jastrab,co snim?

jan smolen (06.10.2015, 19:32)
zdravim vas.potreboval by som aby my niekto poradil.jastrab alebo co to je, chita my holuby.nievem co s nim ked je chraneny.do tizna my chitil aj 5 holubov postovih.som zaciatocnik a narok by som chcel aj ja zavodit is do klubu.zavrete ne mozem ich stale nechat.5 minut ak letaju a uz ide po nich. a to aj vlete ne len v jeseny.ne navidim ho.poradte mi prosim.tel.0911854392.dakujem.
Ján Kováč (09.10.2015, 13:27)
Zdravim,teraz na jesen a zimu sa holuby zavru a na jar pustaju ked zacne nova sezona.Takze odporucam vam zavriet ich a nepustat ak chcete este mat nejake.S pozdravom J
Milan Blahovský (09.10.2015, 13:47)
školský holubník sa uzatvára ako idú deti na vianočné prázdniny, holuby polária a žiadne dramatické straty sme nepostrehli. Asi tu ide o to ako sa dokážu niektoré jedince vysporiadať s prírodou a to je už v dnešnej "modernej" dobe prináročné. Nemáme síce na holubníku nejaké slávne koeficientové esá, ale holuby sa dokážu vrátiť aj niekoľko dní po štarte , niektoré vďaka chrapúňom oskalpované o pretekový krúžok, ale dokážu prežiť v prírode, čo je málo vídaným javom v súčasnosti.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené