utoky istych ludi ... a preto bol moj postoj takyto. S takymto javom jednoducho nebojujem. Ad kombi-obrucky:/ Britska kralovska federacia chovatelov PH ucast na pretekoch takymito obruckami nakruzkovanych holubov zakazala z dovodu moznej manipulacie (absencia vnutornej kovovej vystuze). Tak znel JEDEN moj argument kratkej swot analyzy na zasadnuti 14/15.9.2010. OFICIALNY ZDROJ – web RPRA, ... precitajte si: „The Fancy are reminded that to prevent ring tampering, it has long been the case that RPRA registration rings on birds entered into races are made with metal inserts. Council considers that rings made wholly out of plastic or similar material without a metal insert to be “unsafe” for racing. At its meeting on 30 October, Council resolved that, before the start of the 2010 racing season, the Fancy be reminded of what constitutes an acceptable registration ring: Birds entered into races must be rung with a registration ring that has a metal insert integral with the ring and is otherwise compliant with RPRA rules.This is not a “new” requirement but merely a timely reminder to the Fancy should you currently be considering purchasing birds. It is to ensure fair competition in racing. By Order of Council.“ [%sig%]
Milan Blahovský (08.02.2011, 08:01)
Vlado K. asi nahrieval krúžok aj s hliníkom vo vnútri a teda nepochodil, žo je podstatou tohoto anglického príspevku. No darmo, dvakrát meraj, raz rež a teda aj dvakrát čítaj (a zároveň prekladaj ak treba) a potom čiň.
Vladimír Kostroš (08.02.2011, 08:22)
Vážený pán Krajčík vy považujete za osobný útok skutočnosť že ste mal v oblasti z 250km závodu jedenatrištvrte hodiny náskok pred druhým pri normálnom závode!!Vážil som si vás a nikdy som proti vám nič nemal ,pokial sa mi nedostali do rúk výsledky toho závodu.Skutočnosti ktoré som okolo toho preveril ma o mojom presvedčení len utvrdili.Miesto toho aby ste to vysvetlil aj ohľadom k.komisie ktorá sa k vám nedostala! tak to tu hádžete na osobný útok.No a na záver Vám k tomuto svetovému výkonu "Gratulujem"
Vladimír Kostroš (08.02.2011, 08:26)
MB. prečo podsúvaš taký nezmysel, je celí umelí a nemá žiadnu výstuž!!! však keby mal je po probléme,no bohužial nemá!!!!!
Igor Barbírik (08.02.2011, 08:46)
Na sránke Briconu sú všetky zobrazené.
Milan Blahovský (08.02.2011, 08:59)
Fancy sa pripomína, že aby sa zabránilo manipulácii prsteň, to dlho bolo v prípade, že RPRA registrácia krúžky na vtáky vstúpil do závodov sú vyrobené s kovovými vložkami. Rada sa domnieva, že prstene vyrobené úplne z plastu alebo podobného materiálu, bez kovovou vložkou byť "nebezpečné" pre pretekanie. Na svojom zasadnutí dňa 30. októbra, rada sa uzniesla, že pred začatím závodnej sezóny 2010, sa Fancy pripomenul, čo predstavuje prijateľné registrácie kružky- Holuby môžu byť nasadené do pretekov musí byť priečka s registráciou krúžka, ktorý má kovovu vložku neoddeliteľnu krúžok a je inak v súlade s pravidlami.Táto RPRA nie je "nová", ale len požiadavka včasné pripomenutie Fancy mali by ste byť v súčasnosti uvažuje o kúpe holubov. Je zabezpečiť spravodlivú hospodársku súťaž v pretekaní. Uznesením z Rady. "

- nechce sa mi to doslovne prekladať, ale snád to pochopí aj VK. Tu nik nikomu nepodsúva iba hodnotí realitu.
Miroslav Ščibravý (08.02.2011, 09:04)
Pekny den p.Kostros! Na foto kruzku,co mate na stranke to naozaj vyzera ako keby tam bol hlinik/ ale asi mi ..../ Treba to vidiet nazivo!

Poznámka admina - bez vulgarizmov Miro Š.
Vladimír Kostroš (08.02.2011, 09:16)
MB. ja som myslel ohľadom toho že krúžok ktorý som skúšal!Pán Ščibravý bolo to fotené večer s bleskom ja som ho mal na kľučenke tak bol len špinaví. Dal som nové foto kde je umytí a bez blesku,fakt ma to predtým nenapadlo,sorry
Miroslav Luhovy (08.02.2011, 09:25)
Vlado,kde sa dá nájsť ten závod s takým nádskokom,myslím OZ a pretek?Daj link.Dik
Vladimír Kostroš (08.02.2011, 09:41)
MB. v poriadku dospeli sme k tomu že umelý račej nie, ale je tu aj krúžok na klik systém a ako vidno na stránke Brikon ten je z vnútra kovoví.Taktiež ako avizoval pán Matúška , cena dokonca aj s čípom je zaujímavá.Ja viem že je to prkotina a holub preto lepšie nepoletí,ale prečo si neuľahčiť prácu keď tá možnosť tu je.Mne je to jedno ja si objednám krúžky aj v čechách,len mám obavu že keď nalietam holuba, sa môže velice rýchlo zaviesť že sa nebude môcť reprezentovať s cudzím označením krajiny aj keď máš kartu.
Zdeňek Adamík (08.02.2011, 09:47)
To asi těžko, to by muselo platit v rámci FCI a takovou hloupost si nedovedu ani představit. Vždyť desítky německých chovatelů nakoupí 30, 40, 50, holoubat z Naturalu, zazávodí si s nimi v závodech holoubat, a pak další rok znovu. A více se nestarají, nečistí, zbytečně nekrmí, zkrátka užívají si to co chtějí a potřebují.
Milan Blahovský (08.02.2011, 09:55)
Vlado, problém nie je v tom aký typ ale ako zladiť požiadavku chovateľov jednotlivých ZO do spoločnej, pretože máme rôzne označenia krúžkov - ZO - čísla. Individuálna objednávka krúžkov mimo SZ nie je možná v zmysle Stanov. Budeme deliť chovateľov na tých ktorí si chcú dať vyrobiť oválne krúžky alebo tie "klikove"? Budeme robiť v jednej ZO 3 typy krúžkov ? Podajte návrhy a hlavne nech sú podložené ekonomickým základom. Čím viac je vyrobených krúžkov daného typu, tým sa cena jedného z nich znižuje. Zatiaľ som tieto krúžky nevidel v DV a PL a to sú iné federácia ako tá naša čo sa týka počtov objednávok krúžkov.
Vladimír Kostroš (08.02.2011, 10:37)
M. doba a vývoj ide v pred čoskoro bude mať systém asi každý,ak ho aj momentálne nemá možno kúpi o rok starší za babku.Takže mu dobre padne keď budú mať jeho holuby už také krúžky.Však ale to neznamená že nemôže lietať na gumičky.Tieto krúžky sú vlastne do budúcna pre všetkých,takže aké delenie na 3 druhy.Čo sa týka označenia OZ čísel tie by som najradšej zrušil iba to napomáha takzvaným (lapačom) k rýchlejšej identifikácii.Však keď holuba nahlási majiteľ si ho nájde. Keď u niekoho holub je načo má vedieť odkialje nech ho nahlási a hotovo.Poznám prípad keď chytil holuba pozrel na spolok ,že Žilina no hneď vydedukoval to je Lašov a bolo mu amen,keby označenie klubu nemal holub by v ceste určite leťel domov .
Ľudovít Jančok (08.02.2011, 11:21)
ZZdravím Vás. Milanko značenie ZO nie je problém. ZO prideliť čísla od jedna po....Zašať I,2,3. atd. Druhá ZO 2,3,4, Tretia ZO 3,4,5,. Začiatočné číslo by bolo číslo ZO. Konečné podľa počtu objednaných v každej ZO.Problém vidím v cene, tí chovatelia ktorí nemajú EKS by nechceli z pochopiteľných dôvodov krúžky preplácať.No neviem keby sa aj tri a viac typov krúžkov takto značilo, či by nebol problém. Je to len názor, do diskuzie. Ludvik.
Zdeňek Adamík (08.02.2011, 11:38)
A co tak změnit Stanovy?
Vladimír Kostroš (08.02.2011, 11:47)
Ľudo sedíme tu teraz pri kávičke dvaja s toho Eks nemajú ,ale proti niesú pretože určite ak im to peňaženka dovolí tak Eks kúpia .Na sto krúžkoch to bude strata tak tri koňačiky.Jasné tí čo sú proti nech sa páči,ale zpomente si na toto za 2,3 roky keď mať systém budete! Už ma to nebaví,sa tu doratovať,budte za opicami aj dalej. Dovidenia na niektorej CV.
Zdeňek Adamík (08.02.2011, 12:10)
Pane Kostroš, silně mi to připomíná, když jsem informoval někdy v letech 1994 1995 v odborných časopisech o možnostech zavedení EKS, jak se do mne v časopise Dolet navážel Ing. Kasal a následně i další. Když jsem si dovolil napsat, že v Polsku jsou před námi (koupil jsem tam tehdy EKS zn. Unikon), tak Ti co tam nikdy holubářsky nebyli tak nemohli přenést přes srdce že je někdo pokrokovější a lepší... a situace se opakuje. Napadali mne, uráželi, tvrdili že je to podvod a přitom tomu ho.no rozuměli a situace se opakuje...
Ľudovít Jančok (08.02.2011, 12:13)
Vladimír ja som kúpil EKS skôr ako holuby, ba dokonca som teraz kúpil ešte aj hodiny. Tu nejde o mňa, ale o večšinu. Zdravím Ludvik.
Robert Molnár (08.02.2011, 15:28)
Pán Luhový aj ja čakám na ten link kde očiernuje Dana Krajčíka. A od tedy sa ztoho podla mna snaží vyvliecť, lebo už od tedy bol dosť krát na tejto diskusií. s pozdravom robo molnar
Vladimír Kostroš (08.02.2011, 19:32)
Pán Molnár čo to trepete aké vyvliekanie,ja som sa z Mirom cez skype dohodol že mu to zoskenujem a pošlem ,čo sa aj stalo.A aké očiernovanie? je to len konštatovanie skutočnosti ktorá sa stala,Nakoľko som tie výsledky dávno nemal v ruke tak teraz uvádzam presne.Závod : Jihlava 1,30 pred druhým , 202 km.
Ing.Ján Mokrý (08.02.2011, 21:53)
Pán Kostroš, zvážte, čo píšete na stránku nášho zväzu. Očierňovanie Daniela Krajčíka Vám zrejme robí dobre, ale to nie je hodné chovateľa, ktorý reprezentoval Slovensko na nedávnej Olympiáde v Poznani, K objasneniu situácie okolo daného preteku uvediem niekoľko faktov, ktoré ste zabudli napísať. Pretek sa letel v termíne 28.8.2005. Topoľčany leteli spomínanú Jihlavu, OZ Prievidza z Tišnova , čo letela B. Bystrica neviem, len viem, že aj oni to mali ťažké. My sme mali na štarte 1401 mláďat, štart bol o 7,30 – oblačno. Prvý holub priletel do oblasti priateľovi Jarkovi Miklánkovi do Handlovej o 11,32,36 hod s rýchlosťou 755,77 m/min. Druhý holub mu priletel na holubník o 14,03,34 hod pri rýchlosti 465,87 m/min a bol 20. v OZ. Percentá v OZ končili rýchlosťou 300,24 m/min. Evidentne sa teda jednalo o ťažký pretek, pri ktorom určitý a aj väčší náskok holuba je možný. Holuby preletovali dažďovou clonou. Daniela dobre poznám a poznám aj jeho životné hodnoty. On sa nepotrebuje prezentovať na verejnosti takýmto spôsobom. A na dôvažok, vtedy u neho čakal na holuby aj jeho kamarát Stankovský, ktorý vtedy nenasadil svoje mláďatá na pretek. Ak súdite druhých podľa seba tak to už prosím Vás nerobte na tomto fóre. Mnohí si pamätáme na Vaše kvetnaté vyjadrenia na adresu predsedu Vašeho OZ. Bolo to veľmi nechutné a odsúdeniahodné. Takéto vyjadrenia a krivé osočovania nepatria medzi slušných ľudí a teda aj chovateľov poštových holubov. Osobne to považujem za vážne narušenie medziľudských vzťahov, ktoré absolútne neprospieva priateľskému spolunažívaniu chovateľov. Osobne takéto správanie, spôsob jednania odsudzujem.
Vladimír Kostroš (09.02.2011, 09:03)
Toto je pán Mokrý neuveritelné!!Nakoniec zvalte na mňa že som ten náskok mal ja.Pre boha aké očierňovanie,však je to čierne na bielom vo výsledkoch OZ kde je tento závod.Na to že mal taký fenomenálny úspech máte byť podla toho ako píšete hrdý tak prečo to považujete za očierňovanie!!(nechápem) A už keď píšete o pánu Miklánkovi kedy mal prvého a potom druhého ale napíšte prosím čas druhého holuba v oblasti. Pretože aj DK mal prvého 11,02 a druhého 13,53 no v oblasti bol druhý12,32!!3.12,37 4.12,29 atď. O čo vám ide ? Mne o spravodlivosť, no dokonca z môjho pohľadu mu tu robím reklamu na taký perfektný výkon holuba.No ale na Slovensku asi platí za dobrotu ,na žebrotu!!!! ps. ten závod dávam na stránku!
Peter Grék (09.02.2011, 11:05)
Pán Kostroš, je dobré že ste dali ten závod na Vašu stránku, aspoň budú chovatelia ktorí tomu rozumejú v obraze. Vy k nim ale zjavne nepatríte, keď ste si dovolili takto spochybňovať výsledky preteku. Ak tento závod považujete za normálny (ako uvádzate 08.02.11 08:22) tak potom skutočne neviem aké máte merítko na priebeh normálneho závodu. Išlo o preteky mladých holubov, naviac v zlom počasí s dažďom - rýchlosť prvého holuba bola 951 m/min, druhého 736 m/min, 20% končilo na rýchlosti 456 m/min po viac ako troch hodinách (od 2. v poradí) . Toto mláďatko zjavne našlo iný a správny smer cesty domov, na rozdiel od zostávajúcich. Ak ste mali pochybnosti o nejakom porušení PP, mali ste ich vytiahnuť v roku 2005. Tieto Vaše invektívy určite nepatria na náš web a skutočne by ste mali vážiť slová. Osobne si myslím, že skutočne už nastal čas, aby sa takéto nepodložené verbálne napadanie našich členov stretlo s náležitou odozvou. [%sig%]
Vladimír Sudor (09.02.2011, 11:24)
Vlado,Vlado.Ty ani netušíš ako týmto očierňovanim škodíš sebe,Danovi a vlastne všetkým chovateľom na Slovensku. Dosiahol si prvý väčší úspech a ty nie aby si sa z toho tešil a užíval si to,ale ty kopeš okolo seba,upútavaš pozornosť veľmi nevhodným spôsobom,si ako utrhnutý z reťaze. Poznám teba a poznám aj Dana.Dano je veľmi skromný a neskutočne obetavý a nakoniec povedzme si,veľmi vzdelaný človek. Nikdy neuverím,že on by sa znížil k niečomu takému ako vyhrať pretek nečestne.Na to zabudni. Neviem čo urobil tebe,keď k nemu cítiš takú nenávisť. Opýtam sa teda čo robil výbor OZ v roku 2005 po spomínanom preteku?Myslím si,že keď toto mláďa bolo zaradené do výsledkov,tak sa nezistilo žiadne pochybenie zo strany chovateľa a ani zo strany prepravcu/vodiča a sprievodcu preteku/. Poviem ti jeden prípad,ktorý sa stal mne a bol som z neho na prášky. Pred dvoma či troma rokmi som si išiel zaviesť vdovcoch v strede týždňa do TN.Ešte pred Dubnicou som videl ako od juhozápadu sa blíži mohutná oblačnocť.Rýchlo som zastavil a holuby vypustil.Holuby nevedeli z miesta vypustenia odletieť iba jeden sa stále odrážal od kŕdľa a nakoniec sám odletel smerom k domovu.Keď som dorazil domov bol doma iba jeden holub.Asi o desať minút začalo drobno pršať.Na druhého holuba som čakal 2,5 hodiny a doletet úplne z iného smeru,čiže od severu.Nepatrný front prešiel,začalo svietiť slnko a holuby sa vláčili do večera zo všetkých svetových strán.Nemusím zdôrazňovať,že tak mi aj dopadol nedeľňajší pretek/najhorší v sezóne/.Keby som si holuby nebol vypustil sám,tiež by som si domýšľal,čo sa s nimi stalo atd.Sme od prírody podozrieví. Na tomto príklade ti chcem ukázať,že čo dokážu predvieť i skúsené vdovce pri zmene počasia resp.pred blížiacou sa i nepatrnou frontou/strácajú orientáciu/. Neviem nájsť Žilinské výsledky z tohoto roku,ale pozeral som archív výsledkov OZ Považská Bystrica,ktorá letela 28.8.2005 pretek Brno a štar bol až 13:45 určite preto,že prechádzal nejaký dažďový front.Prvé holuby mali tiež rýchlosti pod 1000 m/min.Vzľadom na to ,že OZ TO previedlo štart o 7:30,mláďatká mali tento tront ešte pred sebou a ako vidno iba jediné mláďa si dokázalo nájsť ten správny smer a dorazilo o 1,5 hod.pred druhým,resp.pred mláďatkami,ktoré sa báli vletieť do tohoto frontu a oblietali ho. [%sig%]
Miroslav Luhovy (09.02.2011, 11:47)
p.Sudor,presne ako píšete,pamätám si na ten závod veľmi dobre,v teď bolo veľmi zlé počasie.Uvažovali sme o stiahnutí domov,ale keďže sme leteli len Brno(cca 115 km) rozhodli sme sa počkať do do 13,00 a potom rozhodnúť.Nakoniec sa to podarilo,ale aj tak mali niektorí veľmi veľké straty.VK,v tomto prípade nešlo o normálny pretek .S tým počasím by mali problém aj staré holuby.
Zdeňek Adamík (09.02.2011, 12:03)
Po téměř šesti letech se vracet k této záležitosti je naprosto nesprávné! V rámci daných lhůt pro reklamace nebyly tyto zřejmě uplatněny a pokud byly, tak je pořadatel závodu tedy Výbor OZ vyřešil tak že výsledky ponechal v platnosti. Že mohl nastat, takovýto průběh závodu jaký nastal, bylo evidentně chybou startéra (startérů) a ne kteréhokoliv zúčastněného chovatele! Nyní v teoretické rovině: kdyby se to stalo u nás, tak by Jury projednala a navrhla výboru OS, co s takovým závodem udělat, zda ho uznat či zda prvního holuba (holoubě) vyřadit pro nepřiměřený náskok. Z toho co jsem včera a dnes v historii zjistil bych se přikláněl k názoru že se o nepřiměřený náskok patrně nejednalo, a tak bych i hlasoval, a to jistě víte, že jinak jsem na tyto věci pes! Takže s ohledem na výše uvedené jsem toho názoru pane Vlado Kostroši, že jste tuto záležitost vůbec neměl otevírat a možná tak ubližovat nejen panu D. K., ale i sám sobě.
Vladimír Kostroš (09.02.2011, 12:12)
Vladimír keďže si ťa Vážim ako chovateľa tak aj človeka, budem brať tvoj článok ako adekvátny k danej veci.Určite okolnosti ktoré nepoznáte by viedli iným smerom ale s úcty k tebe to nechám tak.
Ľudovít Jančok (09.02.2011, 13:15)
Zdravím Vás. Vladimír, ak tento posledný článok napísal pán Krajčík, už Vám nič iné nezostáva len tu napísať prepáč, a v súkromí to spláchnuť dobrým dúškom niečoho. Podozrenie skrstne ako iskra, ale treba ju hneď uhasiť. Vy ste Vlado veľmi prchký človek, preto Vás prosím krotte vášne. Ako človek sa zdáte primy, čestný úprimný. Doriešte prosím tieto veci a ideme ďalej. Ak sa náhodou stretneme všetci traja , rád si s Vami jeden dám.Zdravím Ludvik.
Vladimír Kostroš (09.02.2011, 13:43)
Pán Jančok to som písal ja, a bolo to pre Vlada Súdora
Ľudovít Jančok (09.02.2011, 13:46)
No to je prúser, ale veľký??? Ak je to problém Beriem speť ak sa dá. Ludvik.
Ján Trebuňák (09.02.2011, 19:14)
Bulharsko ovalny krúžok stred je z kovu, taktiež aj Nórsko.
Daniel Krajcik (10.02.2011, 01:33)
Vazeni priatelia, diskusne forum SZCHPH nie je krcma, kde sa vyroky stratia v usiach ci pive spolusediacich. Svojpravny clovek ich musi bud dokazat alebo za ne niest zodpovednost. Prispevky p. Kostrosa a jeho nepravdivo a tendencne ladene tvrdenia voci mojej osobe povazujem za pokus o poskodenie dobreho mena. V tomto duchu budem aj konat, nie vsak na tomto diskusnom fore. [%sig%]
Martin Jurásek (10.02.2011, 09:04)
Naprosto s Vámi, pane Krajčíku souhlasím, protože různých útoků na diskuzních fórech je čím dál více. Někdy se schovávají za anonymy (na stránkách p. Matušky), tady se pod své tvrzení podepíší. Nebylo by možná na škodu, když jste se rozhodl v této věci konat (mimo DF), aby jste potom dal výsledek toho konání na tuto diskuzi. Aby si každý dobře rozmyslel, než něco napíše a někoho třeba nepravdivě poškodí.
Vladimír Kostroš (10.02.2011, 09:51)
Ešte raz a naposledy ,nikoho som tu neobvinil ,len uviedol a zverejnil závod z 2005,a vyzdvihol výkon holuba.Na čo je aj písomný doklad. Taktiež žiadne nepravdy.Na prosbu určitých ľudí som bol ochotný to stiahnuť,no ako vidím budem musieť spísať svedecké výpovede je ich dosť ,pretože hlupáka zo seba robiť nenechám ale preto že je to stará záležitosť a dobré medziľudské nažívanie je mi prednejšie som ochotný to stiahnuť. "a poprosím nepodsúvajte mi to čo som nepovedal"(resp. nenapísal)
Pavel Ostrolucký (10.02.2011, 10:02)
Vladko Kostroš - mal by si sa verejne Danovi Krajčíkovi ospravedlniť na DF.
Vladimír Kostroš (10.02.2011, 10:22)
Pavel keď to ti tak cítiš nech sa ti páči, ja nemám za čo nikoho som neobvinil a ako si to každý prekrútil je jeho vec!
Milan Blahovský (10.02.2011, 11:28)
Vlado K., už si v minulosti niečo z DF žiadal sťahovať....
František Ištvánek (10.02.2011, 12:09)
Pane Kostroš tohle to, je co? No ale zabudol som Krajčík je "najmúdrejší" pre mňa iba ak s jedenatrištvrte hodinovými náskokmi z dvestotridsiatky to asi tiež pochitil od Belgičanov. !!!!!!!!!!! To je dle mne NACTIUTRHÁNÍ!!!! Ostatně, před šesti lety... o tom píše výše p. Adamík. Ctí Vás pouze to, že nejste anonym. I když na této stránce to jinak ani nejde. A to je dobře! Pokud bude Dano důsledný, máte problém. A on bude. Hezký den
Vladimír Kostroš (10.02.2011, 12:20)
Pán Ištvánek,to je ale váš výklad.Môj je že je najmúdrejší a dokázal pripraviť holuba na taký perf.náskok no samozrejme nejakími dobrými radami ohladne prípravy od Belgičanov. A teraz budte múdry!
Milan Vrška (10.02.2011, 16:17)
Pán Kostroš, dúfam,že nemáte v talóne ešte nejaké obvinenie z dopingu. Naozaj by bolo na čase,aby ste sa pánovi Krajčíkovi ospravedlnil a ukončil tútu trápnu debatu. Ďakujem [%sig%]
Vladimír Kostroš (10.02.2011, 18:31)
Ste debili alebo neviete čítať!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Peter Matalík (10.02.2011, 19:41)
Chlapi-už to ukončite.Nemá to zmysel.
Peter Matalík (10.02.2011, 19:57)
Daniel -dík za vysvetlenie momentálnej situácie okolo koef. Tak by som si asi predstavoval reakciu"kompetentných"!
Ľubomír Drgáň (10.02.2011, 21:13)
Diskusne fórum by malo byť vizitkou vyspelosti chovateľov. Chlapi zoberte mu klávesnicu.
Jozef Slamka (10.02.2011, 21:49)
Vážení páni,to o čom chcel dyskutovať p.Kastroš sa zmenilo na ataky istých kolegov čo si môžeme vyčítať na príspevkoch. Som mladý chovatel aj keď už na dôchodku,a prosím Vás,,

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené