Poliaci na trhoch - Lier Belgicko

Kamil Slíž (29.02.2024, 14:02)
Dobrý deň,
že Poliaci sú dobrí obchodníci (dohadzovači) vidno aj na videu. Belgické a holandské holuby sú vo východnej Európe veľmi dobrý kšeft. Chovatelia stále veria že sú to automatickí najlepšie holuby na chov. Aká je Realita ... odpovedajte si sami. Domnievam sa, že na západe je už kvantita, ale nie záruka kvality. (To sú už nie holubníky, ale farmy na holuby a prečo asi). Dúfam, že to otvorí naším chovateľom oči.
Ak máte chuť pozrite si video.

https://www.youtube.com/watch?v=Jlw2JaZpYwM
Barbirik Igor (01.03.2024, 16:35)
Pán Slíž veľmi dobre a výstižne napísané.
Nedá mi nespomenúť aj predaj holubov na dražbách SK a CZ samé super top holuby niektoré z rodokmeňom ktorý sa nezmestí ani na 4 A štvorky niekedy by som bol zvedavý aké výkony podávajú odchovy z tých super chovných holubov
František Dohňanský (01.03.2024, 18:44)
Pán Slíž perfektná ukážka predajných trhov. Bol som tam osobne so skupinou chovateľov OZ Trenčín na holubárskom výlete v roku 2015. Dokonca som si tam nakúpil mláďatá bez rodokmeňov a jedna z toho bola najvýkonnejšia holubica OZ Trenčín a 6. na Slovensku. Doporučujem na spestrenie holubárčenia a odreagovania od komerčných chovateľov viď holubár.sk, kde sú iba holubi "TOP" za nehorázne čiastky.
Jaroslav Benka (02.03.2024, 07:29)
Výkony sú len v predajnej cene.
Rudolf Čmarada (02.03.2024, 13:22)
Pán Slíž veľmi pekný a pravdivý príspevok, možno sa pár jedincom otvoria oči a svoje peniažky použijú na potrebnejsie veci.Igor aj s tvojim príspevkom úplne súhlasím, pretože si to vystihol presne .Žiaľ takáto je na Slovensku realita a veľmi rýchlo sa zabúda napríklad na maratónske holuby, ktoré v priebehu 6 týždňov dokážu zaletiet 4 tisícovky, alebo ročný holub to dokáže 2 krát za sezónu.Toto sú skutočný svetoví šampióni no bohužiaľ majitelia týchto holubov majú tú smolu, že tu nie sme v Belgicku.Zostavam s pozdravom Čmarada.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené