blíži sa Silvester

Ján Viglaš (30.12.2014, 06:18)
Naši zapadní bratia už začali s oslavami.Citát z jednej aukcie: Prosazuje se především na závodech s těžším průběhem za vysokých teplot kde rychlost klesá k 1000 m/s.
Zdeňek Adamík (30.12.2014, 07:04)
Nemožné na počkání. Zázraky do tří dnů. Stane se, že se člověk překlepne. Horší bývají některé dezinformace, které se v některých popiskách občas objevují.
Ján Viglaš (30.12.2014, 08:34)
Pán Adamík, ja viem, že to bol preklep len som sa pousmial nad myšlienkou, že raz budem sedieť v parku na lavičke, okolo presviští holub takouto rýchlosťou a nadvihne mi posledný vlas na hlave. V duchu si pomyslím: To čo bolo a sedím ďalej. Verím že ako všade, aj v tých popiskoch sa nájdu aj väčšie "perly"
Ľudovít Jančok (30.12.2014, 09:27)
Zdravím Vás. Ja si myslím že namiesto cenzurovania a kritiky pravopisu by sme si radi prečítali niečo duchaplné o holuboch práve od týchto 1OO% gramatikov. Takéto reakcie ako napr. Tí čo niečo napíšu sa chcú zviditeľniť alebo urobia gramatickú chybičku sú len egoistické reakcie tých čo si o sebe myslia že na nich stojí svet. No bohužiaľ to je fikcia. 9O% chovateľov je už zo školy pekných pár rokov vonku, treba to brať do úvahy. Pravopis je v našom športe nepodstatná vec a preto sa nebojte písať priatelia. Pozdravujem Ludvik.
Zdeňek Adamík (30.12.2014, 11:18)
Špatně jsme se vyspinkali? Pozdravujem Zdeněk.
Július Marton (31.12.2014, 23:30)
Zdravím chlapci. Pán Adamík myslím si, že ten Ludvík Jančok má pravdu, nejde o gramatiku, ale ide o myšlienku.Ja osobne už si nespomínam na moje prvé plniace pero, ani na školský kalamár.Možná, že Vy, pán Adamík si ešte spomínate na Vaše prvé atramentové pero. Som v rokoch, že už nemusím písať diktáty za trest.V mojom veku sa viacej venujem matematike, či finančnej alebo tej, kolko nám ešte ostáva na našu zábavu. PS: Autor článku sa ospravedlnuje za prípadné gramatické chyby... šťastlivý nový rok Vám prajem všetkým vospolok. Marton Julo
Zdeňek Adamík (01.01.2015, 07:53)
Zdar, pokud jste si přečetl moji první glosu, tak jste viděl, že jsem nepsal v podstatě nic jiného než Ludvík. Jen z jeho příspěvku, možná jsem se mýlil, na mne tak trochu dýchla "blbá nálada". Nic víc, nic míň. Čekal jsem, že to "zkousne" a nějak vtipně mi odpoví. Ale už dávno jsem si zvykl na různé reakce. Zkrátka každý jsme jiný a každý v momentálním různém stavu duševního rozpoložení. Tak to chápu.
Ľudovít Jančok (01.01.2015, 09:37)
Zdravím Vás. Reakcia pána Adamíka bola milá a preto som nereagoval. Všetko je OK. Prajem Všetkým dobrým ľuďom zdravie, šťastie, úspech a radosť zo života Ludvik.
Július Marton (01.01.2015, 16:40)
Zdravím Vás a všetko dobré do nového roku, nech Vám to letí ako si zaslúžite. Pán Adamík neprehliadol som Váš prvý príspevok, možná sme sa nepochopili. Mýliť sa je ludské, ale nemalo by to byť pravidlom. PS: čo tak chlapci, za včasu rána pri počítačoch, čo Vás smädilo??? Marton Julo

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené