KONTROLA

Géza Vincze (12.11.2014, 18:19)
Vážený chovateľia píšem na stránku ktorú sám som stále odsudzoval,lebo sa mi nepáčí keďsas chovateľia špinia a zverejňujú mnohokrát nepravdivé veci , alebo iba polopravdy. Nemožem nereagovať na výsledok kontroli robené u niektorých vybranícho OZ.Moj názor je že páni z prezídia si myslia že sú všemohúcí nedotknutelný najčastejšie aj najmúdrejší chovateľia Slovenska.Mne sa zdáže si myslia a tak sa aj správajú ako niektorý policajtiv minulosti , že keď ľa zastavým tak ajtak zaplatíš pokutu , lebo ja ukážem že nato mám právo . Tak je to aj pri tých kontrolách , no akobytovizeralo keby napísali , že dokumenty sú v poriadku ale treba tu a tam vylepšiť niektoré veci a do budúcna dávať na tieto veci pozor , a upozorniť danú OZ na nedostatky.V takomto prípade by chovateľia necítili tú moc ktokú chcú ukázaľ. Nezabudnite že ste chovateľia ako mi len vy sa stoho stále vynecháte aby ste ukázali vzor .Iba ústne sa viete chváliľ že vy to máte vtakom a v , takom poriadku ale to nikto nevidel a ani nekontroloval .Nie sú o nič lepšie dokumenty ako naše . ja navrhujem aby OZ ktoré vyberie prezídium na kontrolu by mali právo navrchnnúť tiež OZ na kontrolu ,aby sa už dakto štiri roky necítil tak dobre a spravýme kontroluaj u týchto OZ. Moje papiere kontroloval osobne pán prezident čo mi tlmočil a aj písomne dokladoval že bolo všetko v poriadku za ZO –Tornaľa. Ostatné kontrolovalpán výcvikár SZ pán Seliga a navrhol čo navrhol namiesto U.K.K. Osobné spori medzimojím predsedom a pánom Seligom ma nezaujímajú ale výcvikár OZ Gemer som ja a stojím za svojími členmi.Ozaj niektore ZO z OZ Košice mali slabšie vedomosti po štatistickej stránke ,ale po mnohých školeniach ktore ím robým sú na velmi dobrej ceste. Nikto v OZ-Gemer nekamal a nerobyl žiadné veci úmiselne voči pretekovému poriadku a ani nebude ,v opačnom prípade by bol okamžite vylúčení z naších radov,len aby sa všade tak dodržoval pretekový poriadok ako u nás budem kludný. NEZABUDNITE Vy ste pre nás a nie mi pre Vás Výcvikár OZ-Gemer Vincze Géza Za pravopis sa ospravedlňujem.
Lubomír Jasovský (12.11.2014, 19:09)
Dobrý večer, Presne také praktiká zažila aj OZ Sereď !!! Cítim sa ,ako v minulom režime !!! Ja by som sa hanbil za také rozhodnutie , aké urobila U.K.K. Budem bojovať za ľudí ,ktorý nepodvádzali ,ale vy im zrušíte komplet výsledky ?? To vás netrápi ten čas,peniaze ,práca ,ktorú obetovali ?.Nikde som nenašiel,aké chyby sú vo výsledkoch ,že vám to dáva takú možnosť. Sklamali ste ma a ja budem bojovať nielen za poctivých chovateľov, ale aj proti ľuďom ,ktorý asi zabudli ,že tam sú za naše peniaze a majú spravodlivo rozhodovať v prospech chovateľstva a nie podľa tlakov ,ktoré sú tam !!! S pozdravom Jasovský.
Ľudovít Jančok (12.11.2014, 20:50)
Zdravím Vás. Už dávno som nič nenapísal, ale nedá mi . Zaujíma ma len taká maličkosť, prtečo tu nik nepíše s bytostne dotknutých? Advokáti chudobných prečo ste nekandidovali do funkcií? Bez vánku sa ani lístok nepohne. Kto nerobil funkciu v tomto športe, nech mlčí. Raz povedal jeden chovateľ, vzdelaním MVDR. že holubári za Slovenského Štátu nemohli ani na súde svedčiť. Mám svoje skúsenosti. Samozrejme to neplatí pre tých poctivých ktorých je dúfam večšina. Určite z funkcionárov ani jeden nechce škodiť, ale niekto musí aj dbať na poriadok. Čo sa týka minulého režimu, ja som sa cítil veľmi dobre a robil som 16-hodín denne ale som aj mal slušný život. Pozdravujem Ludvik.
Vladimír Sudor (12.11.2014, 21:18)
Pán Jasovský ak ste si pozorne prečítal zápisnicu z Prezídia ,tak všetky rozhodnutia čo sa týka pretekovej dokumentácie a schvaľovania MS 2014 sú v právomoci iba členov Prezídia a rozhodli tak ako rozhodli a to "JEDNOHLASNE" !!! Za ÚKK som sa posledného zasadnutia Prezídia zúčastnil iba ja a to s hlasom poradným a nie rozhodujúcim,takže neosočujte členov ÚKK za niečo o čom ÚKK ani nerokola. [%sig%]
Ondrej Brzula (12.11.2014, 22:25)
Aká slovenčina pán G.V.Hmm,bez urážky....y,i
Peter Matalík (12.11.2014, 22:57)
P.Brzula. Ak ste prečítali celý príspevok G.Vincze sa za pravopis ospravedlnil v závere!
Lubomír Jasovský (12.11.2014, 23:21)
Dobrý večer pán Sudor, nemal som v úmysle niekoho osočovať a ani očierňovať,ale to čo sa deje v poslednom čase mi nedá spávať. Verím že odvolanie ,ktoré smeruje k Vám v danej veci poctivo preveríte. Ak by Vás pan Sudor vyradili z MS a chceli zrušiť funkčnú oblasť pre podpis , pečiatku či neskoré uverejnenie štartu ( leteli spoločne s OZ Nitra a štarty zadáva iba jeden výcvikár v regióne nakoľko je to tak nastavené na stránke mypigeons) tiež by ste sa bránili. Verím pán Sudor ,že spravodlivosť na Slovensku ešte nevimrela. Denne študujem pretekový poriadok a hľadám ,kde je to čo dotktnutá OZ porušila (na základe čoho má byť zrušená) a tápam.... Pán Jančok , nemám problém s Vami prediskutovať tento problém z môjho pohľadu a ak chcete prezvonte ma na čísle 0903/182535 a porozprávame sa ak máte záujem. Toto píšem iba sám za seba nakoľko ma hnevá že tá neskutočná drina ,ktoru musel vinaložiť dotknutý chovateľ aj celá oblasť má ostať iba zdrapom papiera. PS: úprimne Vám poviem že ja by som toľko doslova driny nedokázal pre holuby vykonať a za odmenu dostať odpoveď "ruší pretekové výsledky....Ukladá prezidentovi SZ CHPH predložiť a zdôvodniť návrh na rokovaní VZ SZCHPH na zrušenie OZ CHPH Sereď !!! TOTO je to čo ma hnevá !!!! S pozdravom Jasovský.
Rastislav Vincenty (12.11.2014, 23:37)
Dobry večer, neda mi nereagovat na príspevok nášho vycvikara, ktorý je takisto z kontroly prezidia ako aj ja ako predseda OZ Gemer rozcarovany a podla mna pravom! Minuly týždeň som adresoval moj hnev a rozcarovanie z komunistických rozhodnutí, ktoré sme tu v poslednom čase zaznamenali, všetkým členom prezídia! Do dnešného dna, som od predsedu pretekovej komisie neobdrzal písomne vyjadrenie o ake chyby sa jednalo, a akým pravom idu podávať návrh na podmienečne zrušenie OZ Gemer???? To, ze sme sa s vycvikarom nemohli zúčastniť kontroly, nakoľko sme boli odcestovani, to je jedna vec, ale chcel by som vidiet presne ako napísal Vincze ich dokumentácie!!! To, ze mame Osobny spor s pánom Ing.Seligom, kvôli čomu sa rozpadlo aj OZ Košice, je jedna vec ale trestať a hanobit pracu poctivych funkcionarov OZ Gemer, tak to si myslím, ze to sa nepatrí žiadnemu bohovi z prezídia! Takýmito krokmi len odradzate chovateľov, a zamyslite sa pani nad sebou, lebo o chvíľu nebudete mat s kým holubarit!!!!!! Spocitajte si na jednej ruke koľko tu je holubarov do 50 rokov, a takýmito Vašimi krokmi nikto z mládeže nebude holubarit! A hlavne si uvedomte, ze pre 90percent chovateľov je to iba hobby a pre Vas biznis!!!! Ale bez nas ani vy nebudete holubarit a do zahraničia si chodit za peniaze poctivych členov! Radšej by ste mali, ak sme spravili niekde chybu nas poučiť, aby sme ich nerobili do budúcna a nie nezmyselne dávať podnet na zrušenie OZ!!!
Rastislav Vincenty (13.11.2014, 00:02)
Preto týmto verejne žiadam pána Ing.Seligu, predsedu pretekovej komisie aby nam poslal o ake chyby sa jednalo aby sme vedeli vyvodit dôsledky resp. nedostatky odstrániť a aby tak ucinil ešte pred Valnym zhromazdenim t.j.: do 29.11.2014 aby sme sa popripade vedeli obhájiť resp. vysvetlit určite praktiky funkcionárov prezídia! Nakoľko si stojim za svojimi členmi výboru ale aj jednotlivými chovatelmi nie sme si vedomí, žeby sme sa dopustili az takých nedostatkov, ktorí by Vas opravnoval podávať návrhy na podmienečne zrušenie nášho OZ! Ďakujem S pozdravom Predseda OZ Gemer
Ján Kováč (14.11.2014, 12:22)
Rastislav Vincenty napisal: Takýmito krokmi len odradzate chovateľov, a zamyslite sa pani nad sebou, lebo o chvíľu nebudete mat s kým holubarit!!!!!! Spocitajte si na jednej ruke koľko tu je holubarov do 50 rokov, a takýmito Vašimi krokmi nikto z mládeže nebude holubarit! A hlavne si uvedomte, ze pre 90percent chovateľov je to iba hobby a pre Vas biznis!!!! Ale bez nas ani vy nebudete holubarit a do zahraničia si chodit za peniaze poctivych členov. TAKA JE REALITA
Ľudovít Jančok (14.11.2014, 16:32)
Zdravím Vás. To teraz znamená, že aby boli vôbec dáky chovateľia budeme tolerovať lajdáckosť, benevolenciu, podvody, porušovanie všetkých predpisov? Tak to teda nie. Radšej 1O. postivých, ako 1OO, alebo viac darebákov a podvodníkov. Také reči sú nanič . Kto chce chová, kto nechce nemusí. Kde je vôľa, tam je cesta. Vyhrážky sú nanič. Ludvik.
Július Vida (14.11.2014, 20:42)
Prezídium po zvolení avizovalo vo svojom programe kontrolu postupne všetkých OZ. Kontroly boli vlani, tento rok a predpokladám, že i na budúci rok. Každé kontrolované OZ malo možnosť svoju činnosť obhájiť, napraviť. Namiesto toho je postoj niektorích nepochopiteľný a snažia sa na DF urobiť so seba martýrov, ktorím sa ubližuje. Myslím si, že takto zakrývajú svoje chyby pred svojimi členmi a falošne sa tvária ako bojovníci proti zlému Prezídiu. Takýto postoj je zavádzajúci, hlúpy a neprípustný. Pevne dúfam, že Prezídium v kontrolnej činnosti nepoľaví v čom určite nájde podporu všetkích poctivích chovateľov. Letu zdar !
Peter Matalík (14.11.2014, 21:24)
Takáto patová situácia neprospieva ani jednej strane /Prezídium verzus-tkz.poškodení chovatelia resp OZ./Treba to čím skôr dať na správnu mieru./Napísať konkrétne závažné chyby a pochybenia v jednotlivých OZ,zverejniť a vyvodiť dôsledky ak je to skutočnosť./Je mi ľúto napr.G.Vinzeho,môjho výb.priateľa,ktorý sa pre tieto veci trápi aj keď má svojich osobných problémoch za posledné roky až,až.Pomohlo by to všetkým chovateľom.
Miroslav Ďurana (14.11.2014, 21:36)
Pán Vida určite máte pravdu,že kontroly musia byť,ale viete aké nedostatky tam boli?A či za takú istú chybu nebolo iné OZ iba napomenuté?Ja som sa o konkrétnych nedostatkoch nikde nedočítal a preto hneď neodsudzujem.Pán Jančok až tak by som nekričal kto chce lietať- lieta.Pozrite MS koľko ludí to zaujíma.Raz to tu písal pán Matalík ,chovatelia sa chcú zabávať a tých je 90 percent a tých 10 percent sa správa ako profesionáli.Naj viac ma trápi ako všetci píšu aké to bolo kedysi,že nebola závisť a nevyrábame si tie zlé vzťahy my sami teraz.Letu zdar.
Rastislav Vincenty (15.11.2014, 00:43)
Pan Vida, ak ste si dobre prečítali moj príspevok, tak som tam písal, ze ak sme urobili chyby, tak sme samozrejme za ne zodpovedný a chceme sa z nich poučiť!! No nik do dnešného dna z prezídia nam nedal vediet o ake chyby išlo!! Pan Sudor napísal, ze to bolo prezidiom jednohlasne odsuhlasene ale nikto nevie co, to je ten problém! Čakáme uz 2 týždne na zapisnicu z kontroly nášho OZ! Hádam ako predseda OZ Gemer mám na to právo, vediet o ake chyby išlo!!! Ci staci do zapisnice napisat, ze islo o porusenie pretekoveho poriadku? Takze čakáme.... Dúfam, ze sa aj dockame!!!!!!
Ľudovít Jančok (15.11.2014, 11:19)
Zdravím Vás. Pán Ďurana ja budem kričať koľko chcem a Vy s tým nič neurobíte, ani nikto. Ešte Vaša zvedavosť, Vám ani nikomu sa nikto spovedať nebude. Ak budete vo vašej ZO zvolený a zúčastníte sa VH, potom máte nárok na otázky a odpovede, o ktorých budete informovať vaše ZO. Pán Vincenty, je 3O-dňová lehota potom uvidíme. Mňa to nesmierne zaujíma. Pozdravujem Ludvik.
Miroslav Ďurana (15.11.2014, 13:53)
Pán Jančok, do ZO možno zvolia Vás,mňa až do OZ.S pozdravom.
Zdeňek Adamík (15.11.2014, 17:44)
No Miro, to abys si nastudoval řádně Svazové dokumenty, abys je mohl aplikovat v praxi a někdy se třeba nedovolával toho, že Tě má někdo poučit o tom kde bys třeba mohl i pochybit. To už je pak obvykle velmi pozdě.
Miroslav Ďurana (15.11.2014, 18:21)
Pán Adamík nikdy nie je neskoro .S pozdravom Miro.
Zdeňek Adamík (15.11.2014, 19:27)
Tak to je pravda. Lepší teď než nikdy. Zdravím a těším se do TN.
Miroslav Ďurana (15.11.2014, 19:57)
Určite sa stretneme a rád spoznám aj pána Jančoka ak sa pridá do partie.S pozdravom Miro.
Ľudovít Jančok (16.11.2014, 09:06)
Zdravím Vás. Nuž pán Ďurana, jaso myslel že je to jasné, zo ZO, do OZ, a následne do VH. No to je jedno. Ja mám za sebou funcie na všetkých frontoch v četne revíznej komisie SZ. Poznám problémy v našom športe, ale na silu to nejde. Vždy budem zastávať prísne tresty ako napomenutia a toleranciu. Jeden môj nemenovaný priateľ pán Adamík hovorí, staré psy novým kouskúm nenaučíš. Bohužiaľ to platí aj v našom športe. Preto treba sprísniť kontroly na največšiu mieru a nekompromisne trestať vinníkov, čo najprísnejšie aj za cenu zníženia členskej základne aj na polovicu. Pozdravujem Ludvik.
Lubomír Jasovský (16.11.2014, 11:27)
Dobre rano, mam na Vas pan Jancok otazku. Ake su podla vas mozne dovody pre zrusenie oblasti? Co je podnetom na zrusenie? Dakujem za odpoved.
Lubomír Jasovský (16.11.2014, 11:48)
Pan Vida, bol by som zvedavy, ako by ste pisali ak by potrestali vasu oblast.Neviem , ako by ste sa branili ak vam pri kontrole povedia ze tu chyba podpis na kazdom liste cipovej zostavy, nie len na konci, neskore hlasenie startu , ako som to tu uz opisal , dva podpisi na kontrolnom liste napr :Mrkva, Mrkvova z jedneho temu u ineho chovatela ! Toto su neni eurofondy, kde za ciarku vam to zrzrusia.Ak by niekto podvadzal tak by som drzal hubu, ale toto mi pripadalo, ako cielene..... Je uplne zvlastne ze niektore oblasti sa este vobec nekontrolovali a OZ Sered dvakrat za dva roky!! Ano poznam aj taku odpoved ze to bolo aj pre kontrolu ci sa poucila z predoslej....
Zdeňek Adamík (16.11.2014, 11:53)
Mne by zase zajímalo pane Jasovský: 1) mají řešené OZ-ky vlastní plán kontrol v závodní sezoně 2) byla použita i tajná kontrolní opatření 3) jak kontroloval oblastní výcvikář dokladovost jednotlivých závodů (já jako bývalý výcvikář jsem měl v ruce každý doklad každého chovatele a souborné doklady z každého ZS!) 4) pokud zjistil nedostatky jak je řešil? Dal podnět k discplinárnímu řízení vůči členovi ZS či celému ZS, nebo došlo k vyřazení chovatele z technických důvodů (nejednalo se o charakter disciplinárního přestupku apod.) 5) nebo to pustil dál k výpočtáři a stal se tak možným"spolupachatelem" 6) nebo nezná Svazové dokumenty a Propozice výk. soutěží třeba i MS (leccos naznačuje zájem o poučení), proč pak takoví lidé (myšleno obecně) kandidují do funkcí? Nemyslím si že existuje nějaký osobní zájem jednotlivce k potrestání nějakého OZ. A pokud by i existoval, neměl by ve vícečlenném Prezidiu šanci k prosazení. Zkrátka tomu nevěřím. A na vydírání typu: "bude nás méně" na to zapomeňte, to je trapné 100x opakované klišé (rovněž myšleno obecně). Každý z nás je dospělý a je zodpovědný za své činy, a to jak v pozitivním, tak v negativním smyslu slova.
Dušan Jánošík (16.11.2014, 11:54)
P.Jasovsky mali by ste sa obrátiť na UKK SZ a UDS SZ nech oni na základe kontroly dokumentácie pretekovou komisiou prezídia SZ zistia či došlo k tak závažnému porušeniu interných predpisov SZ aby bol daný návrh Valnému zhromaždenie na zrušenie OZ.Tu Vám ani p.Jančok ani nikto iný dôvod nepovie a čas do zasadnutia VZ SZ sa kráti.
Ľudovít Jančok (16.11.2014, 12:21)
Zdravím Vás. Pán Jasovský, podľa mňa keď sa uvažuje o zrušení OZ-tky, musia na to byť veľmi vážne a opakujúce sa porušenia predpisov a nariadení. Ľudia boli naučený že im všetko prejde, ale vyzerá že tomu je už koniec. S tým sa budeme musieť zmieriť a začať konečne dodržiavať PP. Pozdravujem Ludvik.
Peter Grék (16.11.2014, 12:22)
Pozrel som si zápisy z kontroly OZ Sereď v roku 2013, ktoré som dostal ako tajomník OZ. Má ich tajomník každého OZ, ktorému boli poslané ako príloha zápisnice - kto má záujem môže si ich pozrieť u tajomníka svojho OZ a urobiť si z týchto kontrol vlastný obraz. Doporučujem si prečítať článok v Letu Zdar 10/2014 s názvom "SUPERMAJSTRI", ktorý napísal p.Ing. Béla Gyurovszky, člen OZ Sereď ktoré tu pán Jasovský tak vehementne obhajuje, kde je okrem iného uvedené - citujem: "Len by som chcel podotknúť, že v roku 2013/2014 sme boli kontrolovaný zo strany Slovenského zväzu. Ja som tam sedel, keď zástupca zväzu vyhodnotil kontrolu a pol hodiny rozprával len o nedostatkoch v našom oblastnom združení. Myslel som si teda, že sa z toho poučíme a že v tomto roku už bude všetko v poriadku.Dozvedel som sa, že odvtedy bola kontrola vykonaná zo strany Zväzu v OZ Sereď znova a počul som, že sú nedostatky zistené zase. Myslím si, že teraz je na rade Zväz." Výsledky kontrol z tohto roku (2014)budú určite prezentované na VZ a určite sa ich dočkáme. [%sig%]
Ľudovít Jančok (16.11.2014, 14:14)
Už nie je o čom. Pán Grék nie je veľký chovateľ, ale aj človek ktorý rád hľadí pravde do očí. Ďakujem Ludvik.
Gabriel Prvák (16.11.2014, 14:40)
"Píšeme rok 2014. Dohodli sme sa na pláne a problém sme už z toho ani nerobili, že už po troch týždňoch svojvoľne zmenil plán. Ni nám nezostalo, len gratulovať majstrovi - pánovi Navrátilovi, na rok 2013 a 2014". Ak je toto tiež pravda, ktorú uvádza pán Gyurovszk, tak potom pretekový plán musela zmeniť aj OZ Nitra, nakoľko všetky preteky starých holubov sme leteli spolu (región). Tieto citácie sú bludmi a deziinformáciami dotyčného pána. Ak sa mám vyjadriť k hodnoteniu fungovania bývalého OZ Dunajská Streda, naskytá sa otázka. Ako je možné, že ľudia potrestaný zákazom vykonávania funkcií boli súčasťou vedenia tohto bývalého OZ? Ako konalo prezídium? Tresty boli udelené vedením OZ Sereď. Pán Grék , ja osobne tomuto pánovi Gyurovszkemu nemám najmenší dôvod veriť, nakoľko som pretekal v OZ Sereď a sú mi známe aj iné skutočnosti spojované s týmto pánom. Zverejniť a oboznámiť verejnosť a hlavne dotknutých chovateľov z konkrétnych OZ s výsledkom kontroly a hlavne kde bol porušený pretekový poriadok by mal byť povinnosťou každého orgánu SZ. Ak tak neurobia znechucujú chovateľov svojou byrokraciou. V tejto elektronickej dobe, to považujem za dehonestáciu chovateľov.
Lubomír Jasovský (16.11.2014, 14:52)
Dobry den, Vazeny pan Adamik vas nazor aj vase skusenosti ci rady si velmi vazim. V jednom je pravda kto nic nerobi nic nepokazi.Napisal som ze tam bolo zopar chyb, ale ich zavaznost je podla mna prehnana. Zrusit oblast, pre podvod by som schvaloval aj ja, ale nie pre toto.Nakolko je to este v rieseni nebudem to uplne detajlizovat.Na UKK uz bol zaslany podnet na prehodnotenie navrhu.... Pan Grek myslel som ze skor, ako sem nieco napisete aj si preverite pravdu.Napisete sem cast z clanku v LETU ZDAR , ale pravda je vam ukradnuta.Nebojte sa vsetko sa dozviete.....
Dušan Jánošík (16.11.2014, 16:58)
Autor: Vladimír Sudor (---.162.130.31.nats1.nelsonas.net) Dátum: 12.11.14 21:18 Pán Jasovský ak ste si pozorne prečítal zápisnicu z Prezídia ,tak všetky rozhodnutia čo sa týka pretekovej dokumentácie a schvaľovania MS 2014 sú v právomoci iba členov Prezídia a rozhodli tak ako rozhodli a to "JEDNOHLASNE" !!! Hoci nie som právnik myslím si že nemáte úplnú pravdu schvaľovanie MS je v právomoci prezídia SZ podľa stanov SZ § 13 bod 21 ale čo sa týka pretekovej dokumentácie tam pravdepodobne pochybili ako píše p. Adamik nižšie organizačne zložky Zväzu ale preteková komisia prezídia mala po kontrole pretekovej dokumentácie vybraných OZ pokiaľ zistila porušenie interných predpisov SZ postúpiť na prejednanie UDS SZ ,ktorý to mal podľa Disciplinárneho poriadku riešiť a preto si myslim, že aj uznesenie prijate prezídiom SZ ku kontrole pretekovej dokumentácie nie je v súlade so Stanovami SZ a nepatri do kompetencie prezídia. Pokiaľ sa mýlim tak ma opravte ale takýto názor som si vytvoril po preštudovaní doteraz platných dokumentov SZ.
Július Vida (16.11.2014, 21:18)
Pán Jasovský. Mali ste šťastie, že v r. 2013 Vám vykonal kontrolu pán Dudzik. Iný člen prezídia by určite navrhol zrušenie vašej OZ už v ten rok.Vo svojom príspevku ste totiž zabudol priznať to, ako fungovala ZO v ktorej bol členom aj vtedajší výcvikár OZ pán A .H. Pán Dudzik priebeh tejto kontroly ozrejmil v Informačnom zpravodaji. A samozrejme aj iné vážne nedostatky, o ktorých predseda vašej OZ vedel a ignoroval ich. To sa pýtajte jeho, prečo vás zrušili, nie mňa, alebo iných. U mňa nepochodíte, ja som sa jasne vyjadril vo svojom príspevku 14.11.14.
Lubomír Jasovský (17.11.2014, 02:06)
Pan Vida , musim vas poopravit nieje to moja oblast, ale neznasam nespravodlivost.Ja neobhajujem minulorocne vysledky, ale tohtorocne.Asi pisete a neviete o com.Zaujima ma co je dovod na zrusenie oblasti nie to ze A.H. uz neholubari...Ja som bol pritomny pri obhajobe , ale netusil som ze vysledok uz bol vopred jasny.Pocul som nechtiac slova nemenovaneho pana pri porade pred obhajobou: tak ako sme sa vcera dohodli dobre.... Ako si ich mam vysvetlit ?
Zdeňek Adamík (17.11.2014, 07:29)
Asi celkem jednoduše: dohodli si postup jednání.
Atilla Horváth (17.11.2014, 09:37)
Dobrý deň pán Vida , Ste na obrovskom omyle, nikdy som nebol výcvikárom OZ. a ZO fungolalo bez klamstiev. Nikdy by som nedovolil klamstvo pri nasadzovaní alebo pri doletoch holubov, kde som robil predsedu. Tak Sme vedeli udržať klub, že tam boli chovateľia na "hosťovačke" a lietali iba u Nás. V tej kauze zabudnite už na moje meno. [%sig%]
Lubomír Jasovský (19.11.2014, 16:14)
Dobrý deň, mám otázku na kompetentných: v podmienkach M.S sa píše :Do pretekového plánu pre vyhodnotenie MS si môže usporiadateľ pretekov naplánovať maximálne štrnásť pretekov na tratiach od 100 do 700 kilometrov!! Ak je v pretekovom pláne 13 tratí od 100 do 700 a následne dve trate pre ktoré majú rozpetie pre celú OZ v km od napr: 650 do 750 je to porušenie podmienok MS ,alebo nie ??? Ďakujem za odpoveď.
Július Vida (19.11.2014, 17:34)
Dobrý večer. Prosím Vás kde na slovensku je oblasť s rozpätím 100 km......? To fakt len pre zaujímavosť.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené