Žiadosť o pomoc

Buček Eduard (26.02.2018, 23:32)
Vážený Slovenský chovatelia.
Trochu Vám napíšem svoj príbeh ,ktorý určite nepozná 50 % chovateľov Slovenska.
Nastal rok 2014 a ja po niekoľkých rokoch cca 5, čo som chodil po urológoch že asi nie som v poriadku / vždy ma odfajkli, dokonca ten Urológ čo som k nemu chodil a mi povedal že ak si nájdem čo mi je že mi 6 eu. vráti za prednostné zobratie čo som platil ak som nechcel presedieť 5- 6 hodín v čakárni. No už to v 2014 vyvrcholilo tak že som už požiadal iných lekárov o iné vyšetrenie v Martine.
Paradoxom je to že urológ čo ma mal na starosti pochádza z MT kde som bol na vyšetrení. A práve on mi povedal do očí tu hroznú správu ,ktorú neprajem ani najväčšiemu nepriateľovi. Otázka znie mál som ho požiadať o tých 6 euro?
Myslím že to sa nehodilo a žiaden inteligentný človek v mojej situácii by to neurobil.
Ja som taký človek že o mojej diagnóze vedeli skoro všetci ,no žiaľ som vtedy spoznal "ozajstných kamarátov " Ostatný keď sa dozvedelí moju diagnózu urobili nado mnou krížik a začali sa ma strániť ,ako keby to bolo nákazlíve. Dokonca som sedel na jednej oslave v okoli TT a jeden mladý sa tam vyjadril že dúfa že tu nemá nikto Rakovinu ,aby sa nenakazil.
No ako som napísal pred tým že som vtedy spoznal kto je ozajstný kamarát medzi ktorých patri v prvom rade Jozef Fekiáš z Detvi, ktorý v momente ako sa dozvedel že mám problém ,mi zabespečíl prednostne vyšetrenia na mag. rezonácii v MT čo som mal čakať 3 mesiace a všetky vyšetrenia. okolo toho čo mi urobil prednosta jednej kliniky na jeho žiadosť. a za týždeň som už bol po ťažkej operácii ktorá trvala 8,3 hodiny. No a ďalší boli moji kamaráti Handerek ,Stopa,Tanistra . Kašpirovsky čo ma liečil po operácii cez tel všetci z PL.. Skoro každý deň mi volali.
Stopa s manželkou a bratom napríklad chodil za mnou do nemocnice 170 km. No a tí čo boli blízko hneď zabudli aj moje tel. číslo možno preto že som bol málo obľúbení a poviem do oči čo si myslím a pravda ak Vám ju povie niekto tak bolí., No ja som taký a nepotporujém žiadne klamstvá.
Akurát vždy ma po operácii s našej OZ navštevoval Štefan Buc s ktorým som za ten mesiac a pol po operácii čo som bol v Martine snáď prebral všetko o holuboch. Tiež mi volával Z. Blažek, P. Ambrozaj.P Kacian, Z.Bielik,a ešte páru ľudí.
Vtedy si človek uvedomí koľko má ozajstných kamarátov.
Ale to nie je podstata tohoto článku,život ide ďalej a ja sa teším s každého pekného dňa.
Teraz prosím nie pre seba ,ale pre môjho kamaráta ,Ktorého poznám už viac ako 30 rokov a potrebuje pomoc.
Aj keď ho niektorý namate v láske bol to špičkoví chovateľ, ktorý sa venoval holubom celou dušou aj srdcom a keď mu spomeniem teraz holuby tak plače na lôžku.
Paradoxom je to že podľa záznamov na vrátnici vidím koľký tam chodia za ním čo majú len 1000 m ku nemu ,ale keď bol zdraví koľký mali od neho požičané peniaze a nie malé sumy. Ja tam chodím niekedy aj 3 x do mesiaca čo mám hore dole 200 km.
Aby ste boli v obraze.
V 7 mesiaci 2018 dostal mrtvicu a ochrnul na pravú nohu a ruku a vôbec nerozpráva. Pamäť sa mu pomalý vracia no chôdza trochu menej a reč taktiež veľmi ťažko. Najbliššia rodina sa mu obrátila celkom chrbtom ,urobili ho bezprávneho ,alebo ako sa to povie neviem a všetok majetok poprepisovali na seba,Dom,Byt,Auto. Jemu ostala len záhrada a pozemok pod holubníkmi.
A otca čo celý život vkladal do deti za odmenu ho dali s holou r.... do domu dôchodcov ochrnutého.
Ja keď som na návšteve nemôžem kľudné spať .
Dlho som o tomto rozmýšľal ,ako mu pomôcť a že to zverejním a požiadam Vás tých čo majú srdce ,takých ako pri mojej diagnóze čo mi pomáhali.
Popýtal som sa s manželkou že by mu pomohlo tak ako J. Ražovi kúpele Kováčova. "Kúpeľný dom Marína."
Je tu ale jeden problém že ja nie som rodinný príslušnik ,ktorý nemôže za neho jednať.
Volal som s jeho rod. príslušníkmi a z odpovede sa nedá vôbec nič dedukovať.
Ešte sa pokúsim teraz v stredu to prekonzultovať s jeho odborným lekárom,ktorého má v domove,alebo s neurológom ak by mu dali odporučenie cez poisťovňu.
Čo bi bolo za min náklady nakoľko potrebuje aj doprovod ,ako sme sa informovali v kúpeľoch.
Boli by to min. náklady myslím že by sa doplácalo nejakých 18 euro na deň čo by som mu na 2 až 3 mesiace nahradil ,ako kamarát.
No ak nebude vôla lekárov a poisťovne, chcem ,aby tam šiel čím najskôr no mám zistené že úhrada za 1 deň je 56 euro pacient a 30 euro doprovod. To jest 86 eu na deň.
ak by nebolo východisko ja uhradím 3300 euro a o ostatné by som poprosil Vás čo tomu rozumejú že netreba sa pozerať na utrpenie iných aj keď ich nemáme v láske. " Karma je zdarma"
Najprv by som Vás poprosil kto vie ,alebo je erudovaný nejak v tejto veci a pomohol by mi to vybaviť cez poisťovňu prosím napíšte tu ,alebo sa mi ozvite tel.0905 832454.
Ak by sa to takto nepodarilo či by ste prispeli aspoň min. čiastkou čo Vám nebude chýbať v rozpočte ,aby sme mohli pomôcť jednému s nás ,lebo nevieme kedy to budeme potrebovať mi.
Prepáčte mi za odvahu a nejaké pravop. chyby nakoľko som po oslave 3 roč. narodenín vnučky a po niekoľkých štamprdlíkoch som sa konečne osmelil a preto som Vás požiadal o pomoc.
Pevné verím že sa k tomu postavíte ako naozajstný kamaráti -ľudia ,nie tak ako sa postavili ku mne niektorí v čase mojej obrovsky veľkej životnej kríze.
Za pomoc ešte raz pekne ďakujem.
Buček Edo
Buček Eduard (26.02.2018, 23:37)
Zabudol som uviesť meno . Zdeno Blažek z Kys. N. Mesta
Buček Eduard (27.02.2018, 10:18)

Vážený chovatelia už zavčasu ráno mi poslal SMS pán ktorý je momentálne mimo Európy -ktorý pracuje v Kúpelnictve a ponukol mi pomoc až sa vráti v pondelok že budeme komunikovať. No prišli mi hneď ďalšie SMS aj mi volali,dvaja chovatelia čo som bol milo prekvapení o poskytnutie fin.čiastky pre liečbu p. Blažeka . Tento týždeň budem v KNM kde založím účet na jeho liečbu v prítomností notára.
Ďakujem že niektorým z Vás zaleží aj na osude druhých .
Pevne verím že to spolu zvládneme a Zdeno sa onedlho postaví na vlastné nohy a začne rozprávať.
Buček Eduard (27.02.2018, 11:16)
Ešte by som poprosil, kto by mi poradil ako založiť účet, keď podpisové právo má len jeho syn a to sa bojím ,aby sa tie peniaze dostali tam kde to má ísť.
Za radu ďakujem.
Dušan Konečný (27.02.2018, 11:24)
Slovenska sporitelna ponuka tzv transparentny ucet - pre takyto typ uctu je mozne verejne zobrazovat vsetky pohyby. Pouzivaju ho mnohe charitativne organizacie pre verejne zbierky. V takom pripade by si nemusel riesit ucet na jeho meno, len mu previest prostriedky tam kde treba a vedel by si to transparentne zdokladovat.

Nepoznam vsak proces zakladania, nemam s tym osobne skusenosti.
Vladimír Žihlavník (27.02.2018, 12:03)
Veľmi rád prispejem na liečbu,manželka je fyzioterapeut a tvrdī,že každý deň je pre liečbu nesmierne dôležitý.Dufam,že sa vsetko podari vyriešit v prospech zdravia p.Blažeka.
Buček Eduard (27.02.2018, 12:13)
Dušan idem hneď do banky vyriešiť . Samozrejme že všetky minuté financie budú zverejnené. Super nápady mi tiež posielajú v SMS.
Buček Eduard (27.02.2018, 15:37)
Bol som v banke všetko som zistil o transparentnom účte je to super,lebo klient ,ktorý vloží peniaze si na inernete môže odsledovať Transakciu vložených eu.
Už som o to požiadal ,len nastal problém že mne skončil OP-20.2. a ešte nemám noví. Ukázal som im z Polície doklad že sa už robí ,no žiaľ mi nechceli na to dať. Už uplynulo 18 dní ako som dal žiadosť na OP no majú na to 30 dní lehotu.
Tak že ako náhle bude OP hneď pôjdem po účet a tu dám číslo účtu.
Som prekvapený že sú medzi nami taký čo chcú pomôcť a veľa aj takých čo mali podobný problém. .
Ešte raz Všetkým ďakujem.
Buček Eduard (27.02.2018, 15:55)
http://www.marinakovacova.sk/indikacie/
Martin Urban (27.02.2018, 17:27)
Klobúk dole , každý máme nejaký príbeh ,a no každý má v živote šťastie , zdravie a váži si čo má ... V slovenskom zdravotníctve byrokracie až až ,keby som mohol darovať svoj 22dnovy pobyt v kúpeľoch tak rád to spravím, ale to sa nedá tak prispejem aspoň na číslo účtu držím palce , keby ste to tu neuverejnil ani nevedia holubari diagnózu , ja som len počul že je chorý ,ale ako tak to som nevedel , takže držím palce a Julko nech opatruje holuby počul som že chodí pomáhať držím palce
Martin Urban (27.02.2018, 17:44)
Ako sa hovorí v núdzi poznáš priateľa je sväté , ja ďakujem kamarátom za dve operácie a implantáty .....
Ján Viglaš (27.02.2018, 19:19)
Na liečbu prispeje aj výbor OZ CHPH Terchová.
Príspevok vložený na žiadosť predsedu OZ
Buček Eduard (27.02.2018, 19:35)
Julko im výdatne pomáha .,Bol som u neho asi tak 10 dni do zadu . Zobral som ho raz za Zdenom do domu dôchodcov - dá sa povedať že Zdeno bol jeho Tútorom a učiteľom. A potom išiel ako jeden z mala za ním. Sľúbili sme že mu donesie na izbu aspoň ukázať holuby čo mu Zdeno dal do chovu. Viem že Zdeno si ho ako mladého vážil a podporoval ho.
Čo málo kde sa vidí.
Martin Urban (27.02.2018, 19:51)
Ja som k holubom mal ďaleko do 18 rokov ale keď chcel otec ukončiť chov a začal to dávať kade tade tak som snim uzavrel dohodu nakoľko už čakal že po ukončení ucnovky pôjdem do práce tak som sa rozhodol ísť ďalej na maturitu a keďže denné štúdium sa neplatí ale vidavky boli a ja som bol pubertiak tak som sa dohodol na dobu dvoch rokov sa o ne na oplátku starať a dopadlo to dobre teraz ma otec sponzora :D a ja nemám ani na to čas tak pomáha manželka a sestra a otec mi pomáha dorobiť dom a najviac čo má na Tom baví chytať do rúk ostatné je ukradnuté aj keď boli časy keď som ani chytať nemohol kôli ruke ktorá mi viskakovala aj pri čistení budnikov aj dva krát ale aj v robote ...
Buček Eduard (27.02.2018, 19:53)
Vďaka celej OZ-Terchová.
Dneska som volal z družkou Zdena práve boli u Zdena s ich malým synom Lukášom 9 ročným, ktorý keď s nim rozprávam stále plače . Je to hrozné. Nemajú kde bývať ,lebo im zobrali byt , ktorý im dal Zdeno. A bývajú niekde v drevenici.
Zajtra som kázal isť družke za obvodným so žiadosťou o kúpele ,nakoľko on chodí do domu dôchodcov údajne ,len ráno a jeden deň v týždni čo zistila na vrátnici.
Zajtra dúfam že dostanem od nej dobrú správu.
Buček Eduard (27.02.2018, 20:04)
Foto malého Lukáša môžte pozrieť na Faceboku on ako 7 ročný založil skupinu vasholubnik. Tam je na lyžiach.
Martin Urban (27.02.2018, 21:05)
Ak niekedy budete s Julkom pozdravujem a keby mal záujem o nejaké také Holuby ako má Niebel nech ma vyhľadá s pozdravom
Buček Eduard (27.02.2018, 21:17)
Teraz ideme spolu v štvrtok za Zdenom práve sme sa dohodli že sa stretneme v KNM.
.
Peter Bystriansky (27.02.2018, 22:20)
Zdravím Ťa Edko. Po prečítaní tvojho príspevku mi nedá nezareagovat aj v súvislosti s dnešnom udalosťou, uvedomujúc si fakt, že sme v mnohých ohľadoch bezmocní, keď sme odprevadili jedného nášho dlhoročného chovateľa a kamaráta na poslednej ceste do holubarskeho neba. Teší ma fakt, že i v časoch poznacenych rozvratenym, hodnotovym rebrickom spoločnosti, v časoch zloby, nenávisti, závisti sa predsa len nájdu a dokážu zmobilizovať ľudia aj z našich radov a prichádzajú s nezistnou ochotou pomôcť. Aby som sa zbytočne nerozpisoval. Ak je potrebné urýchliť vybavenie občianskeho preukazu z tohto dôvodu, zajtra to budem riešiť s kolegami na oddelení dokladov a budem ta informovať. V najbližších dňoch budeme mať zasadnutie výboru OZ CHPH Rimavská Sobota, kde prednesiem návrh smerujúci k pomoci holubarovi v ťažkej životnej situácii.
s pozdravom
tajomnik OZ CHPH Mgr. Peter Bystrianský
Buček Eduard (28.02.2018, 08:59)
Peťo cením si tvoju pomoc .
Ďakujem
Buček Eduard (28.02.2018, 10:15)
Super sprava - Mgr. Peter Bystrianský urýchlil v Bratislave občiansky, tak že do piatku bude u nás .
Peter Bystriansky (28.02.2018, 12:48)
Prajem pekný deň

Týchto pár riadkov chcem venovať kolegom policajtom, s ktorými som dnes komunikoval ohľadne urýchlenia vyhotovenia spomínaného občianskeho preukazu a tohto silného životného príbehu či ťažkej udalosti.

Všetci oslovení policajti rýchlo a promptne zareagovali, boli ochotní pomôcť a poďakovanie patrí kolegom z OO PZ Tvrdošín, oddelenia dokladov Tvrdošín, OO PZ Poltár, oddelenia dokladov Poltár, OO PZ Lučenec a najmä kolegyni z NPC Bratislava.

V súvislosti s uvedeným ťažkým životným príbehom boli oslovení aj kolegovia z finančnej správy a HZZ, ktorý po zverejnení účtu sú tiež ochotní prispieť na liečbu a preklenutie zložitého obdobia.

Je dobrým znakom, že aj napriek všetkým neduhom dnešnej spoločnosti sa nájde množstvo emtaických ľudí ochotných pomôcť aj človeku, ktorého nikdy nestretli, ale jeho trápenie ich nenechá ľahostajnými.

Po dnešnom dni mám pocit, že v našej spoločnosti ešte nie je všetko stratené a veci dávajú zmysel.

Kolegovi holubárovi Zdenovi Blažekovi želám skoré uzdravenie v rámci daných možností a všetkým zainteresovaným pevné zdravie.

ešte raz ďakujem
Martin Urban (28.02.2018, 19:28)
Pán Buček neviem ako je to s kúpeľmi presne či to vipisuje obvodný lekár ale je možné že by to mohol odporučiť aj nejaký doktor ktorý vlastne je na príslušnom oddelení nemocnice kde pán Blažek ležal alebo bol hospitalizovaný neviem či to bolo v Čadci a či to
Martin Urban (28.02.2018, 19:31)
Spadá pod neurológa mne kúpele vypísal chyrurg takže možno treba aj tak skúsiť že nejaký vyššie postavených doktorov
Buček Eduard (28.02.2018, 20:05)
Dneska mal prísť obvodný do domu dôchodcov no ako som sa dozvedel od p. Jany ,ktorú som za nim poslal že neprišiel tak bola za vrchnou sestrou povedala jej situáciu čo požadujeme ,udajne že práve robila jednu žiadosť pacientovi a že túto našu postúpi tiež zajtra lekárovi. Ja tam zajtra budem okolo 14 hod tak sa popýtam.
Ak toto neprejde pôjdeme skúsiť ďalej. Veď je tam postih myslím podľa tabuliek nad 70 % no a to je dosť veľa ,aby zamietli.
Dobre by bolo ak je medzi nami nejaký lekár ,alebo niekto čo s tým robí a pomohol nám radou,bol by som mu vďačný.
Za pokus to stojí.
Martin Urban (28.02.2018, 20:25)
No tak to asi ani nerieši obvodný lekár a malo by byť odporúčanie od vyššieho doktora ako predpis
Buček Eduard (28.02.2018, 20:52)
Teraz mi volal jeden pán z východu že mal presne to iste tiež nerozprával ,ležal no a vyšiel s toho. Že sa mám obratiť na jeho Neurologa že má nárok že prečo o to hneď rodina nepožiadala. Ja som o tom s nimi začiatku rozprával no nedá sa ,"alebo nemôže " odpoveď.
Martin Urban (28.02.2018, 21:00)
Keby sa to týkalo Čadce možno sa viem opýtať manželky a ona sa vie ďalej ... Keby sa to týkalo veterinárna to není problém aj klinika ale humánny doktor je niečo iné...s pozdravom
Buček Eduard (28.02.2018, 21:14)
Ležal 5 mesiacou v Čadci
Martin Urban (28.02.2018, 21:24)
A tak to ste mal skôr povedať to je iná reč, zajtra to obvolam dnes už to nejde
Buček Eduard (28.02.2018, 21:27)
ok
Martin Urban (28.02.2018, 23:15)
Opatrovník nemôže konať v rozpore so záujmami toho, koho zastupuje. Inak zodpovedá za škodu, ktorú spôsobil tomu, koho zastupuje.

Opatrovník spravujúci aj majetok osoby, ktorá bola pozbavená spôsobilosti na právne úkony,ak nejde o bežnú vec, potrebuje na nakladanie s majetkom svojho zverenca schválenie súdu.( tzv. opatrovnícky súd ).
Súd v tomto konaní skúma, či úkon, ktorý má schváliť je v prospech toho, kto nemá spôsobilosť na právne úkony.
Ak manžel podpísal za manželku darovaciu zmluvu ako opatrovník, mal vopred požiadať o schválenie tohto právneho úkonu súd. Súd v tomto konaní skúma, či úkon, ktorý má schváliť je v prospech toho, kto nemá spôsobilosť na právne úkony.


Takéto konanie opatrovníka (darovanie nehnuteľnosti sa nepovažuje za bežnú vec) sa dá napadnúť návrhom na súd -určenia neplatnosti právneho úkonu, ktorým bol na základe darovacej zmluvy prevedený majetok manželky (zverenej osoby)
2009
29.03 myslí že to platí aj čo sa tyka zdravia pokiaľ bolo niečo zanedbané alebo neposkytnute
Buček Eduard (01.03.2018, 11:28)
Vážený chovatelia tak vďaka Peťovi občiansky je už tu a účet som už spravil aj vložil som môj prví vklad 1500 euro na liečbu Zdena Blažeka.
Kto môžte pomôcť prispejte .
Treba zakúpiť aj invalidný vozík.
transparentny ucet -sk 3209 00 0000 00 51 4198 8633
Za pomoc veľmi pekne ďakujem.
Martin Urban (01.03.2018, 12:46)
Starší elektrický vozík je hotová vec len háčik je či ho beriete nové batérie,a na Slovensku by mohol byť do dvoch týždňov
Martin Urban (01.03.2018, 12:46)
Zadarmo
Martin Urban (01.03.2018, 13:13)
Po telefonickom dohovore s pánom Bucekom a a veľmi dobrým kamarátom v Rakúsku vozík je vybavený ,pán Blažek veľa kilometrov a ešte ak je niekto ochotný ísť pre vozík 170kilometrov z okolia Bratislavy nech kontaktuje pána Buceka s pozdravom
Buček Eduard (01.03.2018, 21:01)
Teraz som sa vrátil z KNM kde som bol pozrieť Z.Blažeka spolu s Julkom a poriešiť neaké veci okolo kúpeľov.
Keď sme mu povedali správu o tom že chovatelia sa zmobilizovali a chcú mu pomôcť rozplakal sa ako malé dieťa.
Naobed mi tel.pán Urban že má vybavený vozik . V momente ako to dal na diskusiu mi volal Viktor Holubek s Terchovej že sa on postará o dovoz,čo ma veľmi potešilo. Cestou domov som sa stavil u Viktora dal mu kontakt na človeka v Rakúsku a doťiahli sme ostatne detaily .
Preto týmto dvom pánom patri obrovská vďaka za pomoc.
dneska som sedel v aute 4 hodiny tak som porozmýšľal o takomto riešení.
Sme úzko oklieštená komunita a okolie nás nevníma vážne tak si musíme pomáhať sami. Keď že je už účet charitatívny na svete chcel by som,aby sa využíval na pomoc nám chovateľom.
a., V prvom rade deťom chovateľov čo majú ťažký osud a potrebujú pomoc .
b., Chovateľom a ich manželkám čo majú podobný problém, ako p. Blažek.
Veď aj celkom malička pomoc ,niekedy znamená veľa.
Doťiahneme problém p. Blažeka a môžme riešiť ďalší čo navrhnete.
Dneska som oslovil aj mojich Poľských kamarátov no myslím že pomôžu aj oní.
Ozval sa mi aj Marek Hnilička TS-Rečany CZ a Jan Bohenčiak TS-Giewont Pl. Že prispejú aspoň maličkou čiastkou.


Buček Eduard (01.03.2018, 21:02)
Účet -transparentny ucet -sk 3209 00 0000 00 51 4198 8633
Možnosť nahliadnutia do účtu má každý.
Za pomoc veľmi pekne ďakujem.
Buček Eduard (01.03.2018, 21:42)
Názov Účtu
Buček Eduard dobročinný účel -
sk 3209 00 0000 00 51 4198 8633
Peter Bystriansky (01.03.2018, 21:45)
Pred chvíľou som sa vrátil zo zasadnutia výboru OZ, kde sme po prerokovaní bodov programu v diskusii prebrali aj Zdenov prípad. Na moje prekvapenie nič som nemusel vysvetľovať, lebo je to podrobne sledované a všetci Zdenovi fandia a držia palce. Veď za tak krátky čas má táto diskusia bezmála 5000 videní. Členovia výboru bez váhania navrhli urobiť zbierku vo svojich Základných organizáciách a sami hneď prispeli finančnou hotovosťou. Dokonca aj člen výboru, ktorý je teraz nezamestnaný bez rozmýšľania vytiahol peňaženku. Vyzbierana hotovosť je u mňa a keď sa zbierka v rámci OZ CHPH ukončí sumu vložím na spomínaný účet.

Chovatelia OZ CHPH Rimavská Sobota prispejú na liečbu.

Príspevok vložený po zasadnutí výboru OZ CHPH Rimavská Sobota
Miroslav Vavrek (02.03.2018, 06:29)
ZO Stropkov-mesto na svojej členskej schôdzi konanej 1.3.1018 odsúhlasila finančný príspevok na liečbu Zdenkovi,ktorý bude zaslaný na zriadený účet.Zároveň mu všetci prajeme skoré uzdravenie.
Buček Eduard (02.03.2018, 13:55)
Dokonca si spomenul po 25 rokov aj môj syn Miloš ktorý býva v B.B.
dal na účet 20eu s poznámkou -
Názov protiúčtu:

Buček Miloš
Poznámka:

Ujovi Blažekovi ako poďakovanie za 100 korún ktoré mi dal na kolotoče keď som bol malý, aj s úrokom : ) s koré uzdravenie prajem.
Buček Eduard (02.03.2018, 21:28)
Na účte je 2190eu . Viď vklady:
transparentny učet - Buček Eduard
Buček Eduard (05.03.2018, 14:25)
.
Popis obratu
Protiúčet
Poznámka

Dátum zúčtovania

Čiastka, mena
1.
Bezhotovostný vklad
SK6509000000000054128325 - Buček Eduard
F001050320184195819 Vrátenie na účet- oprava : Omylom som poslal z tohto účtu synovi .Buček Edo

05.03.2018

150,00 EUR - oprava omylu
2.
Platobný príkaz na úhradu / FIT 2.0 (EB)
SK5409000000000321873937 - Miloš Buček

05.03.2018

-150,00 EUR -Omylom poslané z účtu
3.
Bezhotovostný vklad
SK2311000000002613172621 - Vajda Miroslav, Ing.
10737522

05.03.2018

10,00 EUR- Vajda Miroslav, Ing.
4.
Bezhotovostný vklad
SK3002000000002538303555 - - Francia Roman Voštenák Synovec Márie Bučekovej
10737499

05.03.2018

30,00 EUR
5.
Bezhotovostný vklad
SK8402000000003168764753 - Jakub Varmus
10737499

05.03.2018

100,00 EUR-Jakub Varmus
6.
Bezhotovostný vklad
SK7309000000005065855408 - Tarana Ľubomír
F001050320183979486 vklad 1

05.03.2018

200,00 EUR- Tarana Ľubomír
7.
Bezhotovostný vklad
SK4909000000000323575407 - Mudronček Michal
F001040320183686190 Skore uzdravenie praje Michal Mudro ncek, Sonicka a Angelika Bucekove. Drzime palce

04.03.2018

30,00 EUR- Zať Edov s rodinkou
8.
Bezhotovostný vklad
SK5409000000000321873937 - Buček Miloš
F001030320183619108 Príspevok od Handerek Wojtek, Ziwie c, PL, Otcov kamárat.

04.03.2018

100,00 EUR -Handerek Wojtek,
9.
Bezhotovostný vklad
SK5409000000000321873937 - Buček Miloš
F001030320183619109 Príspevok od pána Jackujiaka, Lučen ec

04.03.2018

50,00 EUR - Jackujiaka,
10.
Bezhotovostný vklad
SK1709000000000056691250 - ZIHLAVNIK VLADIMIR
F001020320183546647

02.03.2018

100,00 EUR- ZIHLAVNIK VLADIMIR
11.
Bezhotovostný vklad
SK5409000000000321873937 - Buček Miloš
F001020320183543506 Príspevok od Latus Vlado, Jasenica

02.03.2018

50,00 EUR- Latus Vlado,
12.
Bezhotovostný vklad
SK5409000000000321873937 - Buček Miloš
F001020320183543437 Príspevok od Bobek Stašek, Otcov ka marát, Čierny Dunajec PL

02.03.2018

100,00 EUR- Bobek Stašek,
13.
Bezhotovostný vklad
SK5409000000000321873937 - Buček Miloš
F001020320183543010 Príspevok od Leona Wujciaka, otcovh o kamaráta, Rabka PL na liečbu

02.03.2018

100,00 EUR - Leona Wujciaka,
14.
Bezhotovostný vklad
SK5409000000000321873937 - Buček Miloš
F001020320183542899 Príspevok od Romana Stopu, otcovho kamaráta - Makow podhalansky, PL

02.03.2018

100,00 EUR - od Romana Stopu
15.
Bezhotovostný vklad
SK8609000000000311228387 - Velič Peter
F001020320183480761 Peter Velič, Druzstevna 1297/6a, 02 401, Kysucke Nove Mesto.

02.03.2018

10,00 EUR-Peter Velič
16.
Bezhotovostný vklad
SK5409000000000321873937 - Buček Miloš
F001020320183454166 Ujovi Blazekovi ako poďakovanie za 100 korún ktoré mi dal na kolotoče keď som bol malý, aj s úrokom :) s koré uzdravenie prajem.

02.03.2018

20,00 EUR
17.
Bezhotovostný vklad
SK5409000000000321873937 - Buček Miloš
F001020320183453798 Príspevok z TS Giewond PL

02.03.2018

20,00 EUR -TS Giewond PL
18.
Bezhotovostný vklad
SK5409000000000321873937 - Buček Miloš
F001020320183453519 Príspevok od Jozefa Floreka

02.03.2018

50,00 EUR
19.
Bezhotovostný vklad
SK5409000000000321873937 - Buček Miloš
F001020320183453236 Príspevok od Slava Šimka

02.03.2018

20,00 EUR -od Slava Šimka
20.
Vklad hotovosti
Magdaléna Barbiríková ,

02.03.2018

20,00 EUR-Barbiríková ,
21.
Bezhotovostný vklad
SK1209000000000172486545 - Barčin Branislav
F001020320183300693 Viliam Barcin team pre p. Zdena Bla zeka

02.03.2018

100,00 EUR- Barcin team
22.
Bezhotovostný vklad
SK6509000000000054128325 - Buček Eduard
F001010320183069864 Dobročinné účely Eduard Buček

01.03.2018

1 500,00 EUR - Buček Eduard
Počet položiek na stránku:
Tip pre vás...

Vážený chovatelia zatiaľ poslali na účet títo chovatelia za čo v mene p. Blažka ďakujem
Buček Eduard (06.03.2018, 09:29)
Tak po invalidný vozík do Rakúska šlo už dneska auto.
Vďaka patrí predsedovi OZ- Terchová Viktorovi Holubkovi.
Tiež mi výdatne vo veci liečby pomáha p. Ján Bučo,ktorému tiež patrí veľká vďaka.
Martin Urban (06.03.2018, 20:49)
Môžem potvrdiť prevzatie a teší ma že som možno trošku pomohol kolegovi holubarovi s pozdravom Urban Martin
Buček Eduard (07.03.2018, 08:37)

Bezhotovostný vklad
SK6902000020140015805012 - SLOVENSKÁ POŠTA, A.S.
10744345

06.03.2018

100,00 EUR Výbor - OZ Terchová
2.
Bezhotovostný vklad
SK1111000000002619500147 - HOLJENKOVÁ ANNA
10744288 HOLJENKA PETER DUNAJOV okr.CADCA

06.03.2018

20,00 EUR
3.
Bezhotovostný vklad
SK2675000000004008449791 - BULKO PETER
10744285 Bulko Peter

06.03.2018

50,00 EUR
4.
Bezhotovostný vklad
SK1302000000001241043612 - Richard Baško
10744263

06.03.2018

20,00 EUR
5.
Vklad hotovosti
Viera Delingová , GREG TEAM - 500 EUR
Ďalšie platby
Buček Eduard (08.03.2018, 09:55)
Ďalší ktorým nie je ľahostajný osud iných. Ďakujeme.
.
Bezhotovostný vklad
SK5909000000000360409328 - Chovanec Kamil
F001070320185188700

07.03.2018

100,00 EUR
2.
Bezhotovostný vklad
SK6509000000000054128325 - Buček Eduard
F001070320185110501 Kamarátovi Zdenovi na skoré uzdrave nie Peter Ambrozaj Trenčín

07.03.2018

20,00 EUR
3.
Bezhotovostný vklad
SK9802000000001257930558 - Ján Karas
10751405 Prajem skore uzdravenie.

07.03.2018

50,00 EUR
4.
Bezhotovostný vklad
SK3775000000004009305036 - KONECNY DUSAN
10751268

07.03.2018

20,00 EUR
5.
Bezhotovostný vklad
SK3509000000000103811877 - Vojtek Jozef,Vojteková Božena
F001070320184908797 Jozef Vojtek, Stará Ľubovňa
20,00 Eur
Dušan Konečný (08.03.2018, 13:19)
Slovenska sporitelna ma aj online stranku, kde sa daju pozerat pohyby na vsetkych transparentnych uctoch

Transparentný účet Eduard Buček
Buček Eduard (08.03.2018, 20:57)
Dušan dal som to tu nakoľko niektorí sa nevedeli tam dostať.
Super správa Viktor Holubek s kamarátmi doviezli inval. vozík.
Vozík treba trochu zreparovať . Bol som ho teraz zaviesť do jedného pána čo opravuje kosačky a podobné veci.
Urobili sme takú malú obhliadku a zistil že predne dve gumy sú odležané a dierave,jedno ložisko buď je uvolnené ,alebo bude treba nové ,batérie sú dve nakoľko je to vozík s dvoma motormi. dali sme ich nabíjať no povedal že na 99 % budú zlé odležané. Uvidíme ráno o 7 ráno sme sa dohodoli že prídem a budeme vedieť či fungujú. inak že ho celý premastí aj namaľuje kde je trochu hrdzaví . Elektriku s ovládačom prehodí na ľavú stranu nakoľko Zdeno ma pravú ruku ochrnutú. Sľúbil že každý deň po práci dačo spraví a do týždňa bude hotoví.
Dúfam že Zdenovi bude slúžiť dobre a keď začne sám chodiť vozík poskytneme ďalšiemu čo bude potrebovať.
Ešte raz vďaka patrí p.Martinovi Urbanovi a Viktorovi Holubkovi za vybavenie a dovoz vozík.
Buček Eduard (09.03.2018, 13:37)
Gumy som zohnal za uvarenie dobrej kávy od kamaráta čo bol u mňa v predajni už sú aj preložené.
No batérie sú zlé.
Bol som ich teraz kúpiť v Autotechni - Matejka 2x 89 eu ´= 178 EU
Nabijaci zdroj 41.Eu
-------------
Spolu 219 EU
Taktiež ešte chcem zakúpiť Vankúš a Paplón nakoľko pod čím spáva sa nedá povedať že je to paplón. Neviem koľko má rokov ale je prepotený a perie v ňom určite už hnije.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené