Poďakovanie

Ján Viglaš (27.01.2018, 22:19)
Výbor OZ CHPH Terchová týmto ďakuje organizátorom za príjemne posedenie na spoločenskom večierku a bravúrne zvládnuté zabezpečenie a priebeh ako CV tak aj SEV v Trenčíne. Ďakujeme!
Peter Tokoš (27.01.2018, 22:51)
Chcem vysloviť poďakovanie organizátorom dnešnej "super" výstavy holubov v Trenčíne. Celá výstava prebiehala v príjemnom a priateľskom prostredí, bola vynikajúco zabezpečená. Najlepšia výstava za posledné roky. Gratulujem a ďakujem.
Mgr. Robert Molnár (28.01.2018, 06:42)
Je to síce všetko "super" ale Nitra je Nitra. Treba myslieť aj na chovateľov z východu. /neviem aký majú na to oni názor/ Možno že vrchom majú dobrú cestu. Ale ja sa musím trmácať skoro 3 hodiny/ z Lučenca/ a v Nitre som za 1,15 hod. Nič v zlom Peťo. /teraz neviem či si to Ty Peter s ktorým si tykám? čo si mi doniesol dobré vínko za zaleteného holuba :) /
Peter Tokoš (28.01.2018, 12:37)
Pozdravujem Ťa, Robo. Áno, trefa, som to ja. Skalické vínko je stále dobré a je ho dostatok. Môžeme niekedy zopakovať. :-) Ten zaletený holub bol jeden z mojich najlepších. Už je z neho iba odchov, synovia. Ten sa stratil vo svete.
Buček Eduard (28.01.2018, 13:59)
Malý môj postreh.
Nakoľko som dva dni prichádzal na výstavu spolu s usporiadateľmi niečo pred 6 hodinou a odchádzal medzi poslednými tak som veľa videl a zažil.
Ráno : družstvo usporiadateľov OZ- Trenčin nastúpené dostali inštruktáž a makali ako fredky. Menili papiere v klietkách,krmili,napájali,čistili . Radosť pozrieť na takúto partiu. Potom sme dali po frťanku a káve a zase sa rozišli plniť úlohy.
Myslím že im patrí najväčšia vďaka.
Taktiež vďaka patrí celému výboru Slov.Zväzu nakoľko pripravili vkusne katalóg,propagáciu,spoločný večer a množstvo iných veci . Je vidno že sú to ľudia čo im zaleží na dobrom mene Slovenská.
Veľký mínus je to naše pohostinstvo ,myslím slabá strava a ohromné predražená. Tam nebol poriadny guľáš ,alebo jedlo čo by bolí privítali mnohý čo debatovali pri stoloch a štamrdlíku. Toto všetko som postrehol v mojom stánku ,kde sa vystriedalo mnoho hostí z Poĺska,Čiech,Ukrajiný Rumunska , Slovenska a ochutnávali Bošácku pravú jablčkovicu, slivovicu a dobrú kávu, korbáče oštiepky a samozrejme výrobky šunky,klobásky,tlačenky,pašteky f. Handerek ktore priniesol a konštatovalí že tu je u mňa lepšia strava ako na výstavisku. Akurát boli nespokojný že som mal málo priestoru na posedenie lebo som mal len 8 stoličiek a v určitých chvíľach nás tam sedelo 15. No ale sa bavili tak im neprekážalo že sedia na vedrách a prepravných. košoch.
Ešte by som chcel poďakovať naším zákazníkom že malí so mnou a mojou rodinou trpezlivosť ,lebo sme niekedy obslúžili chovateľov čo sa prepchali zo zadu aj chovateľov starších ,aby dlho nečakali v rade a tým pádom ste dlhšie čakali.
Dneska mi už volali viacerí z Poĺská dokonca aj z Ukrajiny že sa im tu páčilo ,aby som aj za nich poďakoval že Trenčín bol super že o rok prídu znova a dúfaju že to bude opäť Trenčín .
Tak že aj za zahraničie skladám pozdrav a poďakovanie.
Milan Blahovský (28.01.2018, 15:05)
V mene svojom a verím, že aj kolegov z prezídia a UKK, vyslovujem slová uznania a poďakovania za technické zvládnutie vecí, ktoré mnohí návštevníci ani nevideli, teda prípravnej a upratovacej fázy výstavných priestorov. Poďakovanie patrí aj manželkám či dcéram chovateľov OZ Trenčín, ktoré sa zapojili a prispeli k pozitívnemu hodnoteniu SEV ako aj CV. Určite sa nájdu chybičky a neboli by sme to my chovatelia PH, keby sme ich nehľadali ako prvé...Kritika nám ide určite lepšia ako práca na vlastných holubníkoch.
Poďakovanie aj firmám, ktoré merali cestu do výstaviska EXPO a umožnili chovateľom nakúpiť to čo by malo podporiť kvalitnú prípravu ich miláčikov počas sezóny. To či bolo jedlo alebo pivo drahšie, to už je druhoradé, dalo sa posedieť a pokecať či popiť s kolegami dosť. Mrzí ma, že som musel všetkých v sobotu odmietnuť, keďže som mal za úlohu doviezť vystavované holuby nášho OZ domov ( samozrejme aj svoju maličkosť ) bez straty vodičského osvedčenia....Niekedy inokedy, keď sa obetuje zase ktosi iný.
Jaroslav Benka (28.01.2018, 21:47)
Výstava veľmi dobrá ale pochvala a odvaha patrí aj tým chovateľom čo pomáhali pri záchrane života jedného chovateľa bol to veľmi nepríjemný pohľad pri oživovaní keď som okolo prechádzal .Dúfam,že pán bude v poriadku.
Július Krško (30.01.2018, 18:30)
Moje poďakovanie patrí Petrovi Psotnému zo Starej Turej,ktorý mi zaslal poštou katalógi z CV Trenčín 2018. Veľmi ma prekvapil s týmto dobrým skutkom, napriek tomu že sa nepoznáme a nikdy sme sa nevideli. Peter veľmi pekne ďakujem a nech ti to Boh vynahradí stokrát, nakoľko neviem kedy sa naše cesty stretnú. Ešte raz veľká vďaka. S pozdravom Julo.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené