Športové pásma

Milan Blahovský (14.03.2014, 10:16)
Pri náhodnom prezretí si pretekového plánu OZ Nitra postrehol som, že ich športové pásma sú vytvorené zo ZO rôznych VS. Podobných variant bude zrejme aj v iných OZ dosť. Je to potrebné rozdiskutovať skôr ako sa op䝻 na svetlo dostane nejaký podozrivý koeficient.
Je to v súlade s PP SZ ?

http://www.team-varga.sk/images/PP.pdf
Peter Matalík (14.03.2014, 10:49)
Milan-veľmi vhodné upozornenie.Týka sa to aj nás OZ Sabinov.Škoda.
Peter Záhorský (14.03.2014, 15:59)
Dobrý deň p. Blahovský, - informácie treba čerpať z oficiálnych zdrojov a nie so súkromných webových stránok (výbor OZ CHPH Nitra neručí za obsah uverejnený na súkromných stránkach) - uverejnený PP (na webe p. Vargu) je návrh OV z 13.2.14 predložený na schválenie oblastnej konferencii (je to tam uvedené, vľavo hore) - pri športových pásmach je uvedená poznámka, že ich deklarácia bude závisieť od úpravy PP na VZ (je to uvedené vpravo dole) - absolvoval som Valné zhromaždenie SZ CHPH 1.3.2014, tam to bolo jasne vysvetlené a hneď som to opravil (v správnom PP je v deklarácii je len jedno ŠP - ZO Lužianky + Močenok, obidve ZO sú z jedného VS) - požiadal som p. Vargu, aby nahradil PP na jeho webe za správny - definícia ŠP - športové pásmo je dobrovoľné združenie dvoch alebo viacerých ZO v rámci jedného VS alebo OZ – len ak nemajú vytvorené VS. Vznik ŠP berie na vedomie výbor OZ. S pozdravom Záhorský [%sig%]
Milan Blahovský (14.03.2014, 16:19)
Snáď to pochopia aj ďalší tvorcovia športových pásiem, skôr ako to odošlú na SZ. Prevencia je vraj účelnejšia a hlavne lacnejšia ako liečba.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené