Benzing na Slovensku

Dušan Konečný (30.11.2016, 17:07)
Určite veľa chovateľov už postrehlo informáciu, že výpočtový program MyPigeons sa v roku 2016 stal súčasťou portfólia spoločnosti Gantner Pigeon Systems (značka EKS Benzing). Benzing tak rozšíril svoju ponuku o strategický produkt a MyPigeons má zabezpečený vývoj pre ďalšie roky.

Okrem spolupráce na vývoji MyPigeons sme sa dohodli aj na obchodnom zastúpení značky Benzing pre Slovensko. Nejedná sa o nahradenie doterajšieho výhradného predajcu - spoločnosť Trix, ale o rozšírenie obchodných aktivít, zlepšenie úrovne technickej podpory a najmä uvedenie noviniek, ktoré značka Benzing prináša pre chovateľov.

Najväčšou novinkou 2016 je prepojenie produktu Benzing Live! s výpočtovým programom MyPigeons, ktoré Vám už v sezóne 2017 prinesie možnosť prenosu doletov z holubníka priamo do výsledkov, automaticky za Vás nahlási dolet holuba online, prenesie všetky dolety na MyPigeons v reálnom čase a dokonca Vám umožní vyhodnotiť pretek z domu a vytvorí za Vás online pretekovú dokumentáciu.

Máme veľmi dobre rozbehnutú diskusiu s prezídiom SZCHPH o potrebných úpravách pretekového poriadku, v nasledujúcom čísle časopisu Poštový holub sme dokonca dostali priestor pre predstavenie tohto produktu. Touto cestou by som zároveň rád poďakoval aj nášmu prezídiu za ústretový a otvorený prístup pri zavádzaní takýchto významných noviniek.

V decembri plánujeme s manželkou navštíviť niekoľko výstav a predstaviť produkt priamo chovateľom, okrem toho aj ukázať možnosti exportu pretekových údajov zo systémov Benzing a následný import do MyPigeons a zvýšiť tak podiel elektronicky spracovaných dát v nasledujúcej pretekovej sezóne.

Okrem toho budeme vykonávať aktualizáciu softvéru v EKS - zadarmo, priamo na mieste a na počkanie pre systémy G2 a M1. Zároveň vytvoríme zálohu Vašich načipovaných holubov a v prípade, že sa Vám počas sezóny čokoľvek prihodí s EKS, budeme Vám vedieť expresne zabezpečiť servisný EKS aj s Vašimi údajmi pre okamžité použitie na ďalšom preteku - viac o tejto službe priamo na mieste.

Plánované návštevy výstav:
Výstava KDTVR - Šariš - sobota 03.12.2016, 09:00 - 15:30
Oblastná výstava Bratislava - sobota 10.12.2016

na víkend 17.-18. zatiaľ nemáme potvrdenie a upresním to dodatočne.

Máme zabezpečený stánok aj na CV v Nitre, kde bude možné prevziať predobjednávky z lokálnych výstav a zároveň zakúpiť produkty zn. Benzing vrátane originálnych čipov.

Pracujeme aj na nových stránkach www.benzing.sk, ktoré poslúžia nielen ako elektronický obchod ale aj zdroj kompletných informácií o produktoch a všetkých možnostiach, ktoré značka Benzing prináša. Plánované spustenie webu je do konca roka 2016. Dovtedy je možné sledovať naše aktivity na facebooku

https://www.facebook.com/benzingSK/
Milan Blahovský (30.11.2016, 17:48)
Snáď sa po tomto zobudia aj ďalšie systémy. Držím palce !
Buček Eduard (01.12.2016, 07:08)
Dušan 18.12. máme u nás v Tvrdošíne výstavu. Na Orave je najviac na Slovensku značky Benzing cca 98%. Srdečné Ťa pozývam .
Dušan Konečný (01.12.2016, 16:27)
Edo ďakujem, potvrdzujem 18.12. výstava OZ Tvrdošín a zároveň predbežne 17.12. Višňové, výstava regiónu Sever. Tešíme sa na stretnutie.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené