Rodokmene od BENZING

Dušan Konečný (09.11.2018, 17:08)
S projektom Pedigree sa po mesiacoch práce blížime do cieľa. Máme pripravenú funkčnú aplikáciu so základnou funkcionalitou a v týchto dňoch spúšťame uzatvorené beta-testovanie, kde pozývame z každej krajiny niekoľko chovateľov.

Radi by sme mali spätnú väzbu aj zo Slovenska, preto hľadáme 5 chovateľov, ktorí by boli ochotní vyskúšať prácu s novou aplikáciou a spísať návrhy na zlepšenie, návrhy na pridanie chýbajúcich funkcií, a tiež opísať chyby, ktoré nastali pri používaní.

Uzatvorený beta-test by mal trvať do 5. decembra, následne budeme zbierať a podľa možností zapracovávať podnety.

Aplikácia by mala byť voľne sprístupnená začiatkom januára, pre tzv. voľný beta-test, kde ju bude môcť používať bezplatne každý chovateľ, ktorý má vytvorený benzing.live účet (štandardný účet pre MyPigeons). Koncom apríla 2019 bude aplikácia spoplatnená, no všetky dáta v nej dovtedy vytvorené Vám ostanú dostupné aj bez poplatku.

Odmena pre 5 chovateľov, ktorí si nájdu čas na uzatvorený beta-test bude symbolický vstup pre 1 holuba do TS Žilina pre sezónu 2019 (základný poplatok bez aktivácie vo výške 40 EUR)

V prípade záujmu o účasť na teste mi prosím napíšte na dusan.konecny@benzing.sk

Vopred ďakujem za záujem.
Dušan Konečný (12.11.2018, 13:12)
Ďakujem všetkým záujemcom. Počet chovateľov pre interné testovanie máme nateraz dostatočný. Zúčastneným chovateľom pošlem informácie v priebehu zajtrajška.

Aplikáciu budeme predvádzať aj na výstavách (zatiaľ potvrdené OZ Tvrdošín, CV Trenčín, CV Lysá nad Labem), začiatkom januára zverejním aj ďalšie informácie a video návody.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené