OBJEDNÁVANIE Informačného Spravodaja Poštový holub

Javorček Pavol (29.03.2018, 11:59)
Objednávka Informačného spravodaja SZ CHPH – Poštový holub.

Sekretariát Slovenského zväzu chovateľov poštových holubov vydal dňa 15.1.2018 Obežník č.1/2018 na usmernenie organizačných zložiek SZCHPH, kde okrem iného žiada Oblastné združenia o objednávku časopisu Poštový holub za celé oblastné združenie.
Do dnešného dňa tak spravilo týchto 18 OZ CHPH:

Bratislava,
Ružomberok,
Trenčín,
Nitra,
Žilina,
Čadca,
Martin,
Levice,
Pezinok,
Rimavská Sobota,
Spišská Nová Ves,
Košice,
Bardejov,
Michalovce,
Kežmarok,
Liptovský Mikuláš,
Dubeň,
Gemer.

Od zvyšných 15 OZ nemáme žiadne údaje ohľadom informačného spravodaja.
Preto sa obraciame na chovateľov poštových holubov, sympatizantov nášho športu a všetkých záujemcov hlavne z OZ, ktoré nepodali žiadnu kolektívnu objednávku, že Informačný spravodaj SZCHPH – Poštový holub si môžu objednať aj jednotlivo ako osoby. Môžu tak urobiť písomne na adresu sekretariátu ( Akademická ul. č.4, 949 01 Nitra ) alebo e-mailom : szchph@postoveholuby.sk.

Úhrada časopisu na účet UniCredit Bank - IBAN: SK4711110000006619561052, v poznámke (informácia pre príjemcu) je nutné uviesť svoje meno a priezvisko a OZ CHPH.

Samozrejme, že časopis si môžu objednať aj chovatelia z hore uvedených OZ, na ktorých sa pozabudlo, alebo si to rozmysleli až po stanovenom termíne.

Záverom by som chcel vyzvať všetkých, ktorí majú nejaký príspevok do spravodaja, či už z histórie, alebo súčasného obdobia nášho športu, komentáre k rozličným udalostiam s tematikou poštového holuba a chceli by prispieť svojou troškou do jednotlivých plánovaných čísel spravodaja, môžu tak spraviť prostredníctvom sekretariátu SZCHPH alebo priamo u vydavateľa.

Kristiňak Peter
Július Marton (05.04.2018, 14:22)
Vážený kolegovia, je smutné,že je minimálny záujem o náš holubársky časopis.Môj názor je následovný.Bude to zrejme chyba OZCHPH.
Nedostatočná informovanosť a tým strata záujmu chovateľov. OZ by mali objednať a uhradiť po jednom kuse pre ZOCHPH, aby bolo vidieť snahu.Naša ZO sa nespolieha na OZ sama získa odberatelov časopisu a uhradí SZCHPH. Zväzovú TS Nitra sme neudržali pre nezáujem chovateľov.Bolo by dobré keby sa náš časopis CHPH udržal pri živote a reprezentoval náš chovateľský zväz PH aj pre ďalšie generácie mladých chovateľov .Mne osobne by Danove príspevky chýbali (máme nad čím premýšlať. )
Len toľko páni.
Jančok Ľudovít (05.04.2018, 15:59)
Zdravím Vás. Kto chce si objedná,kto nechce nie. Nikto nemá právo nikoho nútiť do ničoho čo nechce. S pozdravom Ludvik.
Milan Blahovský (05.04.2018, 18:58)
6 € by nezruinovalo pokladňu žiadnej ZO. Občas by sa informácie v NS či ZO isto zišli. Na Slovensku je registrovaných 231 ZO CHPH .....
Jančok Ľudovít (06.04.2018, 07:21)
Zdravím Vás. A čo takto sa uskromniť a na každú ZO dodať spravodaj ? Tu ide o princíp a možno... S pozdravom Ludvik.
Július Marton (06.04.2018, 09:16)
Poplatok 6,00 eur ročne za časopis neotrasie ani ten najchudobnejší holubník v základoch. Z filozofického hladiska by som neočakával takúto odpoved od dlhoročného chovatela PH,ale skôr od chovatela hadov.
Pekný víkend prajem.
Milan Blahovský (06.04.2018, 10:06)
Pokiaľ mierite na mňa pán Marton, tak pre vašu informáciu odoberám časopis PH odkedy bol zriadený, pred ním ešte to bol časopis pod správou Š.Pinčáka, časopis Letu Zdar nepretržite od jeho prvého čísla, za čias socializmu som od priateľa z NDR pravidelne asi 3 roky dostával mesačník Die Brieftaube a tu a tam sa ku mne dostal neskôr aj Gut Flug. Možno preto nepatrím medzi chovateľov hadov a dosiahol som to čo som medzi chovateľmi PH dosiahol, skôr niekomu inému asi ten hadí jazyk rastie.
Svojím príspevkom som naznačil ako by sme mohli uvažovať, možno hlúpo ako uvádzate. V minulosti tu bol pokus na VZ o navýšenie členského príspevku do SZ a dodávať každému chovateľovi tento časopis ( jeho cena by určite počtom výtlačkov klesla) , ale skončil skôr výsmechom ako pochopením.
Až som si vtedy pomyslel, že nevzdelaní či nevedomí chovatelia sú pre konkurenciu viac prijateľní, ako tí so všeobecným prehľadom.
Takže tiež pekný víkend - otepľuje sa ...
Július Marton (06.04.2018, 10:39)
Pán Blahovský, moja reakcia sa netýka Vašej osoby,ale je to reakcia na 2 príspevky pána Jančoka .Jeho príspevky mi nepripadajú ako propagácia našeho časopisu ,ale skôr ako návod na neplatenie a nezáujem o náš časopis. Váš návrh čo uvádzate o navýšení členského príspevku včetne holubárského spravodaja sa mi nevidí smiešny ale je konštruktívny.
Len toľko páni.
Javorček Pavol (06.04.2018, 11:33)
Cena predplatného na rok 2018 je 6 eur - údaj chýbajúci v prvom príspevku.
Jančok Ľudovít (06.04.2018, 17:10)
Zdravím Vás. Pán Javorček, ak niečo napíšete, snažte sa to napísať poriadne. Nebudú vznikať takéto situácie. Mysleli sme že 6-euri za kus. Nuž a pán Marton, jedno Slovenské príslovie hovorí, na každú sviňu sa niekde voda varí. Aby vás minulosť nedobehla. S pozdravom Ludvik.
Július Marton (06.04.2018, 18:13)
Veru tak, pán Jančok

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené