mazanie príspevkov/cenzúra

Marián Kočíšek (22.02.2014, 02:39)
Mazanie príspevkov je zvláštna vec, je to, myslím si, podobné ako s klamaním, dá sa to; minimálne si však musí človek pamätať, čo a kde klamal, to je však už zrejme náročnejšie, hovorí sa "lož má krátke nohy" ... Buďme optimisti, letu zdar! [%sig%]
Milan Blahovský (22.02.2014, 08:06)
Pán Kočíšek, doteraz boli zmazané príspevky, ktoré boli vulgárne(pre niekoho napr.vtipy), tie o ktoré občas ich autor po zverejnení požiadal zmazať až sa mu to v hlave urovnalo.

Koľko vašich príspevkov bolo zmazaných ? Komu okrem p.Barbírika I.,Ostroluckého a Borosa, bol mimo vulgárného príspevku niečo zmazané ????????

Posledné osobné útoky Ostrolucký versus Boros boli zmazané na základe požiadavky funkcionárov spomínaných OZ s cieľom udržať nádejne sa tvoriace kooperačné vzťahy medzi dvomi susednými OZ.(príspevky pp Ostroluckého a Borosa sú archivované a zaslané funkcionárovi spomínaných OZ pre možné ďalšie kroky)
Táto forma DF bola vytvorená s cieľom riešiť chovateľské problémy a nie problémy medzi chovateľmi tvoriť - to sa darí viac v anonymných fórach.
Je určite chybou, že ako to vy nazývate cenzúra sa ponechala na iba hlavu správcu webovej stránky SZ a ten má citlivo rozhodnúť čo je to nevhodné či priechodné. Pokiaľ by sa narušovatelia , ktorí sú verejne známi, vhodnou cestou v prípade osočovania riešili disciplinárne, možno by to nemuselo byť "cenzúrované" ako to vy označujete.
Chýbajú vám ich príspevky ??? Nech sa páči aspoň dočasne. Pokiaľ chcete si s nimi meniť mailovú poštu, určite sa vám ozvú.
Pán Kočíšek, niekto v tomto združení musí občas robiť aj tú menej príjemnú prácu. Nie každý je tu na to aby si len užíval svoje postavenie v niektorej funkcii.




Buďme teda realisti, letu zdar !
Milan Blahovský (22.02.2014, 11:34)
Odkaz pre tých čo si myslia, že za všetko zlé na Slovensku môže Blahovský - napr. aj pre tých čo sa včera ukojili na zaletených holuboch: "Aj mojou vinou je že tento rok nebola na Slovensku zima a tak trocha mojou vinou bude aj neúspech hokejistov na olympiáde či ukrajinský konflikt", takže do toho a len tak ďalej.
Ľudovít Jančok (22.02.2014, 14:57)
Nuž ja len toľko. Kto sa chce robiť múdrejší ako je, musí sa naučiť aspon gramatiku. To je úroveň ty p..o. Ludvik.
Marián Kočíšek (22.02.2014, 17:02)
Pán Blahovský, práve vo Vami vyššie odcitovanej téme –„Nový výpočtový program“ boli aspoň dva moje príspevky vymazané (napr. som sa vyjadroval k tomu, že pod Google Chrome nie je na stránke http://www.postoveholuby.sk vidno vrchný riadok - MENU a teda je nefunkčná (myslené pod týmto prehliadačom). Vôbec mi nejde o to, že tie príspevky boli „moje“, ale, že boli vôbec vymazané, hoci nikoho neosočovali, ani neohovárali, len upozornili na istý malý problém. (mimochodom hneď na druhý deň na to, ste prerobili MENU a problém vyriešili). Išlo mi len o to, že keď ste tak urobili v tomto prípade, mohli ste tak urobiť už predtým kedykoľvek, v krajnom prípade až po eventuálne odobratie prístupu – zrušenie hesla, ... o čom ja nemôžem vedieť, .... vychádzam len z vlastnej skúsenosti. Verím tomu, že tieto moje príspevky boli vymazané z Vašej strany nedopatrením (možno v kontexte s inými) a chcem veriť tomu, že v ostatných prípadoch ste vymazávali len príspevky, ktoré svojim obsahom boli vulgárne, osočujúce, atď. P. Blahovský, chápem v tomto Vašu úlohu udržania slušného štandardu tejto stránky, ale potom by takýto štandard mal byť zavedený (nejaký kódex, čo je a čo nie je dovolené), aby vymazávanie nezáviselo len na ľubovôli a nálade administrátora; prepáčte, neberte to osobne. Aj keď si samozrejme uvedomujem určitú nutnú subjektívnosť posúdenia „nezávadnosti“ príspevkov, najmä, čo sa týka atakov večných hľadačov pravdy, vinníkov a ich potrestania ... (tým nechcem povedať, že pravdu netreba hľadať, práve naopak). Podľa môjho názoru by bolo určite vhodné, aby takýto nazvime ho „nekorektný“ príspevok, ktorý bol vymazaný, bol potom nahradený nejakým textom, napr. že „príspevok bol vymazaný z dôvodu porušenia kódexu diskusie“. Pokiaľ kódex nebude, stačí, len text, že "bol vymazaný" .... - priamo v diskusii. Je to jednoduché, jedna operácia naviac. Nie je to z mojej hlavy, takto bežne fungujú iné DF. Potom by sa nestalo, že keď sa človek k nejakej téme, z ktorej boli vymazané nejaké príspevky - vráti, zistí, že na seba príspevky akosi nenaväzujú, a téma vyzerá ako súbor úplne nezávislých monológov niekoľkých málo ľudí a nie diskusia. .................. Inak vcelku chápem, prečo boli Vami vyššie okopírované príspevky vymazané, aj že by ich (zrejme) väčšina ich autorov už ani nechcela vidieť. [%sig%]
Milan Blahovský (22.02.2014, 17:21)
Síce som vám odpoveď poslal mailom, napadlo mi prečo bol zmazaný príspevok. Vtedy som ich zmazal viac ( okrem nich aj hore uvedené ) , dôvod bol jednoduchý - téma bola nový výpočtový program a nie problém s otvorením lišty MENU na webovej stránke SZ. Ďakujem za pochopenie.
Marián Kočíšek (22.02.2014, 19:08)
Vďaka, objasnilo sa to; stále si myslím, že by stálo za úvahu - príspevky, ktoré boli vymazané nahradiť tým textom, že „príspevok bol vymazaný kvôli nevhodnosti obsahu“, ale sám viete najlepšie, nakoľko by Vás to zaťažovalo. Tým by to bolo regulérne, sumár príspevkov by zostal zachovaný, žiadny by sa „nestratil“. [%sig%]
Igor Barbirik (22.02.2014, 19:24)
Budem ironicky už to ide
Igor Barbirik (22.02.2014, 19:43)
Velmi rád sa v sobotu zúčastním konferencie.Aj disciplynárného konania!
Igor Barbirik (22.02.2014, 20:09)
Dakujem všetkým ktorý mi veria.
Igor Barbirik (22.02.2014, 20:41)
Nuž niekto musí mat´aj charakter
Igor Barbirik (22.02.2014, 20:43)
Že Ludvýk
Igor Barbirik (23.02.2014, 12:52)
Aby chovatelia vedely prečo sa teším dysciplynárnemu konaniu,pán Blahovský mi včera poslal SMS ,že pojdem aj s pánom Ostroluckým na takéto podujatie.
Milan Blahovský (23.02.2014, 13:51)
To, že si vypisoval ako nepríčetný do rubriky zaletených holubov a prosíkal o možnosť sa zapájať do diskusie som ti poslal sms s opätovným zaregistrovaním a s požiadavkou aby si sa stránil urážania a provokácii. Takýto ľudia ako ty sú nepoučiteľní a chcú sú čosi dokazovať vzhľadom na to, že ich okolie ignoruje. Vložil si niekoľko príspevkov so zjavným úmyslom zaujať a vyprovokovať a je to jedno koho a k čomu.
Takýmto jedincom však zrejme ani disciplinárne konanie nepomôže, diagnóza je totiž nekompromisná a s tým už žiadny disciplinárny orgán nič nezmôže.
Pekný deň ti prajem.
Pavel Ostrolucký (24.02.2014, 11:21)
Odkaz pre pána cenzurátora : To čo si tu predviedol to je úžas. Prečo si nedal na toto DF aj svoje urážlivé príspevky ? Hore vyšie aspoň vidím a čítam, že nie som sám komu si príspevky povymazával a odobral heslá. Z tohoto čo sa tu udialo za posledné tri dni mi dalo veľa chovateľov za pravdu a volali mi chovatelia z východu, stredu a aj zo západu našej SR. Všetci uviedli, že si rozbíjač východu a to čo si za posledných 10 rokov rozbil sa snažíš za posledné dva roky znova spájať, no na východe ťa už skoro nik nechce, iba tí čo ťa ešte ako tak podporujú. Volali mi že to čo tu predvádzaš im pripomína čistky ako za komunizmu a že si si pomýlil úlohu správcu DF s prácou politruka za hlobokého Leninizmu. Spamätaj sa, nikoho neurážaj - cenzúruj pekne ďalej a vyhrážaj sa orgánmi aj naďálej, len aby si sám do doho nespadol. Dňa 21.02.2014 o 20,13 hod. mi od jedného tvojho dobre známeho, čo to s tebou ťahá prišli aj vyhážky, ktoré sú u teba zvykom, čo si nezavolal sám ? Prečo ti robia tebe podobní kamaráti hovorcu ? Preto je na čase, aby ťa z funkcie správcu odvolali a dali tam buď sekretára SZ-CHPH v Nitre, alebo D. Konečného, ktorý je zatiaľ nestranný a ten určite nebude nikomu odoberať heslá, vymazávať príspevky a určite dotiahne aj výpočtový program pre PH, ktorý ty nevieš spraviť, alebo ho neurobíš naschvál, aby si mohol stále robiť najmúdrejšieho. S pozdravom Paľo !
Milan Blahovský (24.02.2014, 11:28)
Na úchylákov nemíňam telefónný kredit. 48 hodín uplynulo....
Zdeňek Adamík (24.02.2014, 11:44)
Palo, TAKOVÉ OBECNÉ ŘEČI JSOU K NIČEMU. KONKRETIZUJ, PŘEDLOŽ DŮKAZY, nebo můžeš mít problém. Milan Ti nevyhrožoval, pouze upozornil na to, co by měl každý občan znát, že se některé nepodložené výroky mohou změnit v pomluvy a dál už bys měl vědět co se může stát. Buď rád, že Tě na to upozornil. Já jsem samozřejmě VŽDY pro přednostní právo svobody slova, to v každém případě, ale zatím jsi na příklad neuvedl žádný důkaz ani žádný odkaz na konkretní zápis z Prezidia kde by např. Milan úkol o vypracování výpočtového programu dostal a jak to dál pokračovalo. Pokud se pamatuji, ale mohu se pochopitelně mýlit, tak se měl podílet na zadání (specifikaci parametrů) pro firmu či školu která by to zhotovila. A propos taková záležitost není nikdy záležitostí pouze jedné osoby. Dále prošel jsem si weby východoslovenských OZ-tek, (které je mají) a nenašel jsem tam ŽÁDNÉ VÝROKY o nějakém rozbíjení východu. Že někteří držitelé holubů mohou mít výhrady, to je možné a v životě obvyklé. Ale neznamená to, že je to mínění obecné, argumentačně podložené a jak je v těchto končinách obvyklé je spíše pravděpodobné, že se jedná o naši slovanskou velmi vzácnou vlastnost, kterou je závist od které se obvykle všechno další odvíjí. Tak se prosím zklidni. Hezký den přeji.
Pavel Ostrolucký (24.02.2014, 11:49)
Je zaujímavé, že ti a v tojom mene nadávajú cez mobil len tebe podobní - tiež kamarati. Ak chceš naďalej dokazovať toto čo dokazuješ na DF SZ-CHPH, tak si vytvor súkromnú stránku ako má v ČR S. Matuška a tam si potom cenzúruj a nadávaj koľko chceš ! Pre dnešok končím a ak ma pred najaký orgán pozvú rad tam pôjdem a predložím dôkazy z ktorých ťa bude bolieť hlava. A ešte niečo - nejaké 48 hodinové ultimáta, môžeš dávať svojej starej mame a nie mne !
Ľudovít Jančok (24.02.2014, 16:51)
Radšej žiadne príspevky, ako tie tvoje Paľo. U p. Matušku by si si neškrtol. Ahoj Ludvik.
Marián Rešutík (24.02.2014, 18:55)
Pan Ostrolucky,skuste obcas napocita do 27 ako tresnete nejaku hlupost..mozno to bude lepsie pre vasu osobu...Som mlady chovatel....vy ste boli stale zastancom podporovania mladych chovatelov ak si dobre pametam a ked si toto citaju mladi chovatelia,tak urcite ich to,,motivuje" nejako...ja som osobne znechuteny pri citani prispevkov a zvlast vasich ako tu vy spominate staru mamu a co ja viem koho este..ja vas osobne nepoznam a nemozem hodnotit aky ste clovek..ale bohuzial som na vas dobreho slova nepocul...neberte to v zlom..ak mate nejake nutkanie sa vyvrsit na niekom,tak mu napiste mail a nesnazte sa tu zviditelnovat...ked sa neviete zviditelnit s vysledkami,tak to nerobte aspon takto...ved je to smieesne..vytahovat tu dokazy a co ja viem co...neberte tento moj prispevok zle..mal som nutkanie reagovat...skuste ma presvedcit o tom ze ste chovatel holubov a ze chovate holuby pre radost ako ste to neraz napisali a ze nie ste nejaky chronicky stazovatel....LETU ZDAR...
Peter Rešutík (24.02.2014, 19:09)
Ja sa čudujem, že týmto provokatérom neodoberieš heslo. Ostrolúckemu som osobne volal a vysvetlil som mu prečo som ťa poprosil aby si tie príspevky medzi Borošom a Ostrolúckym zmazal. V tej dobe keď boli zverejnené tieto ich príspevky sme sa pokúšali vytvoriť spoluprácu medzi našimi OZ (Detva a Brezno) a obával som sa toho že na základe nejakým osobných sporov dôjde k zmareniu možnosti spolupráce. Keby som vedel, že zmazanie tých nezmyslov spôsoby takúto reakciu tak to radšej nechám tak.......
Eduard Buček (24.02.2014, 19:32)
Peťo podľa mňa nejaký spor chovateľa nemal by zasahovať do činnosti oblasti. Myslím že v Brezne sú aj iný funkcionári a chovatelia rozumný a nedajú sa ovplyvniť rozhodnutím jedného chovateľa . Inak potom budú aspoň vedieť ,komu sa majú poďakovať. Veď je to v obojstranný prospech tak zdraví rozum musí zvíťaziť..
Peter Rešutík (24.02.2014, 19:47)
netvrdím že by sa to malo skončiť zle.... len ja aj s našim predsedom sme to nechceli ani riskovať. A mrzí ma len to že to niektorý zle pochopili a celú vec otočili proti Milanovi
Pavel Ostrolucký (25.02.2014, 08:49)
Odkaz pre Jančoka, oboch Rešutíkovcov a pre Bučeka - tento spor s Milanom nastal kvôli bezdôvodnému obvineniu Ľ. Valíčka a Dana Krajčíka, kde som sa ja zapopjil do DF a nie kvôli článku Boroša a mojej reakcie na jeho výzvu na zrušenie OZ Brezno, kde si Blahovský, Buček a Boroš rozdeľovali OZETKY Slovenska na prvú, druhú a tretiu a Boroš na piatu ligu. Zaujímavé na tom je že tieto články z DF akosi zmizli. Diskusia je o vymazávaní príspevkov na DF, kde Milan vedie prím. Včera večer mi volal mne úplne neznámi chovateľ IGOR BARBÍRIK, ktorého ja poznám len z diskusných prispevkov a ten mi oznámil, že mu Milan Blahovský znova vymazal HESLO do DF a že sa nemôže dostať ani do zaletených holubov, kde predtým niečo napísal a Milan mu to vymazal. Čo sa týka pretekového plánu OZ Brezno a spolupráce s OZ Detva, kde sme si my v ZO B.Bystrica na VČS schválili spoluprácu a následne potom minulý týždeň aj na VČS - OZ BREZNO tiež, je vec POZITÍVNA a nikto tam nehodnotil ani môj a ani Jarov Borošov príspevok. Škoda, že chovatelia a v tomto prípade moji kritici na uvedenej VČS neboli prítomní, ale s niektorými sme diskutovali len telefonicky priamo počas VČS / toto môže potvrdiť Peter Rešutík /. Pretekový plán s OZ Detva sme na VČS schválili na dobu dvoch nasledujúcich rokov - stačí na vysvetlenie ?
Dušan Jánošík (25.02.2014, 09:21)
p. Ostrolucký iba naivný človek tomu uverí neviem čo mate s p. Blahovským, ale ako niečo on napíše za posledné obdobie ihneď reagujete podráždene veď články cenzúra príspevkov aj článok o holubovi p.Valíčka neuverejnil p.Blahovský mali ste odpovedať p.Dulakovi a p.Kočíškovi ,skúste odpovedať prečo ste tak alergicky voči p.Blahovskému.
Ľudovít Jančok (25.02.2014, 18:54)
Zdravím Vás. Paľo ja som pán Jančok, aby ti bolo jasné. Si nuž ťažko hľadať slová, ale všetci to vedia. Ludvik.
Peter Holienka (25.02.2014, 19:46)
Dobrý večer. Pre pána Ostroluckého alebo radšej toho nového rybára. Vaše útoky na p. Blahovského vravia niečo o Vašej úbohosti,hoc som s Vami taktiež telefonoval a nikto mi nekázal. Snažil som sa Vám vysvetliť aký,ste vlastne človek a aby ste sa nad sebou zamysleli a neurážali zbytočne človeka,ktorý urobil veľa pre náš šport. Nie je podľa mňa normálne,keď ste na CV bežali ku p. Blahovskému a z diaľky ste mu podávali ruku. S prepáčením dobre ,že ste mu nevliezli do .... čoho boli viacerí svedkovia a taktiež aj ja. Zarážajúce je tiež,že jeden deň dokážete človeka dourážať na verejnosti o veciach,ktoré vôbec nie sú pravdivé a neviete o nich nič a na druhý deň mu píšete ospravedlňujúce e-maily na súkromnú adresu asi viete o čom píšem. Keď ste taký chlap tak to dokážte na verejnosti ospravedlniť sa a nie potajomky. O také ospravedlnenie nikto nestojí a dokazuje to ,že ste len obyčajná nula a strašne závidíte ľuďom, ktorí niečo dokázali. Taktiež čakám na tie Vaše strašné dôkazy na tých dvoch pánov ako a čo ste o nich povedali Vy viete koho myslím. O tom,či p. Blahovský niečo rozbíja alebo spája nech posúdia chovatelia v jeho OZ a nie Vy,ale mne z toho vyplýva,že to nie je pravda ale zas len Váš výmysel čo tu Vy píšete,nakoľko OZ Spišská Nová Ves patrí dlhodobo medzi najlepšie OZ na Slovensku ale to ste asi pri tých rybách prehliadli keď Vám skákali na udicu. Takže p. Ostrolúcky spamätajte sa,kým máte čas a ak nie tak ostaňte radšej pri tých rybách, tie sú nemé a nemôžu sa brániť Vašim útokom ale pozor aj tam je rybárska stráž takže opatrne aj pri tých rybách. Viac na Vás nebudem reagovať lebo to nemá zmysel. S pozdravom .
Marián Rešutík (25.02.2014, 21:02)
Pan Ostrolucky... skuste vazne napocitat do 27 a pokuusme sa nadviazat komunikaciu medzi sebov a vsetko pojde ovela jednoduchsie.Pana Barbirika treba brat s rezervou 100%...On z toho vyrastie jedneho dna....skuste ma presvedcit o tom ze ste chovatel PH a nie chronicky stazovatel....dakujem...
Eduard Buček (25.02.2014, 21:18)
Ja zase odporúčam p. Ostroluckemu prečítať si príspevok 2až 5 krát a potom niečo napísať. A nie bludy.
Marián Rešutík (25.02.2014, 21:21)
staci ked si ho 27 krat precita...to je akurat..hha
Pavel Ostrolucký (26.02.2014, 07:39)
Ďakujem za názory zástancov toho čo vždy všetko vie a všetko dobre spravil, hlavne že dobre zdiskreditoval vo svete Slovensko, mňa v podstate teraz nemá kto zastať, lebo všetci čo napísali pravdu a niečo proti tomu pánovi čo ho obhajujete ako spasiteľa sú z DF vylúčení a odobral im heslo ! Na ďalšie príspevky už odpisovať nebudem, nemá to cenu, budem písať až potom, keď bude DF viesť nový správca ! A ak sa chce Váš VZOR vybíjať na chovateľoch celého Slovenska nech si vytvorí vlastné DF a tam potom bude ako ryba vo vode a vy s ním !!!
Július Krško (26.02.2014, 08:53)
Vážení športoví priatelia! Dnes už konečne svieti slniečko, depresie a podráždenosť pominú, čo tak nadhodiť novú tému? Čo nového po sobotňajšom Valnom zhromaždení?
Július Krško (26.02.2014, 11:35)
Nebol to prvo aprílový žart, ale som bol toho presvedčenia, že to bude posledný februárový víkend. A to bude až v marci, zas sa potvrdilo dvakrát meraj a raz strihaj.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené