Výstava OZ-Levice

Buček Eduard (02.12.2017, 21:57)
Bol som prekvapený ,aka partia holubárov a atmosfera bola na výstave OZ-Levice. Chovatelia sa bavili medzi sebov,bez nejakých urážok a excesov.
Holuby výborne,obsluha a personal super aj guláš a vinko super. Rozoberali sme MS, narod. preteky a mnoho iných vecí .
Myslím že Vaša OZ bude rýchlo napredovať .

Ďakujem všetkým za príjemne stráveny deň a super spoločnosť.


Jaroslav Kronka (03.12.2017, 08:31)
Chcem sa aj ja poďakovať organizátorom oblastnej výstavy, členom ZO Vyškovce nad Ipľom pod vedením Ernesta Kováčika a Júliusa Kršku a celému ich tímu, ktorí pripravili výstavu s dobrou atmosférou.

Poďakovanie taktiež patrí aj celému oblastnému výboru OZ Levice.

Ešte raz ďakujem za vydarenú holubársku akciu.

S pozdravom Jaroslav Kronka a spokojní zúčastnení členovia ZO Levice
Milan Brezina (03.12.2017, 10:16)
Za výbor OZ Levice by som sa tiež chcel pridať a poďakovať ZO Vyškovce nad Ipľom za zorganizovanie už v poradí tretej oblastnej výstavy.Všetky tri výstavy splnili nielen najprísnejšie výstavné kritériá,ale boli aj peknou spoločenskou udalosťou.Zaujímavosťou a možno aj raritou týchto výstav je,že vstupné,občerstvenie,guláš a klietkové je zadarmo!Naša vďaka patrí aj predajcom pp. Edovi Bučekovi(vašholubník) a Antonovi Valigovi za predaj chovatelských potrieb a kvalitný celoročný servis pre našich chovateľov.Som rád,že sme sa na výstave zišli v hojnom počte,za čo patrí poďakovanie našim chovateľom,ako aj chovateľom z iných OZ.Želám všetkým OZ mať vo svojich radoch takú organizáciu,akou je ZO Vyškovce.Bezproblémoví ľudia ochotní nezištne urobiť niečo pre dobro chovatoľov.Ešte raz vám všetkým ďakujem za príjemne prežitý deň a prajem peknú prvú Adventnú nedeľu.Milan Brezina
Július Krško (03.12.2017, 15:36)
Ďakujem Vám v mene celej ZO CHPH Vyškovce nad Ipľom za úprimné slová. Sme radi že sa Vám páčilo na dolniakoch,snáď v budúcnosti sa stretneme zase. S pozdravom Július Krško.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené