SZCHPH
SZCHPH
Derby Arona Tenerife 2016/2017 - možnosť účasti

Autor: Daniel Krajčík

Derby Arona Tenerife...
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

martin urban
martin urban
27.03.2017, 19:46
uz mi to neda a stretnesa genetik a mesiar a masiar sa pita genetika co chova genetik odpovie ze chova geneticky modifikovane holubi a su vzacne mesiar mu na to odpovie tak daj na polievku :D a je to pekne ze mate uspech zemate peniaze vsetko super tak som zvedavi ci sa vam to podari geneticky vypocitat a dobre s kombinovat s x faktormy a tesim sa na tuto sezonu ktoru si chcem pozriet do konca a gratulujem ze sa tu takto pricinujete k zvysovaniu poctu mladych chovatelov a vas tesi tenerife Mna tesil ten kolin kde ta vasa genetika zlihala a majstri maju na to holuby vy moznoze peniaze a preto majstry lebo aj ta kukucka na koline bola z vasho pohladu genetiky zaklad na slovensku a povod z dunajova ....... tak vsak Peter vie asi oby dvaja vedia ....aj kukucka zaleti akomotyka vystreli
MR
Mgr. Robert Molnár
27.03.2017, 17:33
a ešte chcem dodať že tento rok som tam nedal holuby za to že minuly rok skratili zavod ked tam dam holuby tak maju letiet tu trat ktora je planovana aj keby skapaly, na to som tam dal take tvrde holuby:(
MR
Mgr. Robert Molnár
27.03.2017, 17:24
p.Holienka máte jednu veľkú pravdu. minulí rok som mal prvý raz holuby v TS Tenerife. dal som tam tri kusy . Dva sa mi dostali do semifinale a jeden do finale kde skoncil ako prvy zo slovenskych holubov. a kde bol velkochovatel greg ? za mnou , a boli to holuby po skromnom ale vybornom chovatelovi p. Mákovi Štefanovi z Fiľakova a môj. s pozdravom robo / este chcem dodat ze 2-hy holub bol z znova z nasej ZO Tomasovce OZ Rim.Sobota p. Svorena tiez skromneho , normalneho chovatela a nášho výcvikára./
P.Matalik
P.Matalik
25.03.2017, 19:45
Chlapi ,nehádajte sa.Všetko to vyplynulo z dosť/z môjho pohľadu/,nešťastného príspevku p.Grega. Mne s toho vyplýva ,že objavil niečo,čo holubári aj vedci hľadajú už viac ako jedno storočie.Odporúčal by som prečítať reportáž o GPG týmu v časopise poštový holub myslím že z r. 2016..Zaujali ma v ňom tri skutočnosti .Vysoký stav chovných holubov/okolo 400 ks.Nákup špičkových holubov z celého sveta,ale hlavne okolo 150 ks!! mladých daných do rôznych TS v danom roku!Z toho mi logicky vyplýva rovnica dobré +dobré a niečo sa musí ujať.Poznal som aj poznám chovateľov zo svojho okolia,ktorý doslova nevedia ani zobrať holuba do ruky.Rodokmene im taktiež málo hovoria a aj cez to vedeli,resp vedia získať špičkové ceny!Môžeme sa tváriť,že oko,krídlo,ramienko,posledne záberové letky,dýchanie,aerodynamický tvar tela...sú rozhodujúce.Lenže všetko sú to iba pomocné znaky.Nakoniec musí rozhodnúť chovateľ svojim citom, intuíciou,odhadom pri zostavovaní párov,alebo pri nasadení na pretek.Aj tak však posledné slovo má kôš,ktorý rozhodne.
Peter Holienka
Peter Holienka
25.03.2017, 19:39
Pán Gregorovsky.
Nedá mi nezareagovať na Vaše príspevky. Podľa Vás na Slovensku nechová 80-90% chovateľov poštové holuby, ale len dajaký odpad, nakoľko neboli nakúpené od 2 000€ hore alebo ako ste to mysleli? Ak sa nemýlim, z tých 128 Vašich mladých, ktoré ste dali do tejto testovacej stanice, bolo 124 z nich odpad, keď sa nedostali na finálový závod a boli zrejme tiež z holubov od 2 000€ hore, nakoľko Vy chováte len genetické holuby. Koľko chovateľov by si to na Slovensku mohlo dovoliť? Podľa mňa, závod kde príde 30 holubov naraz zo 179 kusov a z 320 km, nie je závod, ale dofúkavák a ktorý holub vojde prvej dnu, vyhrá, takže to nie je až tak o genetike, ale o šťastí - možno sa mýlim.
Chcel by som ešte dodať, že všetci víťazi na Slovensku, ktorí nie sú vychované z tých holubov od 2 000€ hore, je podľa Vás odpad a nehodia sa na nič, ale mňa teší a myslím si, že aj viacerých chovateľov na Slovensku, že keď holuby za 20 alebo 100, poprípade 200€ dokážu poraziť bez problémov a nie raz tie dvoj tisícové, takzvané „geneticky vyšľachtené“. Musíme brať do úvahy, že Slovensko sa ekonomicky nemôže rovnať so Západom. Prevažná časť chovateľov Slovenska je rada, keď môže dať do T.S- tri až päť kusov. Neviem či je na Slovensku taký chovateľ, ktorý dá do testovacích staníc 3 roky po sebe, 200 a viac mladých ročne. Chcel som poukázať na to, že nemáme všetci také možnosti ako Vy, a preto je môj názor taký, že bez malých nebudú ani veľký.
Týmto článkom som nechcel nikoho uraziť, je to len môj názor.
S pozdravom
Holienka
MV
Miroslav Vavrek
25.03.2017, 17:30
Pán Jakubčak,ja som na tvoj príspevok nereagoval,je to tvoja vec čo píšeš.Aroganciu som zažíl,tak viem dobre čo jeto. A ten géll si nechaj,keď sa ti zvyšil keď si sa pchal do zadku niekomu Ty,možno sa ti ešte zíde.
JOZEF JAKUBČÁK
JOZEF JAKUBČÁK
25.03.2017, 17:21
Tebe Miroslav Vavrek nevadi arogancia?O akej zavisti tu trepes! Uvazujem vazne ze ti poslem trochu gelu aby ta to nebolelo ked sa mu uz tak pchas do zadku....
MV
Miroslav Vavrek
25.03.2017, 16:06
Pán Grzegorowski,,Greg Team,gratulujem Vám k úspechu,je malo takých ktorým sa to v tak náročnej TS podarí.Pogratulovať treba aj ostatným zastúpcom Slovenska za pekné umiestnenie.Niektoré príspevky sa nedajú komentovať ani na ních reagovať.Že ste reprezentoval Slovensko,hoci ste rodený Poliak oto viac by sme si Vás mali važiť.Veď žijme v demokracií a v Europe.Nerobte si ťažkú hlavu,závisť je aj bude.Aky sme radi,keď nás reprezentuje Nasťa Kuzminová a nie je Slovenka,alebo ako si vážia Slovákov,taký Beňovsky alebo Štefaník,postavili im aj sochy tam kde žili zato,čo spravili pre ích štát aj keď neboli ích občania.Verte ,že aj na Slovensku sa nájdu ľudia a chovatelia,čo si Vás vážia aj vašú prácu.Držím Vám palce a prajem ešte veľa takých a lepších výsledkov.Letú zdar
JOZEF JAKUBČÁK
JOZEF JAKUBČÁK
25.03.2017, 15:24
Super gratulacie aj odpoved...idiot greg a jeho genetika...vypotene hluposti hodne na posudenie psychiatrom... v jednom mu ale dam za pravdu v bezvedomi boli vsetci co mu umoznili na slovensku lietat podakoval sa Vam dostatocne....
JOZEF JAKUBČÁK
JOZEF JAKUBČÁK
25.03.2017, 15:13
Jozef Toporcer
Jozef Toporcer
25.03.2017, 01:07
Pan Grekteam- najskôr by som chcel vedieť odkiaľ pochadzate ked že ste uviedol že holubarite iba 3.roky a tomu Slovenčinovi davate riadne popičovy tak som trocha zmeteny z vašho vyjadrovania na tomto diskusnom foru Viem vás pochopiť že ste uneseny z umiestnenia vašho holuba ale ako napisal pan Vidhold treba sa držať pri zemi- ten holub čo vam dnes vyhral 25,000 eur to sa vam vratilo čo ste do teraz prehral pri učasti v test. staniciach v uplynulych ročnikoch a tiež si myslim že by ste nemali rozdavať rozum chovateľom ktory holubaria pol sotorčie a niečo dokazali či už v ramci OZ alebo v ramci Slovenska. je rozdiel starať sa o holuba doma alebo sa spoliehať na ošetrovateľov v TS tam je to uplne tabu - p. Matalik v jeho prispevku to popisal dosť zrozumyteľne
GT
Greg Team
24.03.2017, 20:47
Pan Vidhold, ja sa drzim pri zemi!!! nikdy som sa nehral na chytreho a vseveda...........
A nepatrim k tym co si musi neco dokazovat! a tak na okraju. na SK lietat uz nebudem ani pod Slovenskym Menom v TS, takze Mate volnu cestu.... K u uspechom.....
Byt Vami, by som sa drzal pri zemi s vyjadrenim na moju osobu! ..... to sa tyka aj jinych CHPH..... (vysledok na jesen)
Dakujem za gratulaciu,

GPG
miroslav vidhold
miroslav vidhold
24.03.2017, 20:29
Gratulujem Vam tiez,ale viac by som sa drzal "pri zemi"...
GT
Greg Team
24.03.2017, 20:18
Pan Matalik,
Mozno ani nevetie ake Mate holuby u seba na holubniku,
Kupil som holuba,ktori je s Vaseho chovu, zaplatil som za neho 1500 eur...... zariadujem ho do kategori A! urobil som mu Genofond....

je to spica,samozrejme neprozradim z coho to je, pretoze nik s Vas nema ani sajnu, oco ide´....to ze nekoho nazvete Zlatokop..... je to Vasia sukromna vec.....
ja berem chov vazne, venujem sa temu 24/24..... zo vsetkych stran.... od vajicka po maraton.... aextrem atd....

Ano. 95% chovateov ,ani nevie co ma!!!!! ked maju dat a zavod viac ako 500 km..tak hovoria ze jich holuby na to nemaju...pri com ani nevedia,pretoze nikdy nedali na viac ako 400 km...... ziju v bezvedomi!!!! a nevedi...
ja chovam holuby 3 roky,jakoze sam osobne sa jim venujem od A do Z..... mam jich v chove cca 700........
za Poslednie 3 roky , mal som vela uspechov..... ale ne je to prazdnych drboch,kecanim ale tvrdou pracou a vedou...... a tym co som napisal....genenami......
Som novacik v chove PH v prirovani S Vami a S jinymi Chovatelami....ale moja zasada! nechovam sprinterov ani maratoncov...... moje holuby leti od 0..... do X.........
Prajem Vam vsetkym vela uspechov.....

PS,za darmo boli hrdlo..... a ani Ku.... neda......
a na posedeni pri pive v krcme nemam cas......venujem sa konickom.....
To ze ste ma zdegradovali z druheho mesta v SDT...je mi fuk...stejne viem svoje.....nemusim byt ani vo vysledkoch..... :-)
nesom odkazany na zavist falos ani spoluzavodenie zo slabosemi..... :-))
...a zlato?.... to mi nechybuje......platina je vzacnejsia....

S Pozdravom

GPG

P.Matalik
P.Matalik
24.03.2017, 19:40
Ak by to bola pravda,tak 95% chovateľov má holuby o ničom a za celý holubiarsky život by si nemohol dovoliť nič!Chvála bohu,že peniaze sú iba jedným z faktorov/ ďalšie podľa môjho skromného názoru -čas a talent/,ktorý je v našom športe potrebný.Či holub predaný za 360 000 Eur bude super chovný?Páči sa mi prirovnanie-chovateľ je ako zlatokop,ktorý celý život hľadá pomyselný kúsok zlata.Jednému sa to podarí viac krát,inému ani za celý život.Aj tu sú dôležité určité danosti,ktoré som už spomínal .Týmto príspevkom nechcem spochybňovať úspech GPG,
GT
Greg Team
24.03.2017, 18:03
P.S.
Ako si myslite ze za 20, 50,100 nebo 200eur si kupite spickovehoho holuba, to Ste vo velkom omyle!!!! nik nikdy neproda super holuba so super GOLD PAIR, za takove peniaze, podle mojeho odhadu ,za TOP Genetiku je to od 2.000 eur za mlade( risk)d 10.000 eur za Chov ( samec,samica)
kto si mysli ze je to jinak, zije v iluzji..............................................

S Pozdravom

GPG
GT
Greg Team
24.03.2017, 17:17
Dakujem Pekne!

Neje to iba o chove a zalubie, je to o umeni dobrani genetiky. to vie kazdy co a venuje hovu spici genofondu PH.........

za darmo boli hrdlo..........

dakujem a Pozdravujem......

GPG
Peter Horvath
Peter Horvath
24.03.2017, 15:55
Gratulujem Greg team, geny su geny.
Daniel Krajčík
Daniel Krajčík
Admin
24.03.2017, 15:09
9. miesto - GREG TEAM - Poland:
Daniel Krajčík
Daniel Krajčík
Admin
24.03.2017, 14:37
10. miesto - Lubomir Kubacek:
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.