VÝSTAVA OZ CHPH TRENČÍN A REGIÓNU POVAŽIE A SENICE

Martin Dzurák (25.12.2017, 19:38)
Členovia ZO CHPH Bošáčka pozývajú chovateľskú verejnosť na výstavu OZ Trenčín spojenú s výstavou Regiónu Považie a Senica, ktorá sa koná 30.12.2017 v K. D. v Bošáci so zač. o 9.00 hod. Predajcovia: Motlo, Magušin, Zenek. Bohatá tombola s poukazmi na odber mláďat v roku 2018 od popredných chovateľov OZ a Regiónu. Občerstvenie v reštaurácií priamo na výstave samozrejmosťou a o pitný režim je postarané tiež.
Nenechajte si ujsť možnosť vidieť najlepšie holuby najväčšej oblasti na Slovensku a víťazov spoločných pretekov Regiónu Považie a Senica.
Martin Dzurák (27.12.2017, 19:54)
V tombole je pripravených 20. ks. poukazov na odber mláďat ročníka 2018 od Top- 10. chovateľov OZ Trenčín, tiež popredných chovateľov Regiónu Považie a Senice. / Koprivňanský, Kováč, Ing. Bartošek, Luhový,Beňák atď./ tiež od p. Valíčka, Krajčika. Poukazy na dodanie holubov do TS. /Žilina-p. Laš/ a /Tatry Derby-p. Haraga/ sú v tombole tiež. Na výstave bude aj možnosť zakúpiť zaujímavé holuby od popredných chovateľov OZ. / Turan, Peráček, ing. Bartošek, ing. Benča/
Na Vašu účasť sa tešia poriadatelia.
Martin Dzurák (01.01.2018, 11:49)
V mene všetkých chovateľov Z.O. CHPH BOŠÁČKA by som chcel poďakovať chovateľom, ktorí vystavili holuby na tejto výstave, sponzorom, za podporu ktorou prispeli do tomboly a samozrejme návštevníkom výstavy a popriať im do Nového roku všetko dobré.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené