Keby niekto vedel viac , prosím popíšte

Ernest Kováčik (08.03.2014, 09:37)
Žiadam širokú verejnosť CHPH , Kto vie poradiť - alebo ako to vôbec funguje tú na Slovenskú . Na Nižšie uvedené otázky , Som sa snažil nájsť osobu ktorá ,vie a je odborne na veci vyškolený . Ale Trix@trix.sk - neodpísal , ani pri opakovanom Adresate . A na telefóne ----43.-5392877- kde som volal asi 6 krát , na druhej strany nedvíhajú . tú ktorých som sa pýtal -každý to ináč vysvetľuje ,. TAK SOM SA ROZHODOL , ak niekto sa našiel , a bol by taký dobrý podľa zákona ako to je , ako to má byť ! Na Slovensku začíname EKS - máme Benzing . Do ktorého sa majú nahrávať holuby , Túto činnosť ovládame dlhé roky . Ale na Slovensku môže nahrávať len preškolená osoba . a tú na okolí , nikto sa neozval že by vedel Benzingov pracovať a mal povolenie , máme -a poznáme, ktorý , vedia činnosť len inakším typom . Tak ako JE TO NA SLOVENSKU A , musí byť preškolená osoba ? B, kde koho nájdeme !? Za radu vopred ďakujeme s Pozdravom nech Vám Pán pomôže aby Vám to lietalo . [%sig%]
Ján Trebuňák (08.03.2014, 11:56)
http://www.postoveholuby.sk/linky/benzing.pdf na tomto linku sú školený chovatelia
Ján Budvesel (08.03.2014, 16:27)
Na nových typoch EKS, si chovateľ môže registrovať sám. Nikde som nenašiel ako je riešené toto...
Ľubomír Drgáň (08.03.2014, 22:48)
Pán Ernest Kováčik.Ospravedlňujem sa ,že som neodpovedal. Váš mail, som prehliadnul.Denne dostávam veľa mailov a vaša štylizácia mi pripomínala spam. Tak som ho preskočil.Prepáčte . Tel. číslo je 0905423259.
Dušan Konečný (08.03.2014, 23:58)
p. Budvesel, po dnesnom skoleni vycvikarov mozem napisat (ak som dobre pocuval), ze na protokole o priradeni cipov musi byt podpisana zaskolena osoba. V praxi len tazko skontrolovat, ci ste cipovali holuby Vy alebo podpisana osoba, v kazdom pripade svojim podpisom dana osoba ruci za to, ze holuby su nacipovane korektne V pripade, ze si pocas sezony docipujete holuba, protokol/zoznam cipovanych holubov musi byt vytlaceny pred nasadenim a podpisany 3-clennou komisiou v NS. Ak EKS ponuka moznost "domaceho cipovania" cez antenu a ovladate ho, nemal by byt problem ziskat statut zaskolenej osoby, myslim, ze sa to riesi cez oficialneho importera EKS. Tym padom viete oficialne pomoct aj chovatelom vo Vasom okoli.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené