BENZING - PF 2017

Dušan Konečný (31.12.2016, 18:33)
Rád by som v mene spoločnosti Gantner Pigeon Systems poprial všetkým aktuálnym aj budúcim zákazníkom značky BENZING všetko dobré do nového roka, množstvo špičkovo skonštatovaných holubov a veľa radosti z nášho koníčka.

Rád by som dal do pozornosti aj novinky a plány na 2017:

Už zajtra začína veľká 3-mesačná výmenná akcia všetkých značiek EKS vrátane mechanických hodín za nový systém BENZING za zvýhodnenú cenu. Novinka: Ak ste v ZO, kde systém BENZING nie je, ponúkame Vám pri zakúpení prvého systému BENZING do ZO klubovú jednotku v hodnote 530 EUR zadarmo. Zvýhodnená ponuka platí do 31. marca 2017. Cenník systémov pri výmene nájdete na www.benzing.sk

V sezóne 2017 Vám BENZING prináša možnosť online prenosu doletov priamo na MyPigeons, automatické online hlásenie holubov z regionálnych a národných pretekov (ale aj všetkých ostatných) a po nádejnej úprave PP aj možnosť vyhodnotenia preteku z domu, či automatická tvorba reportov nasadený/umiestnený pre každého holuba.

V prvom kvartáli 2017 je plánovaná aktualizácia SW pre M1, ktorá umožní kontrolovať napätie na každej pripojenej anténe zvlášť - čím BENZING potvrdí svoje svetové prvenstvo v diagnostike funkcionality antén priamo doma.

V treťom štvrťroku by sa mal objaviť prototyp nového systému M3 s čím je spojený aj vývoj úplne vynovenej verzie PideXX (program pre čipovanie a prepojenie EKS s PC).

V dlhodobých plánoch vývoja je aj pripojenie klubového systému na internet a online nahrávanie košovaných holubov na MyPigeons, či automatický prenos doletov na MyPigeons počas vyhodnotenia preteku v ZO bez potreby manipulácie s exportom a importom.

K otázkam a otvoreným záležitostiam z oblastných a regionálnych výstav

- systémy, ktoré som vzal so sebou - väčšina je pripravených a bude možné ich prevziať na CV, 2 systémy M1 sú ešte v Rakúsku a budú pripravené do konca januára.
- systémy M1, ktoré nebolo možné aktualizovať a nevzal som ich so sebou - prineste ich prosím na CV, výrobca zabezpečí aktualizáciu a doručenie k Vám zadarmo
- systémy, ktoré majú iný ako slovenský SW - prosím prineste hodiny aj klubový systém na CV, zabezpečím nahratie SK SW zadarmo.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené